İn şa Allah canım bizde güzel haberi alsakAyy hadi inşallah tutunuyor minnoş ya
Allah'ım erkek rahatlığı ver bize test gününe kadar aminÇift çizgiyi görene kadar devamke
En birinci onlar sanki boşver kız aaaa zaten 2 güne bir kan vericenBence de öyle ama kız aptal mı ne 30 mayısta yap diyor ,ovitrelle yükseltir mi bu kadar sanmıyorum ama
5.güne göre sonucun çok güzel, hayırlı olsun
Hiccccc moralini bozmaaaaaa sakın şu anın tadını çıkarHevesimi kursağımda bıraktı
Tersleyecektim de sustum inadına yazmıcam 30undaSus kız 25 çıktı işte deseydin
Yok sanmıyorum bende 2 gün sonra tekrarla senBence de öyle ama kız aptal mı ne 30 mayısta yap diyor ,ovitrelle yükseltir mi bu kadar sanmıyorum ama
Sakın kafaya takma gayet iyiHevesimi kursağımda bıraktı
Evet çok erken aslında çatlatma iğnesi de silik çizgi yapmış olabilir, sonuçta çok erken olduğunu biliyorsun çıkmasa da gününü bekleyip tekrar vereceksin kanını ama inşallah pozitif çıkar da beklemezsin canımKızlar ya merkezde ki hemşireye yazdım diyor ki gününüzde yapın daha belli olmaz ki diyor
Sende hamile anniş gerginliği başladıTersleyecektim de sustum inadına yazmıcam 30unda
Evet onun için yapma dedim canım sana çünkü pozitif çıkıyor testte gerçek olmuyor keseyi görene kadar umutlanmayın diyo tabiki inşallah pozitiftirKızlar ya merkezde ki hemşireye yazdım diyor ki gününüzde yapın daha belli olmaz ki diyor
Vayyyyy, işte buuuuu
Yarın tekrar edeceğimYok sanmıyorum bende 2 gün sonra tekrarla sen
Amin canım, ben de 30 unda transfer olucam inşallah..rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsinKızlar selam, ben hala adet bekliyorum. Adetten 2 hafta sonra falan transfer olcak o yüzden mayısta olma ihtimali kalmadı malesef. Pozitif görenleri tebrik ediyorum, transfer olan veya olacaklar da inşallah pozitifi görür hayırlısıyla. Herkesin gönlündekini versin rabbim
Amin sağol hepimize nasip etsinVayyyyy, işte buuuuuerken yakaladın canım mükemmel ayy ağlicam vallahi, 2 gün sonra tekrar ver yükselişine bakalım..rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin kuzumm
Evet canım mükemmell25 dimi beynim durdu dışardayım zaten
Neden ya olanları gördük.Kızlar ya merkezde ki hemşireye yazdım diyor ki gününüzde yapın daha belli olmaz ki diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?