Yani aslında 8. Günde filan geçenler var ama 10 gün yazıyor reçetede sanırım doktora sorsan 12 gün sonra geçer diyor bilmiyorum ki kafamda deli sorular .14.30 çıkacak sonuçBu çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürüyor ya.
Ayyy verdin mıııYani aslında 8. Günde filan geçenler var ama 10 gün yazıyor reçetede sanırım doktora sorsan 12 gün sonra geçer diyor bilmiyorum ki kafamda deli sorular .14.30 çıkacak sonuç
Aynı gün transfer olduk seninle canım inşallah karnindadir bebişin çıkar testteYani aslında 8. Günde filan geçenler var ama 10 gün yazıyor reçetede sanırım doktora sorsan 12 gün sonra geçer diyor bilmiyorum ki kafamda deli sorular .14.30 çıkacak sonuç
Aşırı heyecanlıYani aslında 8. Günde filan geçenler var ama 10 gün yazıyor reçetede sanırım doktora sorsan 12 gün sonra geçer diyor bilmiyorum ki kafamda deli sorular .14.30 çıkacak sonuç
Çok teşekkür ederim. Daha önce de 2 kere bu durumu yaşadım. Ama kalp atışını ikisinde de duymadım. O yüzden tedirginliğim hala devam ediyorHayırlı olsun canım, sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Kendim vermiş gibi, kalbim güm gümYani aslında 8. Günde filan geçenler var ama 10 gün yazıyor reçetede sanırım doktora sorsan 12 gün sonra geçer diyor bilmiyorum ki kafamda deli sorular .14.30 çıkacak sonuç
İnşallah busefer duyacaksın hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağına almakta nasip olsun canımÇok teşekkür ederim. Daha önce de 2 kere bu durumu yaşadım. Ama kalp atışını ikisinde de duymadım. O yüzden tedirginliğim hala devam ediyor
.sevinemiyorum bile
Hala çıkmadı dakikalar geçmek bilmiyor korkuyorum da offKendim vermiş gibi, kalbim güm güm
Heyecanla bekliyoruz kendim vermiş gibiHala çıkmadı dakikalar geçmek bilmiyor korkuyorum da off
Hala çıkmadı dakikalar geçmek bilmiyor korkuyorum da off
Çok güzel olucak inşallahHala çıkmadı dakikalar geçmek bilmiyor korkuyorum da off
benimde karnıma ağrılar girdi ciddi ciddiHala çıkmadı dakikalar geçmek bilmiyor korkuyorum da off
Kıyamam yabenimde karnıma ağrılar girdi ciddi ciddi
Yaaa kendim vermiş gibi bekliyorum hadi umut ol bizlereHala çıkmadı dakikalar geçmek bilmiyor korkuyorum da off
Çok sagol cnm zaman geçtıkçe alışıyor ınsan hakkımızda hayırlısı olur sende uzme kendını ınşallah kendılıgınden olur benım tuplerı bağladılar ondan kendılıgınden olmaz❤
Suan tedavi görüyor musunuz peki hangi ilde yaptiriyorsunuzÇok sagol cnm zaman geçtıkçe alışıyor ınsan hakkımızda hayırlısı olur sende uzme kendını ınşallah kendılıgınden olur benım tuplerı bağladılar ondan kendılıgınden olmaz❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?