Çıkmadı dahaPesperuu canıımmm
İstirahat etmeye çalış canım arada öyle olması normal kendini strese sokma hayırla gelsin bebişimSabah Lekelenmem olmuştu şimdi bakıyorum yok ama alt karnımda ve kasiklarimda sızı şeklinde ağrı var sanki adet olacakmisim gibi hemşire aradı tutunma belirtisi olabilir dedi ilaçlarınızı kullanın test gününde gelirsiniz dedi Biraz içim rahatladı Lekelenme devam etmeyince
YaaaaaÇıkmadı daha
Ay burda bekle bekle dokuz doğurdukÇıkmadı daha
Kalbim çıkacakAy burda bekle bekle dokuz doğurduk
Ağzından bal damlıyorAy burda bekle bekle dokuz doğurduk
Ama çok var dayanamam ki hala yok sonuç bu arada 1.30 saat demişlerdi 2 saat olduHepimiz güzelce test günü bekliyorduk..ne etdin şimdi bize..kalbimiz pıt pıt
Aminn inşallah canım hepimiz bebeklerimize kavuşalım inşallah ❤İstirahat etmeye çalış canım arada öyle olması normal kendini strese sokma hayırla gelsin bebişim
Normalde bizde buralarda 2 saate veriyorlar cevabı.Ama çok var dayanamam ki hala yok sonuç bu arada 1.30 saat demişlerdi 2 saat oldu
Az kalmıştır artık eli kulağındadır, kaçıncı gündü bu arada senin ya günü gelmiş miydiAma çok var dayanamam ki hala yok sonuç bu arada 1.30 saat demişlerdi 2 saat oldu
Vallahi biz de sen gibiyiz heyecanın heyecanımız oldu inşallah birazdan da sevincin sevincimiz olacakKalbim çıkacak
Ay inşallah yaaaaaaaaAğzından bal damlıyorhepimiz doguralim inşallah
Demi ya sabah beri eşimi darlıyorum test yapalım diye adam beni sakinleştirmeye çalışıyorHepimiz güzelce test günü bekliyorduk..ne etdin şimdi bize..kalbimiz pıt pıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?