Evet böyle şeyleri duyuyorum. Bi de şeyi biliyor musunuz ? Transferden bi kaç saat önce embriyolar çözdürülüyor ya o esnada bölünme geçirip kalitelerini artırıyorlarmışCanım 5.gune gelmişler..embriyolar anne karnında kendini onarabiliyor..ben 3.gün embriyosu olup bu bozuk embriyo denip transfer edilen ve sağlıklı olarak doğan bebek gördüm..o yüzden sen elinden geleni yapacaksın canım, gerisi Allahın takdiri
İnşallah canım elimizden geleni yapıcaz takdir Allah’ınVar canım olmaz mı hiç. arama yerine 2bb yaz bak sende görürsün olanları hem de Allah'ın bileceği iş zaten canı veren Allah kayadan çiçek açtırıyor bizde de çiçek açtırır inşallah sen gönlü ferah tut zamanında gelir zaten
Evet evet transferden önce embriyolog yanımıza gelip bize de söylemişti çözdürdğkten sonra bölünme devam ediyor iyi durumdalar diyeEvet böyle şeyleri duyuyorum. Bi de şeyi biliyor musunuz ? Transferden bi kaç saat önce embriyolar çözdürülüyor ya o esnada bölünme geçirip kalitelerini artırıyorlarmış
Şimdi çıktım odama, 14 adet yumurta toplamışlar. Bakalım transfere kadar neler olacak.Hadi bakalm hayırlısı olsun snin için Allahım sımsıkı tutunmalarını nadip etsin
Hayırlı olsun canım, sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallahBende de aynısı oldu. Doktorumu aradım. Kan sulandırıcı alıyorsanız onun dozunu değiştirebiliyor. Bana öyle yapmışlardı. Bence arayıp haber vermelisin. Benim 8. Gün başaşağı düne kadar aralıklarla devam etti. Çok korktum. Bugün pozitif haberini aldım çok şükür.
İnşallah ya Allah büyükEvet evet transferden önce embriyolog yanımıza gelip bize de söylemişti çözdürdğkten sonra bölünme devam ediyor iyi durumdalar diye
Sağlık ocağında geç çıkabilir bi acile git istersen hayırlı sonuçlarla dön bizlere de umut olSizce sağlık ocağına gitsem bugün çıkar mı sonuç özele mi gideyim
5. Gün embryosuydu 20 mayısta transfer yapıldı canım 3 gün oldu senin ne zamandıAminn inşallah canım kaçıncı günü transferin kaçıncı gün embriyosu
Evet bazan bekletebiliyorlar bileEvet böyle şeyleri duyuyorum. Bi de şeyi biliyor musunuz ? Transferden bi kaç saat önce embriyolar çözdürülüyor ya o esnada bölünme geçirip kalitelerini artırıyorlarmış
Oh maşşallah inşallah 5.güne hepsi senle olurŞimdi çıktım odama, 14 adet yumurta toplamışlar. Bakalım transfere kadar neler olacak.
Bakalım canım hayırlısı olsunEvet bazan bekletebiliyorlar bile
Çatlatma iğnesi kullandım ya o yüzden tereddüt ediyorumHayırlı Olsun, Benimde transfer hariç 5.gün böyle çıkmıştı
İnşallah çoook teşekkür ederimOh maşşallah inşallah 5.güne hepsi senle olur
Neden icmiyosunuz bu çok önemliYaaa ben çok kötü bişey yaptım zaten dünden beri hiç ilaç içmiyorum estrofem ve progestan
Benimde o zaman çatlatma ignesinden sonra 12 gün geçmişti, akşam yaptığımda koyulaşmiştı .Sizin kaç gün oldu çatlatma yapalıÇatlatma iğnesi kullandım ya o yüzden tereddüt ediyorum
benimde 2 tane 5.gün embriyosu aynı günde transfer olmuşuz5. Gün embryosuydu 20 mayısta transfer yapıldı canım 3 gün oldu senin ne zamandı
15 mayıs transferim oldu perşembe test günüm 25 mayıs5. Gün embryosuydu 20 mayısta transfer yapıldı canım 3 gün oldu senin ne zamandı
10 gün geçtiBenimde o zaman çatlatma ignesinden sonra 12 gün geçmişti, akşam yaptığımda koyulaşmiştı .Sizin kaç gün oldu çatlatma yapalı
Saglık ocagı da bugun cıkmaz özele git canım 1 saate sonuc cıkıyor.Sizce sağlık ocağına gitsem bugün çıkar mı sonuç özele mi gideyim
Bu çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürüyor ya.Çatlatma iğnesi kullandım ya o yüzden tereddüt ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?