O akıntı içerden gelmiyor, yumurta toplarken iğne ile deldikleri için rahmin yan duvarını oralar iyileşirken geliyor akıntı..progesteron ilacı kullanırken kanama olmaz endişelenme..hayırlısıyla al bebişini..güzel düşün, rahmin onun için hazır, sımsıkı tutunsun oraya inşallahBeni az önce embriyolog aradı, embriyo oluşmuş yarın transfer olucakmış bana 11 de burda ol dedi ama benden kahverengi akıntı geliyor adet olucakmışım gibi yani normal mi bilemedim. Hemşireyi aradım az önce normal dedi ama bu durumda nasıl tutarki embriyo
Evet bende öyle düşündüm ancak yarın bana embriyo transfer için çağırdılar. Bu kadar ilacın üzerine transfer riskli değil mi acaba, bazı yerlerde rahim dinlendirmek oluyormuş diye duydum o daha iyiymiş ama bana hemen transfer yapıcaklar. Bende ilk defa tüp bebek yaptırıyorumDaha yeni opu olmuşsun normal olması
Ayy hadi inşallahVallahi okuldan geldim şimdi arkadaşlar hocam yanaklarınz niye öyle kızarmis ateşiniz mi var falan dedilerbildiğiniz dışardan belli oluyor ateş bastığı ay menapoza giren teyzeler gibiyim umarım bebislerimiz yapıyordur.
Çok geçmiş olsun canım yaa..merkezle konuş bakalım ne diyecek..moralini bozma iyileş, vücudun toparlasın, her şey Allahın takdiri..en güzel zamanda, bebişinin tutunacağı zamanda olsun transferin inşallahKızlar covid testim sonucu pozitif çıktı çok mutsuzum kanda ne zaman negatife döner? Bende hiç belirti yok tat koku yok sadece hasta olalı çarşamba günü 1 hafta olacak transferim cuma günü sizce yaparlar mı daha merkezle konuşamadım??
Neyi içmek canım?tam anlamadımEvet içmek daha iyi aslında..posası gaz yapıyor çünkü
Ben İstanbul'dayım canım. Amin inşallah birbirimize umut olalım inşallahKızlar bu arada hangi illerdesiniz?ben Sinop'ta yaşıyorumburada benimle aynı duyguları heyecanı hisseden insanların olduğunu bilmek bana çok iyi geliyo öyle bir süreç ki yaşayan bilir yaşayan anlar..güzel haberlerimizide vermek nasip olsun inşallah
Rahim dinlendirmek dondurulmuş embriyo transferinde yapılıyor..taze transfer rahim ve hormonlar uygunsa yapılıyor sanırım uygunsun ki yapacaklar..transferden sonra da kullandığın ilaçlara devam edeceksin, o ilaclar bebişin tutunması için ve tutunursa da 3 ay daha kullanmaya devam edeceksin o ilaçları..zarar verecek ilaç vermezler zaten, onlar gerekli ilaçlarEvet bende öyle düşündüm ancak yarın bana embriyo transfer için çağırdılar. Bu kadar ilacın üzerine transfer riskli değil mi acaba, bazı yerlerde rahim dinlendirmek oluyormuş diye duydum o daha iyiymiş ama bana hemen transfer yapıcaklar. Bende ilk defa tüp bebek yaptırıyorum
Yani yarın transfer oldu diyelim,10 gün sonra adet olursam tutmamış mı oluyor
Ananas suyuNeyi içmek canım?tam anlamadım
Anladım, çok saol ya bilgilendirdiğin için. İlk defa böyle birşey yaşadığım için bilemiyorum tabi. Hayırlısı herşeyin. Tutunacak olunca bir şekilde tutunuyor. Ben ilk çocuğumda nasıl oldu anlamadım. Gerçi o zaman 24 yaşındaydım şimdi 36. Yaşta etkenRahim dinlendirmek dondurulmuş embriyo transferinde yapılıyor..taze transfer rahim ve hormonlar uygunsa yapılıyor sanırım uygunsun ki yapacaklar..transferden sonra da kullandığın ilaçlara devam edeceksin, o ilaclar bebişin tutunması için ve tutunursa da 3 ay daha kullanmaya devam edeceksin o ilaçları..zarar verecek ilaç vermezler zaten, onlar gerekli ilaçlar
Sımsıkı tutunsun sana bebişin inşallahkızlar ben transferden geldim 2 tane transfer ettiler 5 Haziran test günü nasıl geçecek bilmiyorum hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
HeeeAnanas suyu
Ben 30 mayısda transfer olucam inşallahİnşaallah.. Birde bende arada böyle baş dönmesi oluyor. Sizde de oluyor mu
Evet canım aynen öyleAnladım, çok saol ya bilgilendirdiğin için. İlk defa böyle birşey yaşadığım için bilemiyorum tabi. Hayırlısı herşeyin. Tutunacak olunca bir şekilde tutunuyor. Ben ilk çocuğumda nasıl oldu anlamadım. Gerçi o zaman 24 yaşındaydım şimdi 36. Yaşta etken
Amin canım inşallah..sımsıkı tutunsun bebişinMerhabalarBende 20 mayısta taze transfer oldum tutma ihtimali daha yüksek diye iki embriyo transfer edildii biri 5aa biri 4bb kalan 4 embriyom da donduruldu. 1 haziran test tarihim amaa o tarihe kadar bekleyemeyebilirim Öğretmenim bu hafta rapor aldım insallah dönem sonuna kadar da rapor alacağım yerime öğretmen görevlendirdiler. İlk tüp bebek denemem eşimin sperm değerlerinden dolayı direk tüp bebek yaptık insallah pozitifi hepinizle birlikte görürüzz
ayyy inşallah hepimizin ki tutunsunYaaaahadi bakalım bismillah bebişlerşn sıkıca tutunsun sana buralar hep bebiş dolsun inşallah
Hayırlısıyla pozitifi görürüz inşallahArkadaşlar bişey soracağım. Yarın kan tahlili günüm. Sabah ilaçlarımı 10.30-11.00 gibi alıyorum. Sizce ilaçları alıp mı kan vermeliyim yoksa almadan mı. Tabi bunu sorarken bile kalbim heyecandan güpür güpür çarpıyor. Yarın nasıl olacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?