2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar bu arada hangi illerdesiniz?ben Sinop'ta yaşıyorumburada benimle aynı duyguları heyecanı hisseden insanların olduğunu bilmek bana çok iyi geliyoöyle bir süreç ki yaşayan bilir yaşayan anlar..güzel haberlerimizide vermek nasip olsun inşallah

Hayırlısıyla pozitifi görürsün inşallah

Herkese merhaba bende bu ay transfer oldum bugün 7. Günüm idrar testim negatif ama umarım kan testi pozitif olur sizde durumlar ne benim gibi olup sonra pozitif gören var mı

Ay bilmiyorum ben çok mu kasıyorum napıorum , acıyoda eşim yapıyor, iğne hiç sevmem

Amin canım inşallah hepimizin olur

Bende ishal oldum dünden beri bol su içiyorum. Cokta garip şeyler yemedim senin gibi köfte yumurta vs.

Amiinn inşallah..aynenn öyle..insanın anlaşıldığını bilmesi çok güzel..kafa rahatlatıyor

Bilemedim bu tarz kafa karışıklığına sebep olan çok şey var gerçekteninsan her gün yediği şeyi yerken bile tereddütte kalıyor..
Vallahi doğru dedin halbuki olacaksa Allah'ım her türlü nasip ediyor. Ama biz de sor sahip olduğumuz için korkuyoruz

Çok geçmiş olsun rabbim korusun aman

Herkese merhaba bende bu ay transfer oldum bugün 7. Günüm idrar testim negatif ama umarım kan testi pozitif olur sizde durumlar ne benim gibi olup sonra pozitif gören var mı
Hayırlısıyla bebişin tutunur pozitifi görürsün inşallah..geç tutunma olursa idrara yansımıyor..burada 8.gün negatif çıkıp 11.gün kanda görenler var..Kan gününü bekle canım..rabbim hepimizi evladımıza kavuştursun inşallah

Havuç yıyorum bende bıde avakado çok etkılı dedıler onu yıyorum kahvaltıda yarım avakadoınşallah yarasın bebışlerımıze yedıklerımız ıçtıklerımız
Ay bende konuyla alakasız hiç geciktirmem ilaçlarımı bugün kafam dalmış yarım saat geç yaptım fitili acaba bişey olur mu bı baktım saat geçmiş sıçrayarak kalktım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…