- 7 Mart 2023
- 278
- 207
- 23
Şuan yemekten kalkıp somon yemiş olmam bol ot çöplü salatayla ve bunlarla karşılaşmamBilemedim bu tarz kafa karışıklığına sebep olan çok şey var gerçekteninsan her gün yediği şeyi yerken bile tereddütte kalıyor..
Canim yeme sakin ton baligi olmaz dip baligi oArkadaşlar eşim ton balığı almış yesem sorun olur mu yiyeniniz varmi?
Hayırlısıyla pozitifi görürsün inşallahMerhaba lekelenmelere yerleşme kanıda diyorlar 7. Günden sonra oluşurmuş iyi düşünün bence birde benimde 13 mayısta transferim oldu banada test günü yarın verildi dondurulmuş olunca öylemi oluyor acaba merak ettim
Evet içmek daha iyi aslında..posası gaz yapıyor çünküBende bol yeşillik yiyorum aksine ananas için diyorlar yemeğin
Ay bilmiyorum ben çok mu kasıyorum napıorum , acıyoda eşim yapıyor, iğne hiç sevmemCanım bende korkuyordum ama Allah güç veriyor bı şekilde, gözümü kapatiyorum nefes verip rahatça yapmaya çalışıyorum göbeğimi sıkıp, hatta ovitrelle iğneyi de kendin yaparsın dedi doktor bakalım onu nasıl yapcam 11de
Tamam canım teşekkür ederim bende baktım civa içerdiği için yenmemesi gerekiyormusCanim yeme sakin ton baligi olmaz dip baligi o
Amin canım inşallah hepimizin olurAmin inşallah korkuyorum tabi olumsuz sonuçlar psikolojik olarak da etkiliyor insanı daha ilk deneme olduğu için çok umutsuz olmak istemem ama sonraki süreçlerde düşündürüyor beni inşallah sizinde sağlıklı sıhhatli evladınız olur
Daha yeni opu olmuşsun normal olmasıBenim yine bir sorum olucak. Cumartesi yumurta toplama işlemi oldu. Az önce vajinama fitil koyarken fark ettim kahverengi akıntı gelmiş normal mi acaba endişe ettim ilaçlar mı yaptı ki
Bende ıshal oldum canım dunden berı anlamadım ıştahımda yok zorla yıyorum bışeyler bıde aşırı gaz var ama bel agrım var benım ınşallah geçer cnm bu ığnelerdende oluyor ağrıbenım mos mor yer kalmadı ığne
Bende ishal oldum dünden beri bol su içiyorum. Cokta garip şeyler yemedim senin gibi köfte yumurta vs.Bende ıshal oldum canım dunden berı anlamadım ıştahımda yok zorla yıyorum bışeyler bıde aşırı gaz var ama bel agrım var benım ınşallah geçer cnm bu ığnelerdende oluyor ağrıbenım mos mor yer kalmadı ığneye
Vardır bunda da bir hayırİnşallah canım baya hazırlamıştım kendimi nasıl oldu yumurtlama anlamadım. İçime doğmuştu bişey olacağı zaten. Bu sefer adetin 21.günü bir iğne verdi garanti olması için yumurtlama olmasın diye
Hemen hemen hepimizselam kızlar, iğneleri kendi kendine yapabilen var mı ? ay ben çok korkuyorum ve vuramıyorum
Amiinn inşallah..aynenn öyle..insanın anlaşıldığını bilmesi çok güzel..kafa rahatlatıyorKızlar bu arada hangi illerdesiniz?ben Sinop'ta yaşıyorumburada benimle aynı duyguları heyecanı hisseden insanların olduğunu bilmek bana çok iyi geliyo öyle bir süreç ki yaşayan bilir yaşayan anlar..güzel haberlerimizide vermek nasip olsun inşallah
Vallahi doğru dedin halbuki olacaksa Allah'ım her türlü nasip ediyor. Ama biz de sor sahip olduğumuz için korkuyoruzBilemedim bu tarz kafa karışıklığına sebep olan çok şey var gerçekteninsan her gün yediği şeyi yerken bile tereddütte kalıyor..
Çok geçmiş olsun rabbim korusun amanYa bende çıkıyorum bıraz yuruyuyorum hemen eve donuyorum korkuyorum ozellıkle motor kuryelerden kışın bı kaza atlattım ters yonde geldı benı bı uçurdu allah korudu bı bacak kol morluguyla kurtulmuştum ama pıskolojık korkuyorum çok adam kaçtı ne plaka vardı ne bı ıyımısın dedı mal adamondan çok korkuyorum hep eşıme dıyorum elımı bırakma dıye
Hayırlısıyla bebişin tutunur pozitifi görürsün inşallah..geç tutunma olursa idrara yansımıyor..burada 8.gün negatif çıkıp 11.gün kanda görenler var..Kan gününü bekle canım..rabbim hepimizi evladımıza kavuştursun inşallahHerkese merhaba bende bu ay transfer oldum bugün 7. Günüm idrar testim negatif ama umarım kan testi pozitif olur sizde durumlar ne benim gibi olup sonra pozitif gören var mı
Ay bende konuyla alakasız hiç geciktirmem ilaçlarımı bugün kafam dalmış yarım saat geç yaptım fitili acaba bişey olur muHavuç yıyorum bende bıde avakado çok etkılı dedıler onu yıyorum kahvaltıda yarım avakadoınşallah yarasın bebışlerımıze yedıklerımız ıçtıklerımız
Gerçek olsun inşallahBen bu gece rüyamda ikiz çocuklarım olmiş gördüm bide kokusuna kadar hissetdim .
İlaçlar yapıyordur muhtemelenKızlar bugün yanaklarım kızardı böyle aşırı ateş basıyor beni yanıyorum bildiğiniz 36,7 çıktı ateşim ölçtüm bu ilaçlar yapıyor olabilir mi yanıyor yanaklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?