- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
- 133
Yapacak bişey yok canım bunda da bir hayır vardır dedim bende. Temmuz sonu ağustos başı gibi olacak yani mecburenAy ben görmemişim bu yazdığınıcanım ya elinde olmayan bi durum bu Allah'tan geliyor var Rabbimin bir bildiği üzülme bebeğin vaktini bekliyor
Havuç yıyorum bende bıde avakado çok etkılı dedıler onu yıyorum kahvaltıda yarım avakadoAbartmadigimiz sürece bişey olmaz heralde yahavuç suyu iciyor musunuz kızlar tutunmayı arttiriyormus ben hergun içiyorum aklıma gelmişken sizlerede söyleyim
Geç olsun güç olmasın ya Allah'ım görüyor valla ne diyim duadan başka bişe gelmiyor elimizdenYapacak bişey yok canım bunda da bir hayır vardır dedim bende. Temmuz sonu ağustos başı gibi olacak yani mecburen
Evet balığı bu tutunma döneminde yasakladı benim doktorumBalık mııııııı ay Allah'ım her gün bir şok yaşıyorum
Anladım canım cevabın için teşekkür ederim ben normaldede çift isterim ama dokturuma bağlı nasıl yol izleriz hiç bilmiyorum 29unda adet günüm büyük ihtimalle 1 haziran gibi giderim doktora hayırlısıyla olsunda allah sağlık versin isteyen tüm annelere duam buBen 28 yaşındayım istemediğim halde çift konuldu yumurta kalitesi iyi ilerlemezse çift koyuyouz demişlerdi sizinde birinci kalite kalmazsa isteyin bence
Aaaa çok şaşırdım ben yemek istiyordum hatta somon yiyenler falan yazmıştıEvet balığı bu tutunma döneminde yasakladı benim doktorum
Arkadaşın biri şşmdi yazdı canım yukarda görürsün doktoru balığı yasaklamışArkadaşlar eşim ton balığı almış yesem sorun olur mu yiyeniniz varmi?
Ay canım az önce aklımdan geçtin yazacaktım alıntılanan için seni bulamadım. Hadi hayırlısı olsun bebişlerin sımsıkı tutunsun güzel günleriniz olsunKızlar bende trasfer oldum 2 tane koydular inşallah pozitif haberini de verebilirim2 gun uzan dinlen sonra yürüyüş filan yapabilirsin dedi ilişki yasak dedi o kadar. Normal de hiç igne vermezdi bu sefer iki tane iğne vermiş şaşırdım. 2 haziran test günü
Ben herşeyi yedim neyse olacagı varsa olur zatenMaydanozun adet söktürücü özelliği var kuzum ya tüh inşallah bişe olmamıştır çok yemediysen ben bişe olduğunu sanmıyorum. Kekikte zararlı oda maydonoz gibi ama günlük yeme dozu varmış bugün okudum birazda
Benim 18. Gün bugun transfer oldu sizinde hayırlısı neyse o olsun ınsallah17.günümdü 29 u transfer olacaktı yumurtlama olmasaydı
O kadarda bile olmaz canım onu kaynatıp içiyorlar anca öyle etki ediyor sen bu günden sonra dikkat et rabbim nasip ettiyse hiçbir şey olmazBen herşeyi yedim neyse olacagı varsa olur zatennormal günlük salatalara kattım
Bende ilk kez duyuyorummBalık mııııııı ay Allah'ım her gün bir şok yaşıyorum
Dün çatlatma iğnesini yaptım ve Bugün hastaneye yattım, yarın sabah 09.30 da OPU yapılacak. 3 veya 5. Günde de transfer yapılacağını söyledi doktorum. Çok heyecanlıyım.Opu dan kaç gün sonra transferiniz gerçekleşiyor kişiye göre değişiyor mu
Hayırlı uğurlu olsun inşallahDün çatlatma iğnesini yaptım ve Bugün hastaneye yattım, yarın sabah 09.30 da OPU yapılacak. 3 veya 5. Günde de transfer yapılacağını söyledi doktorum. Çok heyecanlıyım.
Ay evet ben de çok baktım. Dip balıklarını yemek zararlı aslında ama belki tutunma zamanı diye mi acabaBende ilk kez duyuyorummaraştırmıştım özellikle somonu tavsiye ediyorlar yiyorum bende severimde..
Hadi hayırlı olsun bakalım 1 adet dönemi bekletmedi yani opu dan sonra hemen transferDün çatlatma iğnesini yaptım ve Bugün hastaneye yattım, yarın sabah 09.30 da OPU yapılacak. 3 veya 5. Günde de transfer yapılacağını söyledi doktorum. Çok heyecanlıyım.
Bilemedim bu tarz kafa karışıklığına sebep olan çok şey var gerçektenAy evet ben de çok baktım. Dip balıklarını yemek zararlı aslında ama belki tutunma zamanı diye mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?