2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Tabiiki umut olacak canım benim..benim ilk denememde 6 yumurtadan 1 embriyo oluştu, 3.denememde 9 yumurtadan 4 embriyo oluştu..rabbim nasip etsin hepimize anneliği en güzel zamanda

Bugün tekrar test yaptım negatif yarın kan günüm Kızlar benımki belli artık ilk denememde olmadı 2. Demeyıde ilk adetim gelsin bitsin 2. Adet dönemi başlarım diye düşündüm
Canım daha kan vermedin yarın kanını ver mutlaka ilaçları bırakma sakın.. ama negatif daha zamanı gelmedi demektir evladına kavuşmanın.. rabbim çok bekletmesin ama zamanı geldiğinde verecektir rabbim..bize de gayret etmesi düşüyor tabii ki..daha deneyimli olarak vira ikinciye diyeceksin o zaman ama yarını gör, inşallah seninledir bebişin

Yok canım etkilemez hatta yürümek iyidir rahmin kanlanmasını artırır

Aynen öyle bende..sanki aklımız yok düşünmüyoruz bi tek kendileri düşünüyor akıl veriyorlar..sinir olmamak elde değil..bi karışmayın insanların hayatına yaa, hiç üzeriz diye düşünmüyorlar

Zaten hep onların yüzünden biz stres yapıyoruz..

Herşeye devam ediyorum şuan tabiiki çok sağolun bende yarını bekliyorum olumsuza hazırım en azından bunada şükür :)

Çoookk güzel bir haber..sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bize de nasip olsun inşallah

Yok canım 1 haziran geç değil ancak görünür

Merhaba kızlar:) bugün 5.gunumdu ve ben internet 10lu erken test söylemiştim:) bugün yaptım testi ve negatif çok erken biliyorum ama testler gelince dayanamadım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…