Sorma o gece ne kadar dua ettiğimi bir ben biliyorum kim alırsa alsın da tek turda bitsin diye ama olmadıBizim en büyük sıkıntımız seçimim ikinci tura kalması oldu ya
Vala bende ama kısmet işte.Sorma o gece ne kadar dua ettiğimi bir ben biliyorum kim alırsa alsın da tek turda bitsin diye ama olmadı
Ay konu komşu da geliyor mu seni gören bişe soruyordurKız öldüm eşim ve ailesi şanslı iğnelerini ben ediyorum
Aradım hemşireyi embriyolog arar dedi gün içerinde arar dedi ama ben ilk defa bu süreci yaşadığım için acaba olumsuz olunca aramıyorlar mı dedimDaha erken canım akşama doğru bile arayabilirler çok aklın kaldıysa sen bi ara eğer aranıyorsa
Ararlar canımAradım hemşireyi embriyolog arar dedi gün içerinde arar dedi ama ben ilk defa bu süreci yaşadığım için acaba olumsuz olunca aramıyorlar mı dedim
Beklicez o zaman Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah
Ay boşver naparsa yapsın valla ben gözümü kararttım hayatımı meslek için feda edemem hele ki evlat hasreti çekiyoruz ne derlerse desinler isterlerse usul fenne göndersin keyfi değil ya kusura bakmasınlar sen de hiç umursama senelerdir bizden aldıklarına saysınlarYa ben mersindeyim silfie ilçesinde. Bizim müdür İstanbul'da görev yapmış burayı orayla kiyasliyor gereksiz yere. Kimseye de anlatamıyorum durumumu aldım vala rapor napim sanki keyfimden alıyorum
O kadar haklısın kiAy boşver naparsa yapsın valla ben gözümü kararttım hayatımı meslek için feda edemem hele ki evlat hasreti çekiyoruz ne derlerse desinler isterlerse usul fenne göndersin keyfi değil ya kusura bakmasınlar sen de hiç umursama senelerdir bizden aldıklarına saysınlar
Çok şükür yapa biliyorsun.Kapı komşuma yapıyorum lazım olunca çağırıyor kalan komşuların haberi yok yoksa kapılarda kalırımAy konu komşu da geliyor mu seni gören bişe soruyordurkarşı komşumuz da hemşire valla utanmasam ilk zamanlar kapısını çalacaktım iğne için ama neyse ki kendim yapabildim
Ben durumumu izah ettim zaten gerisi kendilerin bileceği iş Çarşamba inşallah aile hekimi verirse alırım hatta kese görene kadar alabilir miyim diye düşünüyorum yoksa vardiyalı çalışıyorum göreve bile yazarlarBizde kasıtlı olarak tam ayını seçmiş hibiyi
canım bende istanbuldayım taze transferin 15 gün arka arkaya aldım hiç problem yapmadılar asla çalışma stresi yetiyor
Ayyy hadi sağlıkla yapılsın opun bol kaliteli olgun yumurtaların çıksın inşallahKızlar selam bende bugün kontrole geldim anestezi için sıra bekliyorum, çarşamba opu olacak, bu akşam hem ovitrelle hemde oxodite verdi sebebini sordum nasıl.oluryor dedim soyleymis yeni öğrendim. Ovitrelle çatlatma iğnesi olarak biliniyor ama aslında yumurta olgunlaştirma ignesiymis yani olgunlaşan yumurtalar tam büyüsün ve çatlasın diye, öte taraftan çatlama önleyici iğneyi veriyor çünkü opudan önce kendiliğinden çatlamasın diye çok değişik daha bilmediğimiz neler vat kim bilir. Neyse yumurtaların en büyüğü 20 buçuk mm 19 18 17 mm Ler var. Hormonuna bakacak e2 ve progesteron e anestezi görecek bakalım hayırlısı sıkıldım beklemekten bu arada bütün mesajlari okumus oldum
Yaaa çok farklı bir durum ya bişeyde söyleyemiyorum burdan sen yorma kendini dinlenmek şartBen durumumu izah ettim zaten gerisi kendilerin bileceği iş Çarşamba inşallah aile hekimi verirse alırım hatta kese görene kadar alabilir miyim diye düşünüyorum yoksa vardiyalı çalışıyorum göreve bile yazarlar
Yok olur mu olumsuz da olsa söylemek zorundalar merak etme akşama doğru arayabilirlerAradım hemşireyi embriyolog arar dedi gün içerinde arar dedi ama ben ilk defa bu süreci yaşadığım için acaba olumsuz olunca aramıyorlar mı dedim
Beklicez o zaman Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah
Heyet mi alacaksın nasıl yapacaksın canımO kadar haklısın kisağlıkla tutunsunlar da vala ilk 3 ay gitmeyi düşünmüyorum işe
Tutunutlrsa öyle yapmayı düşünüyorum kuzumHeyet mi alacaksın nasıl yapacaksın canım
Hele yaşlılar çok iyi ya kızım sırtım ağrıyor hele bi bak neden aprıyor, dizlerim ağrıyor bir bak diye diye uğraştırırlarÇok şükür yapa biliyorsun.Kapı komşuma yapıyorum lazım olunca çağırıyor kalan komşuların haberi yok yoksa kapılarda kalırım
Öyle yapıcam ya insan evladı onlarda sonuçta inşallah halden anlarlarYaaa çok farklı bir durum ya bişeyde söyleyemiyorum burdan sen yorma kendini dinlenmek şart
Aynen öyle aman kimse hastalanmasın her kes sağlam olsunHele yaşlılar çok iyi ya kızım sırtım ağrıyor hele bi bak neden aprıyor, dizlerim ağrıyor bir bak diye diye uğraştırırlar
İnşallah tutunur da mutlu mutlu büyütürsün bebişini yaTutunutlrsa öyle yapmayı düşünüyorum kuzum
İnşallah hepimiz canım benim buradaki herkes bebeğine sağlıkla kavuşsun tez zamanda inşallahİnşallah tutunur da mutlu mutlu büyütürsün bebişini ya
Amiiin amin Allah'ım hastalara şifa dertlilere deva versin bize de hayırla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsinAynen öyle aman kimse hastalanmasın her kes sağlam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?