2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kız öldüm eşim ve ailesi şanslı iğnelerini ben ediyorum
Ay konu komşu da geliyor mu seni gören bişe soruyordur karşı komşumuz da hemşire valla utanmasam ilk zamanlar kapısını çalacaktım iğne için ama neyse ki kendim yapabildim

Daha erken canım akşama doğru bile arayabilirler çok aklın kaldıysa sen bi ara eğer aranıyorsa
Aradım hemşireyi embriyolog arar dedi gün içerinde arar dedi ama ben ilk defa bu süreci yaşadığım için acaba olumsuz olunca aramıyorlar mı dedim
Beklicez o zaman Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah

Ya ben mersindeyim silfie ilçesinde. Bizim müdür İstanbul'da görev yapmış burayı orayla kiyasliyor gereksiz yere. Kimseye de anlatamıyorum durumumu aldım vala rapor napim sanki keyfimden alıyorum
Ay boşver naparsa yapsın valla ben gözümü kararttım hayatımı meslek için feda edemem hele ki evlat hasreti çekiyoruz ne derlerse desinler isterlerse usul fenne göndersin keyfi değil ya kusura bakmasınlar sen de hiç umursama senelerdir bizden aldıklarına saysınlar

O kadar haklısın ki sağlıkla tutunsunlar da vala ilk 3 ay gitmeyi düşünmüyorum işe

Ay konu komşu da geliyor mu seni gören bişe soruyordur karşı komşumuz da hemşire valla utanmasam ilk zamanlar kapısını çalacaktım iğne için ama neyse ki kendim yapabildim
Çok şükür yapa biliyorsun.Kapı komşuma yapıyorum lazım olunca çağırıyor kalan komşuların haberi yok yoksa kapılarda kalırım

Bizde kasıtlı olarak tam ayını seçmiş hibiyi

canım bende istanbuldayım taze transferin 15 gün arka arkaya aldım hiç problem yapmadılar asla çalışma stresi yetiyor
Ben durumumu izah ettim zaten gerisi kendilerin bileceği iş Çarşamba inşallah aile hekimi verirse alırım hatta kese görene kadar alabilir miyim diye düşünüyorum yoksa vardiyalı çalışıyorum göreve bile yazarlar

Ayyy hadi sağlıkla yapılsın opun bol kaliteli olgun yumurtaların çıksın inşallah

Yaaa çok farklı bir durum ya bişeyde söyleyemiyorum burdan sen yorma kendini dinlenmek şart

Yok olur mu olumsuz da olsa söylemek zorundalar merak etme akşama doğru arayabilirler

Çok şükür yapa biliyorsun.Kapı komşuma yapıyorum lazım olunca çağırıyor kalan komşuların haberi yok yoksa kapılarda kalırım
Hele yaşlılar çok iyi ya kızım sırtım ağrıyor hele bi bak neden aprıyor, dizlerim ağrıyor bir bak diye diye uğraştırırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…