- 20 Mayıs 2023
- 35
- 20
- 3
- 30
Ben yapmak istiyorum da eşim bekleyelim diyor artık olumsuzsa dahi öğrenmek istiyorum herkes gibi karnım morardı birde enox iğneyi kimse yazmamış kullanan varmı acaba iğnenin degdiği yerler hemen morarıyorİyi düşünelim iyi olsun canım ya moral bozmak yok Alalhım çok büyük en iyisini biliyor. Yarın kan verip bi bakabilirsin aslında idrara geçmesi zaman alıyor
Ayy inşallah canım sonuç ne çıkarsa burdan yazacamEğer geç tutunma olmuşsa idrara geçmesi uzun sürüyor..8.gun negatif çıkıp 11.gün kanda pozitif olan arkadaşlarımız var..inşallah seninki de böyle olur, bebeklerin seninledir
Ben kullanıyorum karnım şiş şuan mor iğne izi göbeğimizn çevresiBen yapmak istiyorum da eşim bekleyelim diyor artık olumsuzsa dahi öğrenmek istiyorum herkes gibi karnım morardı birde enox iğneyi kimse yazmamış kullanan varmı acaba iğnenin degdiği yerler hemen morarıyor
Proşutexte kullanıyorum 9 gün oldu asla agrı morarma yok ama enox beni bitirdi iğne girmiyor karnıma ilacı bırakınca felaket yanıyor böyle iğne görmedim ben 8. Gün başladım 2 gün oldu karnım mosmorBen kullanıyorum karnım şiş şuan mor iğne izi göbeğimizn çevresi
Ayni durumu yaşıyorum progestan fitil kullanıyorum bende çok rahatsız edici gerçektenYa fitilden mi kaynaklı bilmiyorum da afedersşn iki gündür akıntı su gibi oluyor sanki altıma damla damla kaçırdım sanıyorum sen yaşadın mı böyle bişeben de progestan fitil kullanıyorum estrofem de günde 4tane içiyorum
Hayırla kurtulur bebeğimize kavuşuruz inşallahAyni durumu yaşıyorum progestan fitil kullanıyorum bende çok rahatsız edici gerçektenestrofem ve fitil haricinde ilaç kullanıyormusunuz?
Tünaydın benimde 4.günüm bende de belirti yok.Günaydın kızlar bugün daha 4.gün teste çooook varmış gibi hissediyorum. Belirti de yok siz de durumlar nasıl
Benim karnım hafiften ağrıyor adet sancısını andırıyor gibi. Kabak çekirdeği yiyorum ondan olur mu acaba. Test günün 29 Mayıs mıTünaydın benimde 4.günüm bende de belirti yok.
Yani benm ilk transfer de 5. Gün aşşşşırı silik 6. Gün daha net cıkmıştıBenimde 6.gunum bariz bir belirtim yok ve sabah agladim elimde olmadan heralde olmadı diye kaset test var elimde acaba yapsam çıkar mı ne zormuş beklemek
7. Gün ilk banyomuBugün benimde transferi sayarsak 7. Günüm.. Karnım şiş iğneler den morardı artık. Dün kasığa bıçak sağlanması olmuştu 2 kere sağlı sollu. Ve dün transferden sonra ilk defa banyo yaptım.. İyi geldi. Şuan bişey yok.
Geçmiş olsun canımMerhaba bayanlar
Benim dün opu işlemim oldu ama sadece 1 tanecik yumurta var, doktor kaliteli dedi ama bilmiyorum 1 tane olunca pek ümidim yok gibi
Pazartesi arayıp bilgi vericekler
Başkalarında duyuyorum 10 tane 12 tane yumurta benim sadece 1 tane, neden böyle oldu anlamıyorum
Birde doktor yine birçok ilaç verdi, iğne antibiyotik, fitil vs
Aminnn hayırlısıyla güzel haberler alalım kavuşalım da miniklerimize ne moraran iğne yerleri acısı ne de ilaçların verdiği rahatsızlık..hepsi önemsiz kalıyorHayırla kurtulur bebeğimize kavuşuruz inşallahcoraspin prolutex iğne folik asit kullanıyorum canım prednol vardı bide bugün bitirdim şükür onu. Ben bide haşimato hastasıyım onunda kendi ilacı
AmiiinAminnn hayırlısıyla güzel haberler alalım kavuşalım da miniklerimize ne moraran iğne yerleri acısı ne de ilaçların verdiği rahatsızlık..hepsi önemsiz kalıyorbende günde 3 kez estrofem 3 kez 2 şer tane progestan fitil oksapar folik asit prolutex iğne birde benexol kullanıyorum..prolutex iğne benim haftada 1 siz her gün mü kullanıyorsunuz?
Allah kabul etsin canimmm bende ederimÇok inanıp dua edecez ve olacak inşallahben bi duşumu alıp güzelce yeniden namazıma başlayın da hepimize bi kuranı kerim okuyayım içimiz ferahlamsın bebişim sağlıkla tutunsun inşallah diye çokça dua edeyim
Yok canım sadece sabah akşam lutinus doğal rahim hazırlamada yapmıştı o zamanda kullanmadım sadece yoğun olarak yumurta toplama zamanı iğneler haplar kullandımSadece lutinus fitil mi kullanıyorsun iğne filan yokmu..
Kabak cekirdeginden olcagını sanmıyorum canım. Benim test günüm 30 mayıs doktorum 30 da yaptır dediBenim karnım hafiften ağrıyor adet sancısını andırıyor gibi. Kabak çekirdeği yiyorum ondan olur mu acaba. Test günün 29 Mayıs mı
Bugün 4 gün oldu artık tutunduysa tutunmuştur çok hızlı hareket etmeden eğilip kalkıyorum canım önceden oturarak kıldım ama artık normal kılcam ev işi de yapıyorum ufak tefek zaten artık Allah'a bıraktım napimAllah kabul etsin canimmm bende ederimnamazı nasıl kiliyorsun ben oturarak kıldım kabul olur inşallah eğilmeye cesaret edemedim
Hiç canını sıkma benimde hep 1 yumurta oluyordu bos cıkıyordu 4cü opu da 1 tane yumurtam vardı dolu cıktı döllendi 5ci opu dada 3 yumurtam vardı 3 de dolu cıktı 1 tane döllendi önemli olan dolu ve kaliteli yumurta olsun yeter.Merhaba bayanlar
Benim dün opu işlemim oldu ama sadece 1 tanecik yumurta var, doktor kaliteli dedi ama bilmiyorum 1 tane olunca pek ümidim yok gibi
Pazartesi arayıp bilgi vericekler
Başkalarında duyuyorum 10 tane 12 tane yumurta benim sadece 1 tane, neden böyle oldu anlamıyorum
Birde doktor yine birçok ilaç verdi, iğne antibiyotik, fitil vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?