• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Canım su tutma derken içeriyi kastediyor, dışarıyı yıkayabilirsin ama içeriye su girmeyecek şekilde
Ya ben bide şeyi merak ediyorum içeriye nasıl su tutuluyor ki zaten 😅 bi fitilde Allah canımı alıyorken nasıl içeriyi yıkayabiliyorlar😅

Arkadaşlar merhaba hepinizin yazdığını dikkatle okuyorum hep. Çok şükür keseyi gördük biz dün haftaya kalp atışına gideceğiz inşallah hepimizin bütün süreçleri güzel ve hayırlı bir sekilde ilerler. Bu arada benim ikizlerim olacak nasipse dün güzel Bir sürpriz oldu bize de.
Herkes belirtisinin olmamasından yakınmış dikkatimi çekti ama unutmayalım ki tatlış anne adayı kardeşlerim her gebelik birbirinden çok farklı geçiyor anne aynı olsa bile süreç farklı ilerliyor. Bu benim üçüncü gebeliğim ve hepsi o kadar farklıydı ki asla ben kesin gebeyim öncekinde de böyle oldu diyemiyorum. Transferin 7. Günü benim bariz bir adet ve ishal sancısı karışık geldi arkasından hoop iki gün süren kanama dedim tamam olmadı testte çift çizgi çıkmıştı ama demek ki kimyasal oldu. Kanama bitti ağrı bitti yerine tek belirti olan tiksinme hissi geldi yine acaba mı dedim beta verdim 550 çıktı ikincisi 1500 çıktı çok şükür bebeklerim şu an benimle. O kadar çok hormon ilacı bağışıklık ilacı multivitamin kan sulandırıcı kullanıyoruz ki bütün organizma sistemimizi alt üst ediyor kiminde belirti bariz oluyor ama sedece ilaçların etkisi olabiliyorken kiminde hiç bişey yaşamadan pozitif sonuç alabiliyoruz. Hepimizin yolu Rabbime emanet içinizi ferah tutun lütfen kimimiz ilk deneme kimimz yirminci denemede gebe kalırken kimimiz belki hiç kalamayacağız. Tevekkül tevekkül tevekkül arkadaşlarımm. Bu yolda maddi manevi bütün varımızı yoğumuzu ortaya koyuyoruz elbet karşılığını alacağız bu dünyada vermese de mükâfatını diğer dünyada karşılayacak Rabbimiz. Sabır bütün kapıların anahtarı. Dualarım dünya üzerinde çocuk sesine hasret kokusuna hasret bu yola gönül veren hemcinslerim için 💕💐
Çoookk güzel, mükemmell..ikizlerimizde olacak😍 hayirlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın bebislerini inşallah🤲🤲🤲rabbim hepimize nasip etsin bu mutluluğu🤲🤲🤲🥰

Son düzenleme:
İnşallah canım bunu o kadar istiyorum ki 😇🙏🙏
Çok inanıp dua edecez ve olacak inşallah 🤲 ben bi duşumu alıp güzelce yeniden namazıma başlayın da hepimize bi kuranı kerim okuyayım içimiz ferahlamsın bebişim sağlıkla tutunsun inşallah diye çokça dua edeyim 🤲

Merhaba kızlar bende 9. Günümdeyim sadece adet agrım var dün erken test yaptım negatif çıktı asla uyuyamıyorum olumlu olumsuz bir sonuç ögrenmek istiyorum kanama falanda olmadı sadece 5. Ve 7. Günümde mide bulantım vardı sürekli test yapmak istiyorum kan testi gidip yapsam düşük çıksada en azından bişey çıksada içim rahatlasa diye düşünüyorum. Test yapmadan son günü bekleyenleri gönülden tebrik ediyorum 😅

Merhaba kızlar bende 9. Günümdeyim sadece adet agrım var dün erken test yaptım negatif çıktı asla uyuyamıyorum olumlu olumsuz bir sonuç ögrenmek istiyorum kanama falanda olmadı sadece 5. Ve 7. Günümde mide bulantım vardı sürekli test yapmak istiyorum kan testi gidip yapsam düşük çıksada en azından bişey çıksada içim rahatlasa diye düşünüyorum. Test yapmadan son günü bekleyenleri gönülden tebrik ediyorum 😅
Allah'ım kavuştursun inşallah 🤲 kaçıncı gün embriyosu canım tek mi çift mi

Ya fitilden mi kaynaklı bilmiyorum da afedersşn iki gündür akıntı su gibi oluyor sanki altıma damla damla kaçırdım sanıyorum sen yaşadın mı böyle bişe🤷 ben de progestan fitil kullanıyorum estrofem de günde 4tane içiyorum🥺
Progestan akıyor su gibi..onu engellemenin bir yolu yok maalesef

Allah'ım kavuştursun inşallah 🤲 kaçıncı gün embriyosu canım tek mi çift mi
5. Gün embiryosu iki tane konuldu ama birini donduracak yumurta kalmadıgı için imha etmeyelim diye koydu doktorum diğeride birinci kalite degil dedi canım taze transfer yapıldı çatlatma iğnesine ragmen negatif çıktı beni bırakmamışlardır umarım

5. Gün embiryosu iki tane konuldu ama birini donduracak yumurta kalmadıgı için imha etmeyelim diye koydu doktorum diğeride birinci kalite degil dedi canım taze transfer yapıldı çatlatma iğnesine ragmen negatif çıktı beni bırakmamışlardır umarım
İyi düşünelim iyi olsun canım ya moral bozmak yok Alalhım çok büyük en iyisini biliyor. Yarın kan verip bi bakabilirsin aslında idrara geçmesi zaman alıyor

Eğer geç tutunma olmuşsa idrara geçmesi uzun sürüyor..8.gun negatif çıkıp 11.gün kanda pozitif olan arkadaşlarımız var..inşallah seninki de böyle olur, bebeklerin seninledir🤲

Back