- 9 Kasım 2021
- 196
- 156
- 53
- 34
Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsinGünaydın kızlar bugün büyük gün transfer günüm 12.30 da olacak çok heyecanlıyim Rabbim hayırlısını versin.
Hastaneye neden yatış yapıyorsunuz toplama gününe kadar mı yatacaksınızRabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsinbenim de yarın hastaneye yatış, Salı toplamam olacak. Toplamadan kaç gün sonra transfer oldunuz?
Evet yarın öğlen yatıracaklar, Salı günü sabah toplama yapacaklarmış. Yatışı kesinlikle yaptırıyorlarmış. Çünkü bu akşam 22.00 de çatlama iğnesini yapacağım, sanırım onu takip edebilmek adına yatışı yaptırıyorlarHastaneye neden yatış yapıyorsunuz toplama gününe kadar mı yatacaksınız
Hımm ben toplama gününde gittim işlemden iki saat sonra da çıktım da o yüzden biraz şaşırdım. Nerede tüp bebek yaptırıyorsunızEvet yarın öğlen yatıracaklar, Salı günü sabah toplama yapacaklarmış. Yatışı kesinlikle yaptırıyorlarmış. Çünkü bu akşam 22.00 de çatlama iğnesini yapacağım, sanırım onu takip edebilmek adına yatışı yaptırıyorlar
Benide prulotex yakıyoProşutexte kullanıyorum 9 gün oldu asla agrı morarma yok ama enox beni bitirdi iğne girmiyor karnıma ilacı bırakınca felaket yanıyor böyle iğne görmedim ben 8. Gün başladım 2 gün oldu karnım mosmor
Ankara şehir hastanesinde. Peki toplantımdan kaç gün sonra transfer yaptılar. Bazılarında görüyorum 1-2 ay donduruldu sonra transfer yapıldı fln yazmışlar da çok merak ettim. Neden topladıktan sonra bekliyorlar o kadar süreHımm ben toplama gününde gittim işlemden iki saat sonra da çıktım da o yüzden biraz şaşırdım. Nerede tüp bebek yaptırıyorsunız
Doktorun tedavi sürecine veya anne adayının rahim durumuna göre değişim gösteriyor. Ben doktora ilk gittiğim gün doktorum en baştan taze transfer yapmıyorum bir ya da iki ay rahim durumuna göre beklerim demişti. Toplama yapıldıktan 6gğn sonra adet oldum doktor ilk kanamada gel demişti o yüzden adetimin 3.günü olan 2 Mayıs'ta kontrole gittim kan değerlerime ve rahim durumuna baktı ve her şey yolunda dedi ilaçları başlattı. 12 Mayıs'ta tekrar komtorle gittim rahim kalınlığı ve kana baktı yine transfer günümü belirledi 17 Mayıs'ta transfer oldum. Opudan önce de çatlatma iğnesini yaptım 36 saat sonra toplamaya girdim. Eğer rahim ya da kan değerleri istediği gibi olmazsa zaten bekletiyorlarAnkara şehir hastanesinde. Peki toplantımdan kaç gün sonra transfer yaptılar. Bazılarında görüyorum 1-2 ay donduruldu sonra transfer yapıldı fln yazmışlar da çok merak ettim. Neden topladıktan sonra bekliyorlar o kadar süre
Amin inşallah rabbim hayırlısını versin hepimze 5. Gün transfer oldum taze transferdi benimki şimdi transfer gününü sayarsak 4. Gündeyim.Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsinbenim de yarın hastaneye yatış, Salı toplamam olacak. Toplamadan kaç gün sonra transfer oldunuz?
merhabalar birşeyi merak ettim bende bunları kullanıyorum yarın transferim yarın siz progestan iğneyi kullanıyor muydunuz bilmiyorum ama kullanıyorsanız transferden sonrada devam ediyor musunuz kullanmayaProgestan ve estrofem her ikiside
Merhaba.Ben transferden öncede ve sonrada iğne progestan devam ediyormerhabalar birşeyi merak ettim bende bunları kullanıyorum yarın transferim yarın siz progestan iğneyi kullanıyor muydunuz bilmiyorum ama kullanıyorsanız transferden sonrada devam ediyor musunuz kullanmaya
Opudan değil regliden sonra benm dondurulmuş 17. Gün yapıldı transferimOpu dan kaç gün sonra transferiniz gerçekleşiyor kişiye göre değişiyor mu
Ben opudan sonra 1 adetimi bekledim sonra yapıldıOpu dan kaç gün sonra transferiniz gerçekleşiyor kişiye göre değişiyor mu
Opum 1 mayıs da yapıldı geçen pazar adet oldum 2. Günü ilaçlar başladık acaba dedim herkeste farklı tarihmi benm tahminim 4 5 haziran hbi transferim olacak verilen tahlillere göre mi değişiyor acabaBen opudan sonra 1 adetimi bekledim sonra yapıldı
Bence her keste farklı mesela burda çok kişi kovit testi vermemiş benden hem opudan hem transferden önce istediler ve uzandı ondan..hesapladığım gibi olmadıOpum 1 mayıs da yapıldı geçen pazar adet oldum 2. Günü ilaçlar başladık acaba dedim herkeste farklı tarihmi benm tahminim 4 5 haziran hbi transferim olacak verilen tahlillere göre mi değişiyor acaba
Aynen büyük ihtimalle verdiğim tahliller ve kalınlık ölçümüne göre değişkenlik gösteriyorBence her keste farklı mesela burda çok kişi kovit testi vermemiş benden hem opudan hem transferden önce istediler ve uzandı ondan..hesapladığım gibi olmadı
Kesin öyleAynen büyük ihtimalle verdiğim tahliller ve kalınlık ölçümüne göre değişkenlik gösteriyor
Progestan kalçadan her gün..göbekten oksapar vuruyorumher gün mü vuruyorsunuz birde kalçadan mı göbekten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?