2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Canım su tutma derken içeriyi kastediyor, dışarıyı yıkayabilirsin ama içeriye su girmeyecek şekilde
Ya ben bide şeyi merak ediyorum içeriye nasıl su tutuluyor ki zaten bi fitilde Allah canımı alıyorken nasıl içeriyi yıkayabiliyorlar

Çoookk güzel, mükemmell..ikizlerimizde olacak hayirlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın bebislerini inşallahrabbim hepimize nasip etsin bu mutluluğu

Son düzenleme:
İnşallah canım bunu o kadar istiyorum ki
Çok inanıp dua edecez ve olacak inşallah ben bi duşumu alıp güzelce yeniden namazıma başlayın da hepimize bi kuranı kerim okuyayım içimiz ferahlamsın bebişim sağlıkla tutunsun inşallah diye çokça dua edeyim

Merhaba kızlar bende 9. Günümdeyim sadece adet agrım var dün erken test yaptım negatif çıktı asla uyuyamıyorum olumlu olumsuz bir sonuç ögrenmek istiyorum kanama falanda olmadı sadece 5. Ve 7. Günümde mide bulantım vardı sürekli test yapmak istiyorum kan testi gidip yapsam düşük çıksada en azından bişey çıksada içim rahatlasa diye düşünüyorum. Test yapmadan son günü bekleyenleri gönülden tebrik ediyorum

Allah'ım kavuştursun inşallah kaçıncı gün embriyosu canım tek mi çift mi

Progestan akıyor su gibi..onu engellemenin bir yolu yok maalesef

Allah'ım kavuştursun inşallah kaçıncı gün embriyosu canım tek mi çift mi
5. Gün embiryosu iki tane konuldu ama birini donduracak yumurta kalmadıgı için imha etmeyelim diye koydu doktorum diğeride birinci kalite degil dedi canım taze transfer yapıldı çatlatma iğnesine ragmen negatif çıktı beni bırakmamışlardır umarım

İyi düşünelim iyi olsun canım ya moral bozmak yok Alalhım çok büyük en iyisini biliyor. Yarın kan verip bi bakabilirsin aslında idrara geçmesi zaman alıyor

Eğer geç tutunma olmuşsa idrara geçmesi uzun sürüyor..8.gun negatif çıkıp 11.gün kanda pozitif olan arkadaşlarımız var..inşallah seninki de böyle olur, bebeklerin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…