- 1 Nisan 2022
- 12.934
- 15.672
- 228
Yıkamadım diyorum yıkadım demek istedimYok hafiften yıkamadım..fitilden dolayı..pislik içinde kalmıcazki))zaten hala duş almadım korkumdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıkamadım diyorum yıkadım demek istedimYok hafiften yıkamadım..fitilden dolayı..pislik içinde kalmıcazki))zaten hala duş almadım korkumdan
Kaçıncı gündeydi sizin? Bana aynı gün duş alma ertesi gün yıkanabilirsin dedi, ben bir gün daha bekledim 2.gün yıkandımYok hafiften yıkamadım..fitilden dolayı..pislik içinde kalmıcazki))zaten hala duş almadım korkumdan
Demekki etkisinden dolayı oluyor ay estrofem fitil olarak kullanılıyor muymuş şimdi duydum valla. Senin çokmuş canım ya inşallah testten sonra azalır da rahat edersinTabi bende oluyorum sanıyorumki kaçırmışım gibi ve fitil kullandığım için hep tuvaletdeyim..Ben estrofem hem içiyorum günde 6 tane..ve aynı ilacı vajinada günde 3 tane kullanıyorum ve + progestan fitil günde 6 tane.
4 günüm bende..ya doktorlar öyle diyorda ben diyorum yinede bekleyim..terleyen birisi diğilim..dışarıda çıkmadığım için rahatimKaçıncı gündeydi sizin? Bana aynı gün duş alma ertesi gün yıkanabilirsin dedi, ben bir gün daha bekledim 2.gün yıkandım
Hepimiz de var demek ki ben de o kadar çok kontroldu transfer opu derken alt tarafım gevşedi sandımAkıntı bende de çok oluyordu, fitilden olabilir ama su gibi aynen dediğin gibi sanki kaçırmışım hissi veriyordu.
Nası rahat hissedecekseniz, ama sizi psikolojik olarak rahatlatacaksa ılık duşun hiç bir zararı olmuyor :)4 günüm bende..ya doktorlar öyle diyorda ben diyorum yinede bekleyim..terleyen birisi diğilim..dışarıda çıkmadığım için rahatim
Eczanede bile şok oldular estrofemi fitil olarak kullanmak diye yazmış .hemşire dedi eczane bilmez doktor öyle diyor.Bence bende düşük olduğu için öyle yazmış.Demekki etkisinden dolayı oluyor ay estrofem fitil olarak kullanılıyor muymuş şimdi duydum valla. Senin çokmuş canım ya inşallah testten sonra azalır da rahat edersin
Yapma test canım çok erken..hormon ilaçları ağlatıyor, ben de herşeye ağlayan biriyim transfer süreçlerim hep ağlamakla geçerdi ama bu sefer ağlama gelince dışarda yürüyüş yapmaya karar verdim..test gününü bekle canım, kendini oyalanmak bir şey bulsan zaman çabuk geçerdiBenimde 6.gunum bariz bir belirtim yok ve sabah agladim elimde olmadan heralde olmadı diye kaset test var elimde acaba yapsam çıkar mı ne zormuş beklemek
Yok bekleyim sonra kendimi suçlamaktan daha iyi))Nası rahat hissedecekseniz, ama sizi psikolojik olarak rahatlatacaksa ılık duşun hiç bir zararı olmuyor :)
Progestan yumuşak kapsül olan bir ilaç olduğu için gözümde canlanıyor da estrofem hem küçük hem sert ya koyması da erimesi de zor olur diye şaşırdım doktor söylediyse tabii ki vardır bir bildiği �nşallah hepsi şifa olur yavruna kavuşursunEczanede bile şok oldular estrofemi fitil olarak kullanmak diye yazmış .hemşire dedi eczane bilmez doktor öyle diyor.Bence bende düşük olduğu için öyle yazmış.
Amin canım.Biride umrumda diğil zaten yeterince emek verdik..göbek mor kalça mor..ama hepsi unutulucak çocuklar kucağımızda oluncaProgestan yumuşak kapsül olan bir ilaç olduğu için gözümde canlanıyor da estrofem hem küçük hem sert ya koyması da erimesi de zor olur diye şaşırdım doktor söylediyse tabii ki vardır bir bildiği �nşallah hepsi şifa olur yavruna kavuşursun
Evet fitilden kaynaklanıyor o akıntı.. yoksa kacırmıyorsun merak etmeYa fitilden mi kaynaklı bilmiyorum da afedersşn iki gündür akıntı su gibi oluyor sanki altıma damla damla kaçırdım sanıyorum sen yaşadın mı böyle bişe ben de progestan fitil kullanıyorum estrofem de günde 4tane içiyorum
Ay evet inşallah gelsin o güzel günlerAmin canım.Biride umrumda diğil zaten yeterince emek verdik..göbek mor kalça mor..ama hepsi unutulucak çocuklar kucağımızda olunca
Canım ben 2.günde ılık duş aldım..sıcağın zararı var ama ılık duş yapabilirsin rahatlatırHangi iğneyi yapıyorsun canım. Benim de transfer hariç 4. Ün bugün duş alsam mı diye düşünüyordum
Bir minnoş sıpa arayışında ne hallere düştüm Allah daha fazla aratmasın inşallahEvet fitilden kaynaklanıyor o akıntı yoksa kacırmıyorsun merak etme
Cehennem sıcağında haşlandığım için biraz zor olacak ılık suCanım ben 2.günde ılık duş aldım..sıcağın zararı var ama ılık duş yapabilirsin rahatlatır
Canım su tutma derken içeriyi kastediyor, dışarıyı yıkayabilirsin ama içeriye su girmeyecek şekildeBen dün özel bölgemi yıkadım hafifce..yani tam içten yok ama..fitil kullandığım için beyaz oluyor bende yıkadım..bana doktor hiç demedi ama
Benim sadece litunus fitil var başka ilacım yok evet erkenmis aramızda 2 gün var benimde 6Ay bugün 4. Gün ya daha 5 bile olamadık en çok sevindiğim bugün prednolun son günüydü listeden bi ilaç düştü şükür
Ay çok var daha tee 29 MayısYapma test canım çok erken..hormon ilaçları ağlatıyor, ben de herşeye ağlayan biriyim transfer süreçlerim hep ağlamakla geçerdi ama bu sefer ağlama gelince dışarda yürüyüş yapmaya karar verdim..test gününü bekle canım, kendini oyalanmak bir şey bulsan zaman çabuk geçerdi