• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Yok hafiften yıkamadım..fitilden dolayı..pislik içinde kalmıcazki))zaten hala duş almadım korkumdan🤦🏻‍♀️
Kaçıncı gündeydi sizin? Bana aynı gün duş alma ertesi gün yıkanabilirsin dedi, ben bir gün daha bekledim 2.gün yıkandım

Tabi bende oluyorum sanıyorumki kaçırmışım gibi ve fitil kullandığım için hep tuvaletdeyim..Ben estrofem hem içiyorum günde 6 tane..ve aynı ilacı vajinada günde 3 tane kullanıyorum ve + progestan fitil günde 6 tane.
Demekki etkisinden dolayı oluyor🥺 ay estrofem fitil olarak kullanılıyor muymuş şimdi duydum valla. Senin çokmuş canım ya inşallah testten sonra azalır da rahat edersin 🥺

Kaçıncı gündeydi sizin? Bana aynı gün duş alma ertesi gün yıkanabilirsin dedi, ben bir gün daha bekledim 2.gün yıkandım
4 günüm bende..ya doktorlar öyle diyorda ben diyorum yinede bekleyim..terleyen birisi diğilim..dışarıda çıkmadığım için rahatim

Akıntı bende de çok oluyordu, fitilden olabilir ama su gibi aynen dediğin gibi sanki kaçırmışım hissi veriyordu.
Hepimiz de var demek ki🤭 ben de o kadar çok kontroldu transfer opu derken alt tarafım gevşedi sandım😅

4 günüm bende..ya doktorlar öyle diyorda ben diyorum yinede bekleyim..terleyen birisi diğilim..dışarıda çıkmadığım için rahatim
Nası rahat hissedecekseniz, ama sizi psikolojik olarak rahatlatacaksa ılık duşun hiç bir zararı olmuyor :)

Demekki etkisinden dolayı oluyor🥺 ay estrofem fitil olarak kullanılıyor muymuş şimdi duydum valla. Senin çokmuş canım ya inşallah testten sonra azalır da rahat edersin 🥺
Eczanede bile şok oldular estrofemi fitil olarak kullanmak diye yazmış .hemşire dedi eczane bilmez doktor öyle diyor.Bence bende düşük olduğu için öyle yazmış.

Benimde 6.gunum bariz bir belirtim yok ve sabah agladim elimde olmadan heralde olmadı diye kaset test var elimde acaba yapsam çıkar mı ne zormuş beklemek
Yapma test canım çok erken..hormon ilaçları ağlatıyor, ben de herşeye ağlayan biriyim transfer süreçlerim hep ağlamakla geçerdi😅 ama bu sefer ağlama gelince dışarda yürüyüş yapmaya karar verdim..test gününü bekle canım, kendini oyalanmak bir şey bulsan zaman çabuk geçerdi

Eczanede bile şok oldular estrofemi fitil olarak kullanmak diye yazmış .hemşire dedi eczane bilmez doktor öyle diyor.Bence bende düşük olduğu için öyle yazmış.
Progestan yumuşak kapsül olan bir ilaç olduğu için gözümde canlanıyor da estrofem hem küçük hem sert ya koyması da erimesi de zor olur diye şaşırdım doktor söylediyse tabii ki vardır bir bildiği �nşallah hepsi şifa olur yavruna kavuşursun 💞

Progestan yumuşak kapsül olan bir ilaç olduğu için gözümde canlanıyor da estrofem hem küçük hem sert ya koyması da erimesi de zor olur diye şaşırdım doktor söylediyse tabii ki vardır bir bildiği �nşallah hepsi şifa olur yavruna kavuşursun 💞
Amin canım.Biride umrumda diğil zaten yeterince emek verdik..göbek mor kalça mor..ama hepsi unutulucak çocuklar kucağımızda olunca🙌🏻☺️

Ya fitilden mi kaynaklı bilmiyorum da afedersşn iki gündür akıntı su gibi oluyor sanki altıma damla damla kaçırdım sanıyorum sen yaşadın mı böyle bişe🤷 ben de progestan fitil kullanıyorum estrofem de günde 4tane içiyorum🥺
Evet fitilden kaynaklanıyor o akıntı.. yoksa kacırmıyorsun merak etme

Son düzenleme:
Kızlar duş almanızda hiç bir sıkıntı yok , ben transferden 2 gün sonra duş aldım hemşire ertesi gün alabilirsiniz dedi ama ben tranferden önce duş aldığım için beklemiştim.Sadece çok sıcak su kullanmadım o kadar yani .Bu arada ben tranferden 2 gün Sonra yüksek ateş ve boğaz ağrısı yaşadım 3 gün boyunca.Arkasındab bacağımda ve belimde zona(Gece yanığı) çıkardım, hala daha da lezyonlarım iyileşmedi ama 1 hafta çok ağrı ve acı çektim.Ama çok şükür herşeye rağmen tutundu bebeğim, bir kaç güne keseyi de görürsem rahatlayacagim .Demem o ki nasipse bir şekilde oluyor, ben çok stres yaptım bunları yaşayınca ama kendinizi lütfen strese sokmayın

Ben dün özel bölgemi yıkadım hafifce..yani tam içten yok ama..fitil kullandığım için beyaz oluyor bende yıkadım..bana doktor hiç demedi ama
Canım su tutma derken içeriyi kastediyor, dışarıyı yıkayabilirsin ama içeriye su girmeyecek şekilde

Yapma test canım çok erken..hormon ilaçları ağlatıyor, ben de herşeye ağlayan biriyim transfer süreçlerim hep ağlamakla geçerdi😅 ama bu sefer ağlama gelince dışarda yürüyüş yapmaya karar verdim..test gününü bekle canım, kendini oyalanmak bir şey bulsan zaman çabuk geçerdi
Ay çok var daha tee 29 Mayıs 🤭

Back