• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar Salı günü kan verdim 55.1
Çarşamba 99
Persembe 122 çıktı beta hcg ve yarın tekrar vericem kimyasal olmasından korkuyorum böyle olup da yaşayan oldu mu hiç :(

Çarşamba 99
Persembe 122 çıktı beta hcg ve yarın tekrar vericem kimyasal olmasından korkuyorum böyle olup da yaşayan oldu mu hiç :KK43:
Canım iki günde bir verilmiyor muydu ki kan sen her gün vermişsin 🙈

Çarşamba 99
Persembe 122 çıktı beta hcg ve yarın tekrar vericem kimyasal olmasından korkuyorum böyle olup da yaşayan oldu mu hiç :KK43:
Değerlerinde sorun yok kötü şeyler düşünme her gün baktırmaya gerek yok 2 günde 1 baktırmalısın ona göre de değerlerin gayet iyi artış göstermiş

Benim hiç bir belirtim yok benimkiler 3.gun embriyosu 17sinde transfer oldum
Bende sadece alt karın bölgemde batmalar oluyor arada o kadar başka bişey hissetmiyorum. 28 inde evde test yapmayı düşünüyorum zaten varsa çıkar kan veririm öyle yoksa hiç kan vermem diye düşünüyorum.

Belirtin var mıydı canım ya bide evde test yaptın mı yaptıysan kaçıncı günde ne çıktı merakımı mazur gör :)
Belirtin var mıydı canım ya bide evde test yaptın mı yaptıysan kaçıncı günde ne çıktı merakımı mazur gör :)
7. Gün idrar testi yaptım dayanamayıp çok çok az silik çizgi gördüm 8. Gün sabahı daha belirgin gibiydi ve kan verdim o günden beridir veriyorum :)) kaşıklarım da iğne gibi batmalar oldu 6. Gün özellikle karnım felan agriyordu epey başka birsey olmadı hepimize rabbim nasip etsin

Back