- 22 Mart 2023
- 104
- 109
- 23
Benim hiç bir belirtim yok benimkiler 3.gun embriyosu 17sinde transfer oldumSizin belirtileriniz nedir ? 29 una kadar vakit nasıl geçecek bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hiç bir belirtim yok benimkiler 3.gun embriyosu 17sinde transfer oldumSizin belirtileriniz nedir ? 29 una kadar vakit nasıl geçecek bilmiyorum
Canım iki günde bir verilmiyor muydu ki kan sen her gün vermişsinKızlar Salı günü kan verdim 55.1
Çarşamba 99
Persembe 122 çıktı beta hcg ve yarın tekrar vericem kimyasal olmasından korkuyorum böyle olup da yaşayan oldu mu hiç
Değerlerinde sorun yok kötü şeyler düşünme her gün baktırmaya gerek yok 2 günde 1 baktırmalısın ona göre de değerlerin gayet iyi artış göstermişKızlar Salı günü kan verdim 55.1
Çarşamba 99
Persembe 122 çıktı beta hcg ve yarın tekrar vericem kimyasal olmasından korkuyorum böyle olup da yaşayan oldu mu hiç
Bende sadece alt karın bölgemde batmalar oluyor arada o kadar başka bişey hissetmiyorum. 28 inde evde test yapmayı düşünüyorum zaten varsa çıkar kan veririm öyle yoksa hiç kan vermem diye düşünüyorum.Benim hiç bir belirtim yok benimkiler 3.gun embriyosu 17sinde transfer oldum
Merak heyecan stresCanım iki günde bir verilmiyor muydu ki kan sen her gün vermişsin
Bana beni anımsattıMerak heyecan stres
Çok teşekkür ederim yaDeğerlerinde sorun yok kötü şeyler düşünme her gün baktırmaya gerek yok 2 günde 1 baktırmalısın ona göre de değerlerin gayet iyi artış göstermiş
Ahhhh aminnnnn yarın sabah atarım test sonucumu hahahAy bütün dualarım pamuşun içinnn bizi de haberdar et
Testten sonra da kese, sonra kalp atışı.. . Diye gidecekTest tarihine kadar forumda yaşayacağım sanırım transfer geçen tüm aramaları da okuyacağım
Belirtin var mıydı canım ya bide evde test yaptın mı yaptıysan kaçıncı günde ne çıktı merakımı mazur gör :)Çok teşekkür ederim ya
Ağzından bal damlıyor Rabbim herkese nasip etsin güzel düşünen herkeseeee:)Testten sonra da kese, sonra kalp atışı.. . Diye gidecek
Aynen endişeler hiç bitmiyor hatta daha yeni başlıyorTestten sonra da kese, sonra kalp atışı.. . Diye gidecek
Varlığı dert yokluğu yaraAynen endişeler hiç bitmiyor hatta daha yeni başlıyor
Belirtin var mıydı canım ya bide evde test yaptın mı yaptıysan kaçıncı günde ne çıktı merakımı mazur gör :)
7. Gün idrar testi yaptım dayanamayıp çok çok az silik çizgi gördüm 8. Gün sabahı daha belirgin gibiydi ve kan verdim o günden beridir veriyorum :)) kaşıklarım da iğne gibi batmalar oldu 6. Gün özellikle karnım felan agriyordu epey başka birsey olmadı hepimize rabbim nasip etsinBelirtin var mıydı canım ya bide evde test yaptın mı yaptıysan kaçıncı günde ne çıktı merakımı mazur gör :)
Bu benTest tarihine kadar forumda yaşayacağım sanırım transfer geçen tüm aramaları da okuyacağım
Dün transfer oldum sanki rahmin sol tarafında bir doluluk hissediyorum
İnşallah güzel haberin habercisidirDün transfer oldum sanki rahmin sol tarafında bir doluluk hissediyorum