• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben seçimsiz transfer olamıyorum zaten yıllar öncede seçim sonucuna göre test yapmıştım 7.günü.şimdi 25inde ve duruma göre 2.testi 28 i kesin yaparım.üzülmem elimden geleni yaptım varsa bir de çıkar diye düşünüyorum.psikopat gibi forumda gezdiğim için yazmış birisi 3. Günden itibaren silik görmeye başlamış ama elimde o kadar test yok zaten 😂
Transferden sonra ben test zamanını beklemeyi düşünüyorum ya kendimi üzmek ya da olası ihtimale karşı sevindirmek istemiyorum zor olacak biliyorum ama inşallah bekleyebilirim ☺️

Transferden sonra ben test zamanını beklemeyi düşünüyorum ya kendimi üzmek ya da olası ihtimale karşı sevindirmek istemiyorum zor olacak biliyorum ama inşallah bekleyebilirim ☺️
Aksi bir durumda üzüleceksen bekle mutlaka ama ben kendimi hazırladım her türlü duruma

Yani keseyi görmek için ne zaman gideceğim dedin ya 10 gün sonra gel derse doktorun sen 12 gün sonra da gidebilirsin
Yok yok ben daha erken oluyor mu acaba diye bana en erkeninden kese görğnmesi lazım Allah nasip ederse tabi. Böyle konuşunca olmuş da neyin derdindeyim diyorum ama Allah'ım görüyor halimizi🤲

Yok yok ben daha erken oluyor mu acaba diye bana en erkeninden kese görğnmesi lazım Allah nasip ederse tabi. Böyle konuşunca olmuş da neyin derdindeyim diyorum ama Allah'ım görüyor halimizi🤲
Ben 5. Haftada görmüştüm ona göre kendi tarihinizi son regl tarihine göre hesaplayabilirsiniz

Teşekkür ederim 🙏
Aşağı yukarı aynı tarihler bizim.kısmet olursa haziran ayının 10una kadar görebiliriz.ama erken gidince de sıkıntı olabiliyor güzel gözükmediği için..mesela ben tüp bebek değil başka doktora gitmiştim boş gebelik olabilir gibi bişey demişti çok moralim bozulmuştu

Ben sabah test yapıcam kozlar geçen hafta cumartesi transfer oldum 5. Gün embrıyosu yarın 1 haftam doluyor🥹

Aşağı yukarı aynı tarihler bizim.kısmet olursa haziran ayının 10una kadar görebiliriz.ama erken gidince de sıkıntı olabiliyor güzel gözükmediği için..mesela ben tüp bebek değil başka doktora gitmiştim boş gebelik olabilir gibi bişey demişti çok moralim bozulmuştu
Vajinal olarak daha erken görünüyor sanırım. Gönül ister ki her şeyi zamanında yapalım ama şartlar hevesler el vermiyor. Bakalım bi hayırla 29unda pozitifi görelim de inşallah artık sonrasını sonra düşünürüm napayım

Vajinal olarak daha erken görünüyor sanırım. Gönül ister ki her şeyi zamanında yapalım ama şartlar hevesler el vermiyor. Bakalım bi hayırla 29unda pozitifi görelim de inşallah artık sonrasını sonra düşünürüm napayım
Aynen tüp bebek doktoruna gitmediğim için bakmadı alttan.tüp bebek doktoruna 5+5 gidince kalp atışını da duymuştum inşallah hepimize nasip olur

Back