• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhaba kızlar tekrardan. 2. Ve 3.beta hcg sonuclarimi da yazmak istedim size.
10.gün : 69.03
12.gün : 121.54
15.gün :121.54 sizce nasıl? Doktorum güzel gidiyor daha test yaptirmana gerek yok dedi.
6 ve 7.günler lekelenmem oldu. 8. gün kesildi. 9-10-11 de de oldu. 3 gündür yoktu. Bugun tekrar kan tahlili yaptirim eve geldim .Kahverengi leke geldi. Doktorum kırmızı geliyorsa kan sulandırıcıları keselim dedi ama benim kahverengi. Kahverengi lekeyi tutunma lekeleri olarak biliyorum ama 15.gün falan da gelmesi normal mi? Sizlerin de oldu mu böyle lekelenmesi? Ayrıca batma ve adet sancısi giibi hafif sancılarım var.
Canım hayırlı olsun..bu arada 15.gün tahlili 12.gun ile aynı yazmışsın..15.gün hem ağrı hem leke göreni çok duydum..burada bile yazdılar önceki sayfalarda, normal bir durum..Hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah 🤲🥰

Arkadaşlarım kiz kardeşlerim gonal f 150 vuruyorum hergun bugün 4. Ignemi vurdum doktorum 10 .Gün toplarım yumoslari dedi yalnız bu iğneyi ilk kez kullanıyorum daha önce ki tedavide bu iğne yoktu çok ağır geldi bana baş dönmesi sürekli uyuma isteği sizde de oldumu böyle 4 yumosum oluşmuş burada inşallah 4 ude embriyo ya dönüşür döllenme olur 🙏🏻❤️
Amin inşallah canım hayırlı olsun tedavin, çok yumurtan olsun, çok embriyo oluşsun inşallah🤲🥰🥰🥰 hormon etkisi baş dönmesi fln yapar endişelenme

Merhabalar anneler ve anne adayları :) bende polikistik over var eşimde hiçbir sorun yok 5 yıldır çocuk istiyoruz fakat olmadı bu aralık ayında 1 aşılama yaptırdım negatif oldu doktorum isterden 2.aşılamayı yapalım istersen direk tüp bebek dedi bizde aşılamada olumsuz olunca boşuna aşılama ile vakit kaybetmeyelim tüp bebek yaptıralım dedik sonra dokturum 1 2 ay ara verin dinlenin ondan sonra başlıyalım dedi bizde martta gitcektik 2 ay daha uzattık mayıs ayında yani bu ay adet olduğumda gidicez tüp bebek için başlıcaz fakat nasıl bir yol izleniyor pek bilgim yok sizden ricam bana anlatabilirmisiniz mesala yorumlarda okudum kafam karıştı hep 5.gün 3e düştü 5.gün negatif oldu gbi bu ne anlama geliyor anlayamadım şimdü ben gittiğimde hemen yumurta toplanıp tüp bebek mi olcak yoksa beklencekmi gerçekten yardımınıza ihtiyacım var biraz uzun yazdım ama kusura bakmayın stres oldum iyice 🥺
Merhaba canım. Bende de polikistik var. Eşim de sorun yok. 35 yaşındayım. Doktor direk sizin çocuğunuz olur demişti ve ilk denemede çok şükür şu an pozitifi gördüm🙏 Senden yumurta toplanırken eşinden de sperm alinacak sonra saglikli 9lanlar birleştirilecek. Her gün sana bilgi verecekler. Mesela benden 16 yumurta toplandı. 6 tanesi döllendi. 5. gün 4 tanesi kaldı ve 4 tanesi donduruldu. Yani ilerme kaydetmeyen bölünmesi duran ya da yavaş olanlar eleniyor. Genelde polikistiklerin 5. Güne kadar bekletilip öyle donduruluyor, ki en sağlıklısi 5.gün diye biliyorum. Polikistik oldugun icin ve cok fazla yumurtan cikacagi icin rahmi dinlendiriyorlar yani taze transfer yapılmıyor bizlere.2 adet dönemi gectikten sonra transfer yapılıyor. Benim yumurtalarım 28 Şubatta topandı. 4 Mayıs'da transfer oldum. Umarım soru işaretlerini gidermişimdir 😊

Canım hayırlı olsun..bu arada 15.gün tahlili 12.gun ile aynı yazmışsın..15.gün hem ağrı hem leke göreni çok duydum..burada bile yazdılar önceki sayfalarda, normal bir durum..Hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah 🤲🥰
Evet canım 15.gün 212 cikti degerim yanlış yazmışım 🙊Teşekkür ederim insallah hepimiz hayirlisiyla kucagimiza alalim bebeklerimizi🙏

Kızlar, kader ortaklarım Allah nasip eder de 29unda pozitifi görürsek eğer akabinde kese ne zaman görünüyor. Ben gece vardiyalı çalışıyorum bu sebepten doktor raporu almam lazım göreve ve geceye gitmemek normal çalışman için. malûm zor elde edeceğiz Allah'ım layık görüp bizlere nasip ederse inşallah 🤲 o sebeptendir ki tedirginim 🥺
Canım ben 16 gün sonra diye biliyorum. Benim doktorum 12.gün testini gördü ve 16 gün sonra bekliyorum dedi 😊

Öncelikle hayırlı olsun canım Allah'ım tez zamanda yavruna kavuştursun 🤲🤲 bende gonalf kullandım bana da farklı etkiler yaptı. İğneler hormonal olduğu için üzerimizde ağır etkiler yapabilir. Eğer aşırı derece de oluyor gğndelik hayatını etkiliyor ise doktoruna danışmalısın ama tahminimce normal olsa gerek. Rabbim yardımcımız olsun 🤲🌸
Amin inşallah hepimiz için güzel sonuçlar gelsin sabredelim sonucu muhteşem olacak inşallah danistim hemsireme yazdim normal dedi 🙏🏻🧿

Kızlar, kader ortaklarım Allah nasip eder de 29unda pozitifi görürsek eğer akabinde kese ne zaman görünüyor. Ben gece vardiyalı çalışıyorum bu sebepten doktor raporu almam lazım göreve ve geceye gitmemek normal çalışman için. malûm zor elde edeceğiz Allah'ım layık görüp bizlere nasip ederse inşallah 🤲 o sebeptendir ki tedirginim 🥺
Net hatırlamıyorum ama sonra ki randevunun tarihi çok önemli değil yani sen müsaitliğine göre esnetebilirsin,ayarlarsın

Amin inşallah canım hayırlı olsun tedavin, çok yumurtan olsun, çok embriyo oluşsun inşallah🤲🥰🥰🥰 hormon etkisi baş dönmesi fln yapar endişelenme
Cok tesekkur ederim Evet konuştum hemşireye yazdım hemen döndü sagolsun normal dedi sağlıcakla kavuşalım inşallah busefer çok rahatım ilk denemede çok kasmistim kendimi hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallah bebislerimize 🙏🏻🧿

Kuzum sabret bekle gününü, belki çıkacaktır ama çıkmazsa geç yerleşmeyse boşuna üzülürsün..ne güzel burda sohbet ediyoruz bir şekilde geçiyor günler..inşallah bebeğin gömülmüştür rahmine🤲🤲🤲
Ben seçimsiz transfer olamıyorum zaten yıllar öncede seçim sonucuna göre test yapmıştım 7.günü.şimdi 25inde ve duruma göre 2.testi 28 i kesin yaparım.üzülmem elimden geleni yaptım varsa bir de çıkar diye düşünüyorum.psikopat gibi forumda gezdiğim için yazmış birisi 3. Günden itibaren silik görmeye başlamış ama elimde o kadar test yok zaten 😂

Amin inşallah hepimiz için güzel sonuçlar gelsin sabredelim sonucu muhteşem olacak inşallah danistim hemsireme yazdim normal dedi 🙏🏻🧿
Çok şükür🤲Zorlu bi süreçten geçiyoruz. her detaya takılıyoruz. Evham yapıyoruz. Hepimiz aynı durumdayız Allah'ım korktuğumuza uğratmasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲

Back