- 1 Aralık 2021
- 202
- 110
- 33
- 27
Genetik testi isteyeceğini söylemişti eşim 2 hafta önce verdi şimdi gidince demek ki benden de isteyecek sonrasında ne yapacak peki çok merak ediyorum ilk kez deniyoruz 3 yıllık evliyim bende cevapladığın için teşekkür ederimHer keste farklı tedavi oluyor canım..mesela bazı tüp Bebek doktorları vitaminler yazıyorlar destek için bende öyle bir durum olmadı.Rahim filmi isticek senden.Her şey senin testlerine sonuçlarına bağlı.İğneler göbekten oluyor yumoşları büyütücek ona göre hep takip edicek seni
Harika bir haber ufff ne heyecan vardır şimdi ben olsam kesin ütüye vurmuştum kendimi. Opu öncesi de uyku tutmamıştı sahura kadar ütü yapmıştımHayırlı olsunbenim de 4 embriyom var ikisi transfer edilecek inşallah pazartesi günü
Neden istediki genetik testi?düşüklerin olmuşmu?benim kürtajım var ben tüp bebeğe gitmeden önce kendim yaptırdım neden çocuk gelişmedi diye.Bana yapılanı söyleyim sana ilk muayine etdi adetliyken sorun olmadı başladık iğneye göbekten yumoşları büyütmeye ve adetimin 8 günü rahim filmi çekildi ordada sorun çıkmadı hem hormon testleri istedi..eşimdende istedi..bütün testleri verdik..sorun görmeyince bana hiçbir vitamin yazmadı ama yazanlar var ve haftada 2 defa çağırıyordu yumoşlara bakıyordu ona göre opu gününü söylüyorGenetik testi isteyeceğini söylemişti eşim 2 hafta önce verdi şimdi gidince demek ki benden de isteyecek sonrasında ne yapacak peki çok merak ediyorum ilk kez deniyoruz 3 yıllık evliyim bende cevapladığın için teşekkür ederim
Hormon testini benden isteyeceğini söyledi genetik testini eşim verdi onun sonuçları daha çıkmamış 21 nisanda gittiğimizde de hormon testi yapılacak dedi bize ama sonrasını söylemediNeden istediki genetik testi?düşüklerin olmuşmu?benim kürtajım var ben tüp bebeğe gitmeden önce kendim yaptırdım neden çocuk gelişmedi diye.Bana yapılanı söyleyim sana ilk muayine etdi adetliyken sorun olmadı başladık iğneye göbekten yumoşları büyütmeye ve adetimin 8 günü rahim filmi çekildi ordada sorun çıkmadı hem hormon testleri istedi..eşimdende istedi..bütün testleri verdik..sorun görmeyince bana hiçbir vitamin yazmadı ama yazanlar var ve haftada 2 defa çağırıyordu yumoşlara bakıyordu ona göre opu gününü söylüyor
Söylemediyse söylicekHormon testini benden isteyeceğini söyledi genetik testini eşim verdi onun sonuçları daha çıkmamış 21 nisanda gittiğimizde de hormon testi yapılacak dedi bize ama sonrasını söylemedi
Neden istediki genetik testi?düşüklerin olmuşmu?benim kürtajım var ben tüp bebeğe gitmeden önce kendim yaptırdım neden çocuk gelişmedi diye.Bana yapılanı söyleyim sana ilk muayine etdi adetliyken sorun olmadı başladık iğneye göbekten yumoşları büyütmeye ve adetimin 8 günü rahim filmi çekildi ordada sorun çıkmadı hem hormon testleri istedi..eşimdende istedi..bütün testleri verdik..sorun görmeyince bana hiçbir vitamin yazmadı ama yazanlar var ve haftada 2 defa çağırıyordu yumoşlara bakıyordu ona göre opu gününü söylüyor
İğneler nasıl peki nasıl yapıyordunuz bide rahim filmini farklı merkezde mi çektirdiniz orası çekmiyormuş bize öyle söylediler görüntüleme merkezleri çekiyor randevu almanız gerekiyor dediler ama adetin bitiminden 4. Gün sonra çekilecek dedilerSöylemediyse söyliceksen akışına bırak dediklerine yap bu kadar
Göbektek yapılıyor sana hemşire anlatıcak detaylı dozunuda söylicek.Ben doktorumun istediği yerde çektirdim..sana kesin bir yer söylese orda çektir söylemese istediğin yerde çektire bilirsin.İğneler nasıl peki nasıl yapıyordunuz bide rahim filmini farklı merkezde mi çektirdiniz orası çekmiyormuş bize öyle söylediler görüntüleme merkezleri çekiyor randevu almanız gerekiyor dediler ama adetin bitiminden 4. Gün sonra çekilecek dediler
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için umarım hepimiz çok güzel sonuçlar elde ederiz ve bayram hediyesi olur bizlere Rabbim çabalarımızı ve Umutlarımızı boşa çıkartmasın inşallahGöbektek yapılıyor sana hemşire anlatıcak detaylı dozunuda söylicek.Ben doktorumun istediği yerde çektirdim..sana kesin bir yer söylese orda çektir söylemese istediğin yerde çektire bilirsin.
Amin AllahÇok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için umarım hepimiz çok güzel sonuçlar elde ederiz ve bayram hediyesi olur bizlere Rabbim çabalarımızı ve Umutlarımızı boşa çıkartmasın inşallah
Benim 19 yumurta toplanmıştı 13u olgunmus 9 tanesi döllenmiş. 3. Güne kadar 9u da devam etti ama 5. Güne 4 tane kaldı. 2 tanesini 5. Gün 2 tanesini 6. Gun dondurdular. Döllenmiş yumurtaların %55-60inin 5. Güne ulaştığını okumuştum bir yerde. Benim yaş faktorunden dolayı galiba daha az kaldı. 38 yaşındayım.Bendede 3 kutu tartusal oldu sordum dediler çatlamasın diye.İlk gün sizde kaç embriyo vardı?bende 5 dediler şimdi yarın yine arıcaklar
Müthiş bi heyecan ve korku var evetHarika bir haber ufff ne heyecan vardır şimdi ben olsam kesin ütüye vurmuştum kendimi. Opu öncesi de uyku tutmamıştı sahura kadar ütü yapmıştım
Bende yaş 35 ama siz bana göre iyi durumdasınız MaşAllah çünkü bende 15 yumurta toplandı 6 olgunmuş 5 döllenmiş ve nasıl devam edicek o bile belli diğilBenim 19 yumurta toplanmıştı 13u olgunmus 9 tanesi döllenmiş. 3. Güne kadar 9u da devam etti ama 5. Güne 4 tane kaldı. 2 tanesini 5. Gün 2 tanesini 6. Gun dondurdular. Döllenmiş yumurtaların %55-60inin 5. Güne ulaştığını okumuştum bir yerde. Benim yaş faktorunden dolayı galiba daha az kaldı. 38 yaşındayım.
Hiç endişelenmeyin belki siz çok daha az kayıp vereceksiniz bu hiç belli olmuyor. Belki 5i birden 5. Güne gidecek. En kötü ihtimal 2-3 tane gideceğini düşünüyorum ben. İnşallah hepsi giderBende yaş 35 ama siz bana göre iyi durumdasınız MaşAllah çünkü bende 15 yumurta toplandı 6 olgunmuş 5 döllenmiş ve nasıl devam edicek o bile belli diğil
Hiç çocuk olmadığı için bu kadarın az kaldığını görünce çok üzüldüm.İn şa Allah canım.Allah duamızı kabul ederHiç endişelenmeyin belki siz çok daha az kayıp vereceksiniz bu hiç belli olmuyor. Belki 5i birden 5. Güne gidecek. En kötü ihtimal 2-3 tane gideceğini düşünüyorum ben. İnşallah hepsi gider
Hiç yipratmayin kendinizi. İnsanlar tek yumurtayla gebe kalıyorlar. Altın yumurta diyorlar hattaHiç çocuk olmadığı için bu kadarın az kaldığını görünce çok üzüldüm.İn şa Allah canım.Allah duamızı kabul eder
Amin canım hepimiz içinHiç yipratmayin kendinizi. İnsanlar tek yumurtayla gebe kalıyorlar. Altın yumurta diyorlar hattabizim de olur Allah'ın izniyle Rabbim istesin yeterki inşallah herşey güzel olur sizin için
İnşallah güzel habelerinizi alırızMerhaba kızlar bende dün opu oldum.6tane yumurta toplamışlar.bugun aradı embriolog 4tanesi döllenmis cumartesi tekrar aricaz dediler.sayi bana çok az geldi sizce kaç tanesi sona ulasir:)
Biraz bulantı yapıyor o ilaçlar ama bıraktıktan sonra düzeliyoruz tekrar Allah pozitif görmeyi nasip etsin inşallahTedavin hayırlı olsun, ilk denemede pozitifi görürsün inşallah.çok dokunmazlar kuzum korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?