2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Evet benim de öyle oluyor..yaş etkiliyor

Bende yaş 35 ama siz bana göre iyi durumdasınız MaşAllah çünkü bende 15 yumurta toplandı 6 olgunmuş 5 döllenmiş ve nasıl devam edicek o bile belli diğil
Yaşın çok değil canım, önemli olan olgun ve kaliteli yumurta..ben 40 yaşındayım ve 9 olgun yumurtadan 4 tane 5.güne geldi üçüncü denememde..bu yaştan dolayı oluyor..senin 5 tane döllenmiş embriyon var ve hepsinin 5.güne ulaşması daha yüksek olasılık..ayrıca olumlu düşünmeye çalış kuzum..rabbim gayretimizi görsün ve bizi amacımıza ulaştırsın inşallah

Amin canım.Aramalarını bekliyorum bu gün geç aradılar acaba hep öylemi..yaşlandım ben resmen

Merhaba kızlar bende dün opu oldum.6tane yumurta toplamışlar.bugun aradı embriolog 4tanesi döllenmis cumartesi tekrar aricaz dediler.sayi bana çok az geldi sizce kaç tanesi sona ulasir:)
Benimde 18 toplandı 6 tanesi döllendi 2 tane kaldı 5 gün embriyosu önemli olan embriyonun kaliteli olup bedenimize tutunması sayılara takılma canım

Canım sorun tespit edilmiş, gebe de kalabiliyorsun..pgt ile translokasyon olmayan embriyo yerleştirilecek ve Allahın izniyle bebişine kavuşacaksın

Merhaba kızlar bende dün opu oldum.6tane yumurta toplamışlar.bugun aradı embriolog 4tanesi döllenmis cumartesi tekrar aricaz dediler.sayi bana çok az geldi sizce kaç tanesi sona ulasir:)
Canım hayırlı olsun..6 taneden 4 tanesi iyi döllenmiş..inşallah 4 ü de 5.güne ulaşır..pozitif düşün canım..rabbim hepimizin kucağını bebeklerimizle doldursun

arkadaşlar transfer işleminde anestezi olmadan oluyor diye biliyorum ama bana anestezi ile yapılacakmış öylesi daha iyi olacak dedi doktor ama bir açıklama yapmadı ben de o an sormadım, size böyle bir şey oldu mu opu zaten anestezi ile yapılmıştı, şimdi tekrar anestezi alıcam transferde :s

Opuda narkozu anlatım ama transferde bana asla anlamlı gelmiyor o anı yaşamak bambaşka

Kızlar selam bende yeni adetim bitti ( opu sonrası süni adetti. Şimdi mayıs ayının ilk haftası veya 2 ci haftası adet olmayı bekliyeceğim sonra inşallah 5 ci güne getirilecek embriyolarım direk 1 ci gün dondurdular ilk etapta . Çözülüp 5 güne gelmesi beklenilecek inşallah bu sefer olur . Benim bu 4cü transferim olacak . 1 tane 6cı gün 2 tane 3 gün 2 tane sonrasında tekrar 3 gün denedik mağlesef olumsuz oldu .

Merhaba kızlar ben bu sürece 27 Şubat tarihinde başladım. 9 Martta kanda E2 ve Progesteron değerlerime bakıldı ve canlı transfere uygun olduğum söylendi. 11 Martta 13 yumurtam toplandı 16 Marta yani 5. güne 6 adet embriyo geldi ve o gün canlı transfer oldum yaşım 35 olduğu için çift embriyo transferi yapıldı. Kalan 4'ünü dondurduk Sonraki süreç hafif kasık ağrıları eğilip kalkmama dikkatli yaşam vs derken maalesef 27 Martta negatif sonucu aldık. Moralimiz o an bozuldu ama sonrasında arkada 4 yedek oyuncu olduğunu bilmek çokta canımızı sıkmadı. Kızlar sizlere tavsiyem tez canlı olmayın. fresh transfer tutma şansı %20'ymiş biz bi zar attık tutmadı. Keşke dondurup yapsaydık... Sonra ben 31 Martta regl oldum. Şimdi Nisan ayında 2. regl i bekliyorum vucudu biraz dinlendireceğim. Mayıs reglim olunca Histereskopi yaptıracağım (bu rahimde bir yapısıklık vs varsa onu düzeltiyormus hemde tüp bebekte bebeğin tutunma şansını arttırıyormuş.) Haziran ayında da dondurulmuş çift embriyoları transfer ettirmeyi planlıyorum. Sizde daha önce histereskopi yaptıran oldu mu?

Son düzenleme:
Tedaviniz hayırlı olsun güzel sonuclar almak nasip olsun inşallah

Tedaviniz hayırlı olsun aynı zamanda çok geçmiş olsun. Çoğunlukla taze transferi tercih etmiyor artık doktorlar ama siz bı denemissiniz. Bana rahim filmi çekildikten sonra doktor herhangi bir operasyona gerek görmedi. O yüzden bu konuyla ilgili bilgim yok canim

Evet ben . 2017 yılında evliliğimin 2 ayında hamile olduğumu öğrenmiştim fakat 8-9 haftalıkken boş gebelik olduğunu öğrendik ve kürtaj yapıldı. Sonrasında durduk biraz nasılsa oluyor diye erteledik ama olmadı. Rahim filmi çekildiğinde yapışıklık olduğu anlaşıldı kürtajdan dolayı olmuş olabilir dediler. 2019 haziranda histereskopi yapıldı 2019 Ağustos reglisinden sonra hamile kaldım ve bir kızım var . Olmadı sizde 2-3 ay deneyin belki süpriz yaşarsınız benim gibi

Selam hanımlar rahim filmim bu şekilde anlayan var mı acaba?
Teşekkürler şimdiden
Sanki tüplerin biri tıkalı. Ama rahim içi temiz duruyor. benim filmde rahimin içinde karanlık bir bölge vardı. O karanlık alan rahim içi yapışıklıktı. Doktorunuz ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…