2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar opudan sonra ilk adetiniz ne zaman oldu?ben şimdi oldum şaşırdım ben..embriyoların durumu bile belli diğil..ne edeceğimi bilemedim..İkinci adete kadar hazırlık oluyormu?
Opudan hemen sonra adet gormezsin, ilaç kullanmadığın için 1 hafta sonra adet görüyorsun..ikinci adete kadar vücudundaki hormonların normale dönmesi için ilaç falan kullanmıyorsun vitamin dışında..ikinci adette transfer için hazırlığa başlanır bir sıkıntı olmazsa..senin şimdiki kanaman belki opudan kaynaklanmış olabilir..doktoruna bir danış bakalım ne dicek

Son düzenleme:
Bugün aradılar bir tanesi devam etmemiş maalesef. Sonuç olarak şu an dondurulmuş olarak 4 adet embriyomuz var bugünleri nasip eden rabbime şükürler olsun
Canım 4 tane 5.gün embriyosu çok iyi inşallah sana tutulurlar ve bebeklerin olurlar

Şimdilik kanama yok sadece lekelenme..yarın arayıp söylicem..belkide opudan sonrakı akıntı çunki ben opudan sonra kanama fazla görmedim hatda şaşırdım ağrım bile olmadı

Şimdilik kanama yok sadece lekelenme..yarın arayıp söylicem..belkide opudan sonrakı akıntı çunki ben opudan sonra kanama fazla görmedim hatda şaşırdım ağrım bile olmadı
Ben de mesela çok kanama oldu diyebilirim. Hatta altıma hasta bezi serdiler miktarını görmek için. Eve gelince de pıhtı şeklinde aktı ama akşama kadar geçmişti. Bazen böyle kafa karıştırıcı şeyler oluyor bazı doktorlar neden söylemedin diyorlar

Kızlar opudan sonra ilk adetiniz ne zaman oldu?ben şimdi oldum şaşırdım ben..embriyoların durumu bile belli diğil..ne edeceğimi bilemedim..İkinci adete kadar hazırlık oluyormu?
Opudan 6 gün sonra adet oldum. Adetin 6. Günü rahim filmi çektirdim. Sonuca göre de doktor transfer hazırlığına başlayalım dedi. Ben de doktoruma guvendim irdelemiyorum çok fazla. Bir bildiği vardır diyorum. İlk adetimin 23. Günü transfer olacak nasipse

Yaaa bende olmadı..hatda ben okudum burda çok ağrısı olan vardı..hastanede oldu serium takdılar ve sonra bir daha olmadı..kanda fazla olmadı..şimdide bunu düşünücem

Rahim filmim bende opudan önce çekildi..zaten çekilmişti ama yenisini istedi.Benim doktorum sonuca göre mayıs ayı için transfer dedi

Zaten birde yarın arıcaklar embriyo için birde onu düşünüyorum..iyimi kötümü durumlar

Şimdi devamı gelmedi bilmedim bende ne oluyor beklicem zaten yarın arıcaklar embriyo için..duruma göre haraket ederim.Tartusal çok kullandım ben acaba ondanmı
Bana ilaç vermediler kendiliğinden geldi adet 6 gün sonra. Ama telaş etmeyin doktorunuza güvenin o en doğru kararı verecektir

Selam hanımlar rahim filmim bu şekilde anlayan var mı acaba?
Teşekkürler şimdiden

Eklentiler

• 72BC769B-5CF3-494E-A4FB-5FCC932F0CDD.jpeg
    96,2 KB · Görüntüleme: 67
  • 29DCB368-F9FB-459B-B27B-396F1D11CBF8.jpeg
    130,3 KB · Görüntüleme: 56
Merhabalar hanımlar bende 21 nisanda bayramın 1.günü adetli olarak gidicem başlayacağız ilk deneme olacak daha önce hiç bir işlemim olmadı yaşım 25 kilo olarakta 55 ideal kilomdayım değerlerim gayet güzelmiş doktor öyle söyledi 21 nişanda hormon testleri yapılacak dediler adetliyken bide sanırım muayene edecek adetin 2.gününde çağırdığında hangi işlemleri yapıyorlar bilgilendirebilirseniz çok mutlu olurum çok merak ediyorum nasıl bi işlem yapılacak henüz hsg falan çekilmedim sanırım oda adetin bitiminde 4.günde yapılıyormuş çok bir bilgim yok ama süreci yaşayanlar bilgi verirse çok sevinirim Kızlar

Takviye olarak tedavi başlangıcından 1 ay önce magnomega ve felixon verdi doktorumuz onları bitirmek üzereyim şuan da

Ben adetimin 2.gününde gittiğimde ne yapacaklar onu çok merak ediyorum hemen iğnelere mi başlayacağım acaba bide iğneler nasıl oluyor kendimin yapacağını söylediler göbekten oluyormuş kafam biraz karışık

Her keste farklı tedavi oluyor canım..mesela bazı tüp Bebek doktorları vitaminler yazıyorlar destek için bende öyle bir durum olmadı.Rahim filmi isticek senden.Her şey senin testlerine sonuçlarına bağlı.İğneler göbekten oluyor yumoşları büyütücek ona göre hep takip edicek seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…