Canım hayırlı olsun..bu arada 15.gün tahlili 12.gun ile aynı yazmışsın..15.gün hem ağrı hem leke göreni çok duydum..burada bile yazdılar önceki sayfalarda, normal bir durum..Hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallahMerhaba kızlar tekrardan. 2. Ve 3.beta hcg sonuclarimi da yazmak istedim size.
10.gün : 69.03
12.gün : 121.54
15.gün :121.54 sizce nasıl? Doktorum güzel gidiyor daha test yaptirmana gerek yok dedi.
6 ve 7.günler lekelenmem oldu. 8. gün kesildi. 9-10-11 de de oldu. 3 gündür yoktu. Bugun tekrar kan tahlili yaptirim eve geldim .Kahverengi leke geldi. Doktorum kırmızı geliyorsa kan sulandırıcıları keselim dedi ama benim kahverengi. Kahverengi lekeyi tutunma lekeleri olarak biliyorum ama 15.gün falan da gelmesi normal mi? Sizlerin de oldu mu böyle lekelenmesi? Ayrıca batma ve adet sancısi giibi hafif sancılarım var.
Hayırlısıyla gerçekleşir transferin ve bebişini kucağına alırsın inşallahBenim de 3 adet dondurulmuş embriyom var ve bugün adettimin son günü ilaçlara başladık tahmini 4 5 haziran gibi transferim olacak
İnşallah sımsıkı tutunur bebişin canımCanım merhaba ben ilk tüp bebek merkezine 16 Mart'ta gittim dün de transferim gerçekleşti. Hemen hemen 2 ay bir süre oldu benimki
Amin inşallah canım hayırlı olsun tedavin, çok yumurtan olsun, çok embriyo oluşsun inşallahArkadaşlarım kiz kardeşlerim gonal f 150 vuruyorum hergun bugün 4. Ignemi vurdum doktorum 10 .Gün toplarım yumoslari dedi yalnız bu iğneyi ilk kez kullanıyorum daha önce ki tedavide bu iğne yoktu çok ağır geldi bana baş dönmesi sürekli uyuma isteği sizde de oldumu böyle 4 yumosum oluşmuş burada inşallah 4 ude embriyo ya dönüşür döllenme olur
İnşallah canım o kadar istiyorum ki bunuEvet progestan adeti engelliyor..bazılarında adete benzer belirtiler de olabiliyor rahat ol canim, bebeğin seninle
tutsunda göbek kalça farketmiyor canım bebislerimiz için hepsine katlanırız bizHe yaa ama göbekten daha iyi
Merhaba canım. Bende de polikistik var. Eşim de sorun yok. 35 yaşındayım. Doktor direk sizin çocuğunuz olur demişti ve ilk denemede çok şükür şu an pozitifi gördümMerhabalar anneler ve anne adayları :) bende polikistik over var eşimde hiçbir sorun yok 5 yıldır çocuk istiyoruz fakat olmadı bu aralık ayında 1 aşılama yaptırdım negatif oldu doktorum isterden 2.aşılamayı yapalım istersen direk tüp bebek dedi bizde aşılamada olumsuz olunca boşuna aşılama ile vakit kaybetmeyelim tüp bebek yaptıralım dedik sonra dokturum 1 2 ay ara verin dinlenin ondan sonra başlıyalım dedi bizde martta gitcektik 2 ay daha uzattık mayıs ayında yani bu ay adet olduğumda gidicez tüp bebek için başlıcaz fakat nasıl bir yol izleniyor pek bilgim yok sizden ricam bana anlatabilirmisiniz mesala yorumlarda okudum kafam karıştı hep 5.gün 3e düştü 5.gün negatif oldu gbi bu ne anlama geliyor anlayamadım şimdü ben gittiğimde hemen yumurta toplanıp tüp bebek mi olcak yoksa beklencekmi gerçekten yardımınıza ihtiyacım var biraz uzun yazdım ama kusura bakmayın stres oldum iyice
Evet canım 15.gün 212 cikti degerim yanlış yazmışımCanım hayırlı olsun..bu arada 15.gün tahlili 12.gun ile aynı yazmışsın..15.gün hem ağrı hem leke göreni çok duydum..burada bile yazdılar önceki sayfalarda, normal bir durum..Hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah
Canım ben 16 gün sonra diye biliyorum. Benim doktorum 12.gün testini gördü ve 16 gün sonra bekliyorum dediKızlar, kader ortaklarım Allah nasip eder de 29unda pozitifi görürsek eğer akabinde kese ne zaman görünüyor. Ben gece vardiyalı çalışıyorum bu sebepten doktor raporu almam lazım göreve ve geceye gitmemek normal çalışman için. malûm zor elde edeceğiz Allah'ım layık görüp bizlere nasip ederse inşallaho sebeptendir ki tedirginim
Amin inşallah hepimiz için güzel sonuçlar gelsin sabredelim sonucu muhteşem olacak inşallah danistim hemsireme yazdim normal dediÖncelikle hayırlı olsun canım Allah'ım tez zamanda yavruna kavuştursunbende gonalf kullandım bana da farklı etkiler yaptı. İğneler hormonal olduğu için üzerimizde ağır etkiler yapabilir. Eğer aşırı derece de oluyor gğndelik hayatını etkiliyor ise doktoruna danışmalısın ama tahminimce normal olsa gerek. Rabbim yardımcımız olsun
İnşallah ya tek istediğim tek dileğim bu isteyen herkes içinHayırlısıyla gerçekleşir transferin ve bebişini kucağına alırsın inşallah
Deme ya çokmuşCanım ben 16 gün sonra diye biliyorum. Benim doktorum 12.gün testini gördü ve 16 gün sonra bekliyorum dedi
Net hatırlamıyorum ama sonra ki randevunun tarihi çok önemli değil yani sen müsaitliğine göre esnetebilirsin,ayarlarsınKızlar, kader ortaklarım Allah nasip eder de 29unda pozitifi görürsek eğer akabinde kese ne zaman görünüyor. Ben gece vardiyalı çalışıyorum bu sebepten doktor raporu almam lazım göreve ve geceye gitmemek normal çalışman için. malûm zor elde edeceğiz Allah'ım layık görüp bizlere nasip ederse inşallaho sebeptendir ki tedirginim
Benimde 29 Mayıs'ta şuan barız bir belirti yok arada kasiklarda bir tuhaflık var başkada bişey yok sizin ?29 zunda test yapacaklar benim gibi hiç belirtiniz var mı:)))
Cok tesekkur ederim Evet konuştum hemşireye yazdım hemen döndü sagolsun normal dedi sağlıcakla kavuşalım inşallah busefer çok rahatım ilk denemede çok kasmistim kendimi hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallah bebislerimizeAmin inşallah canım hayırlı olsun tedavin, çok yumurtan olsun, çok embriyo oluşsun inşallahhormon etkisi baş dönmesi fln yapar endişelenme
Ben seçimsiz transfer olamıyorum zaten yıllar öncede seçim sonucuna göre test yapmıştım 7.günü.şimdi 25inde ve duruma göre 2.testi 28 i kesin yaparım.üzülmem elimden geleni yaptım varsa bir de çıkar diye düşünüyorum.psikopat gibi forumda gezdiğim için yazmış birisi 3. Günden itibaren silik görmeye başlamış ama elimde o kadar test yok zatenKuzum sabret bekle gününü, belki çıkacaktır ama çıkmazsa geç yerleşmeyse boşuna üzülürsün..ne güzel burda sohbet ediyoruz bir şekilde geçiyor günler..inşallah bebeğin gömülmüştür rahmine
Çok şükürAmin inşallah hepimiz için güzel sonuçlar gelsin sabredelim sonucu muhteşem olacak inşallah danistim hemsireme yazdim normal dedi
Anlamadım valla canım yaNet hatırlamıyorum ama sonra ki randevunun tarihi çok önemli değil yani sen müsaitliğine göre esnetebilirsin,ayarlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?