2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Evet kimisinde oluyor çok ağrı

Canım aramıza hoşgeldin..hikayelerimiz hep benzer..benim 4. denemem yaş 41..dondurulmuş 2 embriyo transferi yapıcaz nasipse..tabii ki gayret ediyoruz, zor işler bunlar ve hem psikolojimiz hem bedenimiz olumsuz etkileniyor..ama ben burada 3.gün embriyosu hemde bozuk bir embriyonun gebelik oluşturduğunu ve sağlıklı bir bebek olarak dünyaya geldiğini de okudum, 44 yaşında bir arkadaşımızın tecrübesi..nitekim embriyo bozuk bile olsa rahmin içinde kendini onarabiliyor o yüzden a mıydı b miydi kaçıncı dereceydi çok da önemli değil..vakti zamanı geldiyse oluyor çünkü..vakti zamanı gelmediyse 5aa da olsa embriyo tutunmuyor..o sebeple bunları düşünme..bizim yapacağımız o vakti saati tutturabilmek ki onun için de denememiz lazım..gerisi vakti zamanı tayin eden rabbe kalmış..kaderde doğum ve ölüm saatleri bellidir, bebişinin doğum saati, tutunma saati bu deneme ise olacaktır canım..rabbim hayırlısıyla pozitif görmeyi, bebişini kucağına almayı nasip etsin haa bu arada oldu ki tutmadı yine yumurtalarının kalitesini artırmak için birşeyler yapabilirsin..ilk postlarımda bahsetmiştim, 1.sayfada..rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun

Mesajınız o kadar iyi geldi ve icimi rahatlatti ki çok teşekkürler

Merhabalar anneler ve anne adayları :) bende polikistik over var eşimde hiçbir sorun yok 5 yıldır çocuk istiyoruz fakat olmadı bu aralık ayında 1 aşılama yaptırdım negatif oldu doktorum isterden 2.aşılamayı yapalım istersen direk tüp bebek dedi bizde aşılamada olumsuz olunca boşuna aşılama ile vakit kaybetmeyelim tüp bebek yaptıralım dedik sonra dokturum 1 2 ay ara verin dinlenin ondan sonra başlıyalım dedi bizde martta gitcektik 2 ay daha uzattık mayıs ayında yani bu ay adet olduğumda gidicez tüp bebek için başlıcaz fakat nasıl bir yol izleniyor pek bilgim yok sizden ricam bana anlatabilirmisiniz mesala yorumlarda okudum kafam karıştı hep 5.gün 3e düştü 5.gün negatif oldu gbi bu ne anlama geliyor anlayamadım şimdü ben gittiğimde hemen yumurta toplanıp tüp bebek mi olcak yoksa beklencekmi gerçekten yardımınıza ihtiyacım var biraz uzun yazdım ama kusura bakmayın stres oldum iyice

Benim testinde negatif çıktı ve tek embriyo vardı oda gitti çok üzüldüm ama yapacak bişey yok hayırlısı olsun hakkımızda siz hangi merkezde yaptırdınız
Çok üzüldüm canım, bebeğinin doğumuna var demekki biraz daha..dinlen ve daha güçlü, deneyimli olarak tekrar dene..zamanı gelince verecek rabbim

Bende 30 yaşındayım canım. Olabilir dediğin gibi. Bakalım en doğrusunu doktorlar bilir, güvenmek lazım.
Hatta ilk üzülmüştüm güvensiz gelmişti ilaçsız ama sonradan düşündüm demek ki hormon ve rahim iyi durumdaki o yüzden ilaçsız kendi haline bırakıyor sende öyle düşün motive et kendini

Merhaba, hoşgeldin aramıza..istediğin kadar uzun yazabilirsin burası bunun için var tüp bebek serüveni şöyle oluyor; adetinin 2.günü doktor yumurtalıklarına bakıyor ve kan istiyor..eğer herşey uygunsa yumurta büyütmek için iğne başlıyor ki sen pcos olduğun için düşük doz verir muhtemelen..yumurtalari takip için ara ara seni çağırıyor, kan veriyorsun ve ultrason yapıyor..belirli büyüklüğe geldikleri zaman çatlama olmasın diye bir iğne daha ekliyor ve yumurta toplama zamanını söylüyor..eğer her şey normale ve genetik tahlil yapılmayacaksa embriyo durumuna göre 3.gün veya 5.gün taze transfer yapabilir ve artan embriyolar dondurulur..bu arada farklı ilaçlara başlanır..yok eğer dondurulmuş transfer yapılacaksa yumurta toplama sonrası ilaçları bırakırsın, embriyolar gelişimlerine göre 3.veya 5.gunde dondurulur..sen de transfer için 2.adetinde tekrar başvurursun

Gebelik için 1 yumurta gerek canım..o yumurtan olgun çıksın, embriyo oluştursun yeter..inşallah gebeliği de rabbim nasip edecek

Sımsıkı tutunur bebişin inşallah..canım belirti arama kendinde herkeste farklı olur ve test gününü bekle erken test yapma, geç tutunmalarda çıkmıyor boşuna moraller bozuluyor..hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah

Arkadaşlarım kiz kardeşlerim gonal f 150 vuruyorum hergun bugün 4. Ignemi vurdum doktorum 10 .Gün toplarım yumoslari dedi yalnız bu iğneyi ilk kez kullanıyorum daha önce ki tedavide bu iğne yoktu çok ağır geldi bana baş dönmesi sürekli uyuma isteği sizde de oldumu böyle 4 yumosum oluşmuş burada inşallah 4 ude embriyo ya dönüşür döllenme olur

Merhaba hoşgeldin aramıza..yumurta toplama adet iken ilaçlarla başlıyor 10-12 günde bitiyor..taze transfer olacaksa 5 gün sonra transfer oluyor..dondurulmuş olacaksa yumurta toplamadan sonraki 2.adette ilaçlar başlanıyor, 17-20 gün sonra transfer gerçekleşiyor..kabaca böyle

Kızlar, kader ortaklarım Allah nasip eder de 29unda pozitifi görürsek eğer akabinde kese ne zaman görünüyor. Ben gece vardiyalı çalışıyorum bu sebepten doktor raporu almam lazım göreve ve geceye gitmemek normal çalışman için. malûm zor elde edeceğiz Allah'ım layık görüp bizlere nasip ederse inşallah o sebeptendir ki tedirginim

Hayır regl olmuyoruz o belirtilere hiç takılma normal onlar kimisi yaşıyor kimisi yaşamıyor,sende haber ver mutlaka benim test tarihim 30 ama 25 Mayıs yaparım muhtemelen
Kuzum sabret bekle gününü, belki çıkacaktır ama çıkmazsa geç yerleşmeyse boşuna üzülürsün..ne güzel burda sohbet ediyoruz bir şekilde geçiyor günler..inşallah bebeğin gömülmüştür rahmine

Öncelikle hayırlı olsun canım Allah'ım tez zamanda yavruna kavuştursun bende gonalf kullandım bana da farklı etkiler yaptı. İğneler hormonal olduğu için üzerimizde ağır etkiler yapabilir. Eğer aşırı derece de oluyor gğndelik hayatını etkiliyor ise doktoruna danışmalısın ama tahminimce normal olsa gerek. Rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…