- 7 Mart 2023
- 278
- 207
- 23
Transferden sonra ben test zamanını beklemeyi düşünüyorum ya kendimi üzmek ya da olası ihtimale karşı sevindirmek istemiyorum zor olacak biliyorum ama inşallah bekleyebilirimBen seçimsiz transfer olamıyorum zaten yıllar öncede seçim sonucuna göre test yapmıştım 7.günü.şimdi 25inde ve duruma göre 2.testi 28 i kesin yaparım.üzülmem elimden geleni yaptım varsa bir de çıkar diye düşünüyorum.psikopat gibi forumda gezdiğim için yazmış birisi 3. Günden itibaren silik görmeye başlamış ama elimde o kadar test yok zaten
Evet benim kasıklarımda aynı bazen hafif iğnelenmeler oluyorBenimde 29 Mayıs'ta şuan barız bir belirti yok arada kasiklarda bir tuhaflık var başkada bişey yok sizin ?
Yani keseyi görmek için ne zaman gideceğim dedin ya 10 gün sonra gel derse doktorun sen 12 gün sonra da gidebilirsinAnlamadım valla canım ya
Aksi bir durumda üzüleceksen bekle mutlaka ama ben kendimi hazırladım her türlü durumaTransferden sonra ben test zamanını beklemeyi düşünüyorum ya kendimi üzmek ya da olası ihtimale karşı sevindirmek istemiyorum zor olacak biliyorum ama inşallah bekleyebilirim
Yok yok ben daha erken oluyor mu acaba diye bana en erkeninden kese görğnmesi lazım Allah nasip ederse tabi. Böyle konuşunca olmuş da neyin derdindeyim diyorum ama Allah'ım görüyor halimiziYani keseyi görmek için ne zaman gideceğim dedin ya 10 gün sonra gel derse doktorun sen 12 gün sonra da gidebilirsin
Aynen beklemek istiyorum inşallah başarırım Allahım inşallah emeklerimizn karşılığını verir hepimiz içinAksi bir durumda üzüleceksen bekle mutlaka ama ben kendimi hazırladım her türlü duruma
Benim hiç yok :)Benimde 29 Mayıs'ta şuan barız bir belirti yok arada kasiklarda bir tuhaflık var başkada bişey yok sizin ?
Dün transfer oldum sanki rahmin sol tarafında bir doluluk hissediyorumBenimde 29 Mayıs'ta şuan barız bir belirti yok arada kasiklarda bir tuhaflık var başkada bişey yok sizin ?
Ben 5. Haftada görmüştüm ona göre kendi tarihinizi son regl tarihine göre hesaplayabilirsinizYok yok ben daha erken oluyor mu acaba diye bana en erkeninden kese görğnmesi lazım Allah nasip ederse tabi. Böyle konuşunca olmuş da neyin derdindeyim diyorum ama Allah'ım görüyor halimizi
Teşekkür ederimBen 5. Haftada görmüştüm ona göre kendi tarihinizi son regl tarihine göre hesaplayabilirsiniz
Aşağı yukarı aynı tarihler bizim.kısmet olursa haziran ayının 10una kadar görebiliriz.ama erken gidince de sıkıntı olabiliyor güzel gözükmediği için..mesela ben tüp bebek değil başka doktora gitmiştim boş gebelik olabilir gibi bişey demişti çok moralim bozulmuştuTeşekkür ederim
Ayyy harika güzel haberlerini bekliyoruz çatlatma iğnesi vuruldun muBen sabah test yapıcam kozlar geçen hafta cumartesi transfer oldum 5. Gün embrıyosu yarın 1 haftam doluyor
Vajinal olarak daha erken görünüyor sanırım. Gönül ister ki her şeyi zamanında yapalım ama şartlar hevesler el vermiyor. Bakalım bi hayırla 29unda pozitifi görelim de inşallah artık sonrasını sonra düşünürüm napayımAşağı yukarı aynı tarihler bizim.kısmet olursa haziran ayının 10una kadar görebiliriz.ama erken gidince de sıkıntı olabiliyor güzel gözükmediği için..mesela ben tüp bebek değil başka doktora gitmiştim boş gebelik olabilir gibi bişey demişti çok moralim bozulmuştu
Aynen tüp bebek doktoruna gitmediğim için bakmadı alttan.tüp bebek doktoruna 5+5 gidince kalp atışını da duymuştum inşallah hepimize nasip olurVajinal olarak daha erken görünüyor sanırım. Gönül ister ki her şeyi zamanında yapalım ama şartlar hevesler el vermiyor. Bakalım bi hayırla 29unda pozitifi görelim de inşallah artık sonrasını sonra düşünürüm napayım
Ben sabah test yapıcam kozlar geçen hafta cumartesi transfer oldum 5. Gün embrıyosu yarın 1 haftam doluyor
Amin amin inşallah hepimiz aynı mutluluğu paylaşalım inşallahAynen tüp bebek doktoruna gitmediğim için bakmadı alttan.tüp bebek doktoruna 5+5 gidince kalp atışını da duymuştum inşallah hepimize nasip olur
Ben bile heyecanlandım. Erken gebelik testi mi yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?