2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Transferden sonra ben test zamanını beklemeyi düşünüyorum ya kendimi üzmek ya da olası ihtimale karşı sevindirmek istemiyorum zor olacak biliyorum ama inşallah bekleyebilirim

Transferden sonra ben test zamanını beklemeyi düşünüyorum ya kendimi üzmek ya da olası ihtimale karşı sevindirmek istemiyorum zor olacak biliyorum ama inşallah bekleyebilirim
Aksi bir durumda üzüleceksen bekle mutlaka ama ben kendimi hazırladım her türlü duruma

Yani keseyi görmek için ne zaman gideceğim dedin ya 10 gün sonra gel derse doktorun sen 12 gün sonra da gidebilirsin
Yok yok ben daha erken oluyor mu acaba diye bana en erkeninden kese görğnmesi lazım Allah nasip ederse tabi. Böyle konuşunca olmuş da neyin derdindeyim diyorum ama Allah'ım görüyor halimizi

Yok yok ben daha erken oluyor mu acaba diye bana en erkeninden kese görğnmesi lazım Allah nasip ederse tabi. Böyle konuşunca olmuş da neyin derdindeyim diyorum ama Allah'ım görüyor halimizi
Ben 5. Haftada görmüştüm ona göre kendi tarihinizi son regl tarihine göre hesaplayabilirsiniz

Teşekkür ederim
Aşağı yukarı aynı tarihler bizim.kısmet olursa haziran ayının 10una kadar görebiliriz.ama erken gidince de sıkıntı olabiliyor güzel gözükmediği için..mesela ben tüp bebek değil başka doktora gitmiştim boş gebelik olabilir gibi bişey demişti çok moralim bozulmuştu

Ben sabah test yapıcam kozlar geçen hafta cumartesi transfer oldum 5. Gün embrıyosu yarın 1 haftam doluyor

Vajinal olarak daha erken görünüyor sanırım. Gönül ister ki her şeyi zamanında yapalım ama şartlar hevesler el vermiyor. Bakalım bi hayırla 29unda pozitifi görelim de inşallah artık sonrasını sonra düşünürüm napayım

Aynen tüp bebek doktoruna gitmediğim için bakmadı alttan.tüp bebek doktoruna 5+5 gidince kalp atışını da duymuştum inşallah hepimize nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…