2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

İnşallah tutunur bu da annesine dondurulmuşta bile ilaç bombardımanına tutuldum beni de estrofem mahvediyor sizde devam ediyor musunuz estrofeme hala

İnşallah tutunur bu da annesine dondurulmuşta bile ilaç bombardımanına tutuldum beni de estrofem mahvediyor sizde devam ediyor musunuz estrofeme hala
Evet devam ediyor benim yanaklarım kıpkırmızı ve yanıyor ama sadece yanaklarım acaba bu hangisinin kerameti estrofem ne yapıyor.?

Maşallah hayırlı uğurlu olsun canım bizler de verelim sağlıklı pozitifleri inşallah

Aminnn dündü transferim işte 2 adet orta kalite embriyo transfer ettiler bundan sonrası nasip Allah ol derse olur biz elimizden geleni yaptık
Aynen öyle. Benim de çift embriyo transferiydi. Ama sonuçlarima göre teki tuttu galiba. 1 Haziran'da kesesini görmeye gidicez. O zaman netleşir heralde

Canım inşallah Allah bebeğini kucağına almanı nasip eder. Evet kimine ilaçla başlatıyorlar kimine doğal bırakıyorlar. Neye göre karar veriyorlar bilmiyorum. Acaba yaşınız kaç
Amin canım inşallah hepimize nasip olur ben 29 yaşındayım hiç sebebini bilmiyorum canım bende ilk dogal siklus duyunca şaşırmıştım hiç duymamistim hormonal denge adet düzenine bağlı olabilir belki

Amin canım inşallah hepimize nasip olur ben 29 yaşındayım hiç sebebini bilmiyorum canım bende ilk dogal siklus duyunca şaşırmıştım hiç duymamistim hormonal denge adet düzenine bağlı olabilir belki
Bende 30 yaşındayım canım. Olabilir dediğin gibi. Bakalım en doğrusunu doktorlar bilir, güvenmek lazım.

Benim testinde negatif çıktı ve tek embriyo vardı oda gitti çok üzüldüm ama yapacak bişey yok hayırlısı olsun hakkımızda siz hangi merkezde yaptırdınız

Benim testinde negatif çıktı ve tek embriyo vardı oda gitti çok üzüldüm ama yapacak bişey yok hayırlısı olsun hakkımızda siz hangi merkezde yaptırdınız
Hayırlısı olsun hiç canınızı sıkmayın bende ilk negatifimi aldığımda hiç embriyom yoktu ama tekrar devam ettim şimdi bir oğlum var dilerim sizde yavrunuza kavuşursunuz kısa zamanda.siz hangi ildesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…