İnşallah tutunur bu da annesineBizim kalmadi maalesef ilkindede bundada yerleştirecek kadar kalıyor işte bizdeona şükür bende bu tutmazsa kapatırım bu sayfayı tekrar en baştan tedavi süreci çok yorucu ve yıpratıcı oluyor çünkü. Progestan bende aşırı uyku yapıyor ilkindede sürekli uyuyordum birde top patlasa utanmıyorum sızmak gibi baş dönmesi yapıyor falan.
Evet canım ya 15.gün 212 cikti. Yanlıs yazmışimCanım 12 ve 15.güne aynı sonucu yazmışsın yanlışlıkla yazdin sanırım
Evet canım 15.gün değeri 212Canım 12 ve 15.güne aynı sonucu yazmışsın yanlışlıkla yazdin sanırım
Evet devam ediyor benim yanaklarım kıpkırmızı ve yanıyor ama sadece yanaklarımİnşallah tutunur bu da annesinedondurulmuşta bile ilaç bombardımanına tutuldum beni de estrofem mahvediyor sizde devam ediyor musunuz estrofeme hala
Değerleriniz çok güzelEvet canım ya 15.gün 212 cikti. Yanlıs yazmışim
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla tutunup gelişir bebeklerimizTebrikler hayırlı olsun
Merhaba kızlar tekrardan. 2. Ve 3.beta hcg sonuclarimi da yazmak istedim size.
10.gün : 69.03
12.gün : 121.54
15.gün : 212 sizce nasıl? Doktorum güzel gidiyor daha test yaptirmana gerek yok dedi.
6 ve 7.günler lekelenmem oldu. 8. gün kesildi. 9-10-11 de de oldu. 3 gündür yoktu. Bugun tekrar kan tahlili yaptirim eve geldim .Kahverengi leke geldi. Doktorum kırmızı geliyorsa kan sulandırıcıları keselim dedi ama benim kahverengi. Kahverengi lekeyi tutunma lekeleri olarak biliyorum ama 15.gün falan da gelmesi normal mi? Sizlerin de oldu mu böyle lekelenmesi? Ayrıca batma ve adet sancısi giibi hafif sancılarım var
Merhaba kızlar tekrardan. 2. Ve 3.beta hcg sonuclarimi da yazmak istedim size.
10.gün : 69.03
12.gün : 121.54
15.gün :212 sizce nasıl? Doktorum güzel gidiyor daha test yaptirmana gerek yok dedi.
6 ve 7.günler lekelenmem oldu. 8. gün kesildi. 9-10-11 de de oldu. 3 gündür yoktu. Bugun tekrar kan tahlili yaptirim eve geldim .Kahverengi leke geldi. Doktorum kırmızı geliyorsa kan sulandırıcıları keselim dedi ama benim kahverengi. Kahverengi lekeyi tutunma lekeleri olarak biliyorum ama 15.gün falan da gelmesi normal mi? Sizlerin de oldu mu böyle lekelenmesi? Ayrıca batma ve adet sancısi giibi hafif sancılarım var.
Yanlış yazmışım. 15.gün: 212Doktorunuzun dediği gibi canlı kırmızı gelirse ararsınız endişelenecek bir durum yok herkeste süreç aynı olmuyor siz yine kendinizi sıkı takip edin.12 ve 15. Gün değerlerinizi aynı yazmışsınız
Maşallah hayırlı uğurlu olsun canım bizler de verelim sağlıklı pozitifleri inşallahYanlış yazmışım. 15.gün: 212
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla tutunup gelişir bebeklerimiz
AminnnÇok teşekkür ederim canim Allah herkese uğraştırmadan sağlıkla nasip etsin inşallah❤
⁷Maşallah hayırlı uğurlu olsun canım bizler de verelim sağlıklı pozitifleri inşallah
Aynen öyle. Benim de çift embriyo transferiydi. Ama sonuçlarima göre teki tuttu galiba. 1 Haziran'da kesesini görmeye gidicez. O zaman netleşir heraldeAminnndündü transferim işte 2 adet orta kalite embriyo transfer ettiler bundan sonrası nasip Allah ol derse olur biz elimizden geleni yaptık
Sağlıkla tutunsun da tek çift farketmiyor⁷
Aynen öyle. Benim de çift embriyo transferiydi. Ama sonuçlarima göre teki tuttu galiba. 1 Haziran'da kesesini görmeye gidicez. O zaman netleşir heralde
Amin canım inşallah hepimize nasip olurCanım inşallah Allah bebeğini kucağına almanı nasip eder. Evet kimine ilaçla başlatıyorlar kimine doğal bırakıyorlar. Neye göre karar veriyorlar bilmiyorum. Acaba yaşınız kaç
Sürekli mide bulantısı yapıyorEvet devam ediyor benim yanaklarım kıpkırmızı ve yanıyor ama sadece yanaklarımacaba bu hangisinin kerameti estrofem ne yapıyor.?
Bende 30 yaşındayım canım. Olabilir dediğin gibi. Bakalım en doğrusunu doktorlar bilir, güvenmek lazım.Amin canım inşallah hepimize nasip olurben 29 yaşındayım hiç sebebini bilmiyorum canım bende ilk dogal siklus duyunca şaşırmıştım hiç duymamistim hormonal denge adet düzenine bağlı olabilir belki
Dünden beri bendede var o su bile bulandırıyorSürekli mide bulantısı yapıyor
Benim testinde negatif çıktı ve tek embriyo vardı oda gitti çok üzüldüm ama yapacak bişey yok hayırlısı olsun hakkımızda siz hangi merkezde yaptırdınızkizlar benmde dün test günümdü malesef negativ ama cok umutluydum nasip degilmis rabbimin bir bildigi vardir ama cok agladim dünden beri bunu sadece yasayan bilir ve bizleri sadece biz anlariz.. adetimi beklicem insl hemen gelir hemen devam mi etsem bir yane daha dondurulmus 5. gün embryosu kaldi bilmiyorum
Hayırlısı olsun hiç canınızı sıkmayın bende ilk negatifimi aldığımda hiç embriyom yoktu ama tekrar devam ettim şimdi bir oğlum var dilerim sizde yavrunuza kavuşursunuz kısa zamanda.siz hangi ildesinizBenim testinde negatif çıktı ve tek embriyo vardı oda gitti çok üzüldüm ama yapacak bişey yok hayırlısı olsun hakkımızda siz hangi merkezde yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?