• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

merhaba herkese bol şans ve dua göndermek istiyorum . Bende sürece başlayacağım ama ilaç kullanımı yumurta toplanması transfer falan toplam süre ne kadar kaç aylık bir ugraş gerektiğini merak ediyorum hastanede sordugumda çok yuvarlak laflar söylendi sizler yaşamışken bilirsiniz cevap veririseniz çok sevinirim

Ben 3 sene önce tüp bebekle 1 negatiften sonra oğluma kavuştum,tabi zamanla unutmuşum ama şimdi eski mesajlarımı okudum,pozitif sonucumda rahim bölgemde bir doluluk var yazmışım.acaba negatif olan denemede de böyle birşey var mıydı yazmamışım… o yüzden ben de bilemiyorum beklemekten başka çare yok.Bariz bir belirti evet olmuyor,ben 7. Gün hafif pembelik görmüştüm ve yerleşme kanamasıydı..bu herkeste olmuyor ama çoğu kişide de oluyor…
Canim 7. Günü gördüğünde bebisinde kaçıncı gün embriyosuydu?

Hatta sanki şimdi adet olacakmisim gibi his oldu bian umarım normaldir 😓 bu progesteron ilaçları kullanırken adet olmuyoruz değil mi
Hayır regl olmuyoruz o belirtilere hiç takılma normal onlar kimisi yaşıyor kimisi yaşamıyor,sende haber ver mutlaka benim test tarihim 30 ama 25 Mayıs yaparım muhtemelen🫣

merhaba herkese bol şans ve dua göndermek istiyorum . Bende sürece başlayacağım ama ilaç kullanımı yumurta toplanması transfer falan toplam süre ne kadar kaç aylık bir ugraş gerektiğini merak ediyorum hastanede sordugumda çok yuvarlak laflar söylendi sizler yaşamışken bilirsiniz cevap veririseniz çok sevinirim
Çok fazla değişken bir süreç gerçekten Ben 4 ay içerisinde 2 opu 2 transfer yaşamıştım hiç ara vermeden

Canim 7. Günü gördüğünde bebisinde kaçıncı gün embriyosuydu?
Senin rahim bölgende de bir gariplik var mı
Arkadaşlar bugün transferimin 4. Günü sağ taraf belimde batma şeklinde ağrı var birde sarı bir akıntı vardı idrar rengiymiydi akıntı mıydı anlamadım böyle durum yaşayan varmı inşallah tutunuyordur biraz panik oldum 😥
panik olmayın bu belirtilerle tutunuyor ya da tutunmuyor diyemeyiz🙏🏻bebeğinize kavuşursunuz umarım hepimiz kavuşuruz

Mesela ilk regl dönemi tedaviye başlıyorsunuz taze transferse reglinin 17-18 yada bir kaç gün sonrası transfer oluyorsunuz.eğer rahim dinlendirme olacaksa bir regl dönemi daha geçirip o reglinin 17-18. Günü transfer oluyorsunuz

Merhaba bende doğal siklus ile transfer oldum 5.gunum transfer olalı doğal siklusta ilaç kullanmiyorsun kendi hormonal dongunu takip ediyorlar e2 değerine lh değerine belli bir günden sonrada progestoron değerine bakıyorlar, rahim kalinligi ve yumurtalarina bakıyorlar ulltrason ile ilk hafta 1 kez gitmiştim sonraki hafta 3 gün üst üste kan verdim ultrasona girdim ve transfer tarihim belli olmuştu transferden 3 gün öncede litinus fitil ilacı verdi doktorum . Sonuç ne olur bilmiyorum ama en azından çok fazla ilaç kullanmamış oldum rahattı sadece daha fazla gözlem altında oluyorsun
Canım inşallah Allah bebeğini kucağına almanı nasip eder. Evet kimine ilaçla başlatıyorlar kimine doğal bırakıyorlar. Neye göre karar veriyorlar bilmiyorum. Acaba yaşınız kaç

Senin rahim bölgende de bir gariplik var mı

panik olmayın bu belirtilerle tutunuyor ya da tutunmuyor diyemeyiz🙏🏻bebeğinize kavuşursunuz umarım hepimiz kavuşuruz
Bende genele yayılmış bir sancı var adet olmadan önce olan rahatsızlık gibi canım.

Ben 3 sene önce tüp bebekle 1 negatiften sonra oğluma kavuştum,tabi zamanla unutmuşum ama şimdi eski mesajlarımı okudum,pozitif sonucumda rahim bölgemde bir doluluk var yazmışım.acaba negatif olan denemede de böyle birşey var mıydı yazmamışım… o yüzden ben de bilemiyorum beklemekten başka çare yok.Bariz bir belirti evet olmuyor,ben 7. Gün hafif pembelik görmüştüm ve yerleşme kanamasıydı..bu herkeste olmuyor ama çoğu kişide de oluyor…
Bizde kardeş için uğraşıyoruz dondurulan embriyonuz var mı? Kızımdan dolayı ben yatamiyorum pek zaten bugün ilk defa eşim disari çıkardı progestaninda etkisyle sızmışm😀

Merhaba kızlar tekrardan. 2. Ve 3.beta hcg sonuclarimi da yazmak istedim size.
10.gün : 69.03
12.gün : 121.54
15.gün :121.54 sizce nasıl? Doktorum güzel gidiyor daha test yaptirmana gerek yok dedi.
6 ve 7.günler lekelenmem oldu. 8. gün kesildi. 9-10-11 de de oldu. 3 gündür yoktu. Bugun tekrar kan tahlili yaptirim eve geldim .Kahverengi leke geldi. Doktorum kırmızı geliyorsa kan sulandırıcıları keselim dedi ama benim kahverengi. Kahverengi lekeyi tutunma lekeleri olarak biliyorum ama 15.gün falan da gelmesi normal mi? Sizlerin de oldu mu böyle lekelenmesi? Ayrıca batma ve adet sancısi giibi hafif sancılarım var.

Son düzenleme:
Canım merhaba ben ilk tüp bebek merkezine 16 Mart'ta gittim dün de transferim gerçekleşti. Hemen hemen 2 ay bir süre oldu benimki

Bizde kardeş için uğraşıyoruz dondurulan embriyonuz var mı? Kızımdan dolayı ben yatamiyorum pek zaten bugün ilk defa eşim disari çıkardı progestaninda etkisyle sızmışm😀
Şuan 1 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu var.son onu denerim bu sayfayı kapatırım artık,sizin var mı? Aynen yatmak çok söz konusu olamıyor ama yine de annemdeyim dinleniyorum.yarın normal hayata dönerim..Progestan mıymış uyku yapan 😂

15.gün :121.54 sizce nasıl? Doktorum güzel gidiyor daha test yaptirmana gerek yok dedi.
6 ve 7.günler lekelenmem oldu. 8. gün kesildi. 9-10-11 de de oldu. 3 gündür yoktu. Bugun tekrar kan tahlili yaptirim eve geldim .Kahverengi leke geldi. Doktorum kırmızı geliyorsa kan sulandırıcıları keselim dedi ama benim kahverengi. Kahverengi lekeyi tutunma lekeleri olarak biliyorum ama 15.gün falan da gelmesi normal mi? Sizlerin de oldu mu böyle lekelenmesi? Ayrıca batma ve adet sancısi giibi hafif sancılarım var.
Canım 12 ve 15.güne aynı sonucu yazmışsın yanlışlıkla yazdin sanırım

Doktorunuzun dediği gibi canlı kırmızı gelirse ararsınız endişelenecek bir durum yok herkeste süreç aynı olmuyor siz yine kendinizi sıkı takip edin.12 ve 15. Gün değerlerinizi aynı yazmışsınız

Şuan 1 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu var.son onu denerim bu sayfayı kapatırım artık,sizin var mı? Aynen yatmak çok söz konusu olamıyor ama yine de annemdeyim dinleniyorum.yarın normal hayata dönerim..Progestan mıymış uyku yapan 😂
Bizim kalmadi maalesef ilkindede bundada yerleştirecek kadar kalıyor işte bizde 😀😀 ona şükür bende bu tutmazsa kapatırım bu sayfayı tekrar en baştan tedavi süreci çok yorucu ve yıpratıcı oluyor çünkü. Progestan bende aşırı uyku yapıyor ilkindede sürekli uyuyordum birde top patlasa utanmıyorum sızmak gibi baş dönmesi yapıyor falan.

Back