• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhabalar arkadas lar benim de bugun transferim oldu hayırlısıyla tutunup saglıkla kucagıma aldıgım günleri görürüm. Transferi olan herkesin hayırlısı olsun saglıkla kucagına aldıgı günleri görmek nasip olsun. Buarada ilk tüp bebek yaptırdıgımda yata yata aman bişe olmasın diye diye düşürdüm stres oldum yatmaktan. Ama busefer öyle yapmıcam bugun yarın istirahat sonra yürüyüşler günlük hayata dönücem tabiki agır iş yapmadan agır kaldırmadan hayırlısıyla da olumlu olucak inşallah evrene pozitif gönderelim pozitif olsun🤲🏻

Merhaba ben de başladım bu ay pazartesi muhtemelen yumurta toplama olacak ama 1 tane anca çıkar gibi 3 yumurta var biri diğerlerinden önde gidiyor o moral bozdu biraz açıkçası. Sonrasında da transfer için bekleyeceğiz bakalim dollenecek mi umarım kaliteli bir yumurtadır 🙏🏻🙏🏻 sizce o küçük yumurtalarım diğerine yetişme şansı var mı kaç mm olunca toplama olabiliyor ?
Benim yumurtalarımda öyleydi, önde gidenler olgundur gerisi gitti demiştim ama 9 tane toplanmıştı ve 9 u da olgun çıkmıştı..Yani yetişiyor, inşallah hepsi olgun olur ve hepsi embriyo oluşturur🤲🤲🤲

Kızlar ben adet olunca aradım transfer için adetimin 12.gününe ilk muayene tarihi verdi. Çoğunuza adetin 2. veya 3.günü çağırmışlar. Beni neden çağırmadı taa 12 gün sonra çağırıyor. Sadece telefonda corasprin ve vitamine başla dedi.
Doktoruna arayıp sor canım tekrar benim doktorum da 3 gün cagırdı kontrol etti sonrada 3 gün sonra tekrar kontrole cagırdı sonra 10 gün sonra kontrol 10 gün sonrada bugun transferim oldu kontrollü gitti gerci her doktorun farklı izlediği yol vardır ama için rahat etmesi için konus tekrar

Kızlar ben adet olunca aradım transfer için adetimin 12.gününe ilk muayene tarihi verdi. Çoğunuza adetin 2. veya 3.günü çağırmışlar. Beni neden çağırmadı taa 12 gün sonra çağırıyor. Sadece telefonda corasprin ve vitamine başla dedi.
Eger estrofem vermemişse doğal siklus transferi yapacaktır..12.gün çatlayacak yumurtan var mı diye bakacaktır

Merhabalar arkadas lar benim de bugun transferim oldu hayırlısıyla tutunup saglıkla kucagıma aldıgım günleri görürüm. Transferi olan herkesin hayırlısı olsun saglıkla kucagına aldıgı günleri görmek nasip olsun. Buarada ilk tüp bebek yaptırdıgımda yata yata aman bişe olmasın diye diye düşürdüm stres oldum yatmaktan. Ama busefer öyle yapmıcam bugun yarın istirahat sonra yürüyüşler günlük hayata dönücem tabiki agır iş yapmadan agır kaldırmadan hayırlısıyla da olumlu olucak inşallah evrene pozitif gönderelim pozitif olsun🤲🏻
Hayırlı olsun canım, sımsıkı tutunsun bebişin inşallah, sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah 🤲🤲🤲

Merhaba ben de başladım bu ay pazartesi muhtemelen yumurta toplama olacak ama 1 tane anca çıkar gibi 3 yumurta var biri diğerlerinden önde gidiyor o moral bozdu biraz açıkçası. Sonrasında da transfer için bekleyeceğiz bakalim dollenecek mi umarım kaliteli bir yumurtadır 🙏🏻🙏🏻 sizce o küçük yumurtalarım diğerine yetişme şansı var mı kaç mm olunca toplama olabiliyor ?
Var mı acaba bir fikri olan
Önde giden yumurta 18-20 mm ye ulaşınca hepsi toplanır normalde
Ctesi kontrole çağırdı 15.5 mm 10 ve 11 mm idi boyutları pazartesi muhtemelen toplanır dedi ama sanki 1 tanesi toplanacak gibi pazartesine diğerleri o kadar büyümez sanırım bir sınırı var mı şu kadar mm üstü olması lazım gibi -atıyorum 15 te falan kalırsa diğerleri ise yaramaz mı acaba ?

Var mı acaba bir fikri olan

Ctesi kontrole çağırdı 15.5 mm 10 ve 11 mm idi boyutları pazartesi muhtemelen toplanır dedi ama sanki 1 tanesi toplanacak gibi pazartesine diğerleri o kadar büyümez sanırım bir sınırı var mı şu kadar mm üstü olması lazım gibi -atıyorum 15 te falan kalırsa diğerleri ise yaramaz mı acaba ?
Benim büyüğü 18 diğerleri 15-16 iken çatlatma iğnesi oldum..sanırım 2 tane 18 vardı diğerleri 15-16 idi ve 9 tane olgun çıkmıştı..cumartesi olan muayenede bakalım ne kadar olacaklar

Doktoruna arayıp sor canım tekrar benim doktorum da 3 gün cagırdı kontrol etti sonrada 3 gün sonra tekrar kontrole cagırdı sonra 10 gün sonra kontrol 10 gün sonrada bugun transferim oldu kontrollü gitti gerci her doktorun farklı izlediği yol vardır ama için rahat etmesi için konus tekrar
Bilmiyorum arasam mı? Ama çağıracak olsa telefonda şunu şunu kullan demezdi neyse bildiği bişey vardır heralde.

Kızlar selam bana da yardımcı olurmusunuz ilk bugün yumurta toplama oldu yumurta toplamadan sonra ne yapmam lazım ne iyi gelir nasıl hızlı toparlarım yardım edin
Hayırlı olsun canım, tüm yumurtaların olgundur inşallah ve hepsi embriyo oluşturur inşallah 🤲🤲🤲 bugün ağrın olabilir ama yarın rahatlarsın canım..tamam transfer mi yapılacak dondurulacak mı embriuolar
Cvbnz için cok teşekkür ederim Allah razı olsun.inanın bilmiyorum pazartesi günü çağırdılar gideceğiz bilgi verecekler inşallah embriyo oluşur nolur dua edin 🥹🥹🥹 çok korkuyoruz

Canım ilk iki gün istirahat et çok eğilip kalkma ağır kaldırma beslenmeme dikkat et bol su tüket. Ben ekstra olarak avokado ananas falan yedim eşim güldü bana ananasla mı doğdun diye😅 bi süre gaz olabilir ben de bi kaç gün olmuştu sonra zaten normale dönüyorsun sadece kendini yorma. İnşallah güzel sonuçlar alırız🥰🌸
Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur içimi söktüler sanki çok ağrılarım var
Ananası avakadoyu normalde de seviyorum iyi geliyor diye tüketiyorduk dahada dikkat ederim 🥹 dualarınız için çook teşekkür ederim bana dua edin olur mu embriyolar oluşsun cok korkuyoruz

Peki kızlar canım kızlar 🙈 tekrar bi soru daha soracağım bugün yumurta toplama oldu ya hani pazartesi gününe kadar kaçıncı gün oluyor 4.gün mü

Eger estrofem vermemişse doğal siklus transferi yapacaktır..12.gün çatlayacak yumurtan var mı diye bakacaktır
Estrofeö vermedi sadece corasprin ve vitamine başlattı. Doğal siklus nasıl oluyor bilgilendirir misiniz? Bana 12.gün çatlatma iğnesi falan mı verecek

Kızlar fitili ne için kullanıyorsunuz ben genelde de akıntı problemi yaşıyorum onunla mı alakalı yoksa bebiş tutunsun falan diye ayrı bir şey için mi kullanıyorsunuz

Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur içimi söktüler sanki çok ağrılarım var
Ananası avakadoyu normalde de seviyorum iyi geliyor diye tüketiyorduk dahada dikkat ederim 🥹 dualarınız için çook teşekkür ederim bana dua edin olur mu embriyolar oluşsun cok korkuyoruz
Dualarımız hepimiz için bunca emek veriyoruz Allah'ım kucağımızı doldursun inşallah 🤲 acı çekiyoruz ama sonucuna değer biraz sabır 🥰🌸

Back