• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Transfer günü sayılmaz normalde..korkma canım, bebeğin içerde çok güvenli bir yerde..belirti de arama kendinde..normal hayatına devam et güzel beslen..erken test yapma, doktorunun dediği tarihte testini yaptır canım, geç tutunma olursa boşuna moralini bozarsan.. inşallah sımsıkı tutunur bebişin canım🤲🥰
Olumlamanız adına teşekkür ederim burada herkesin ihtiyacı olan şeylerden ilki moral zaten 🤲🏻🥰 inşAllah isteyen herkessssss olumlu sonuç alır Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Kızlar ya benim göğüslerim hafiften ağrımaya başladı uçlarıda inanılmaz hassaslaştı daha dün transfer oldum çok erken değil mi 🥺

Kızlar ya benim göğüslerim hafiften ağrımaya başladı uçlarıda inanılmaz hassaslaştı daha dün transfer oldum çok erken değil mi 🥺
Aldığımız progestandan iğnelerden zaten vücut tepkiler veriyor canım benım belirti olarak bu tarz şeyler aramamak lazım göğüs hassasiyeti yaşamayanlarda yaşayanlarda pozitifi görebilir:)

Aldığımız progestandan iğnelerden zaten vücut tepkiler veriyor canım benım belirti olarak bu tarz şeyler aramamak lazım göğüs hassasiyeti yaşamayanlarda yaşayanlarda pozitifi görebilir:)
Bütün dengemiz bozuldu ya hangisi neyin belirtisi hangisine ne sebep oluyor birbirine karıştı 🥺

Bütün dengemiz bozuldu ya hangisi neyin belirtisi hangisine ne sebep oluyor birbirine karıştı 🥺
Okadar haklısın ki bende kasık ağrım olunca heveslenıyorum bebeğim yerleşmeye çalışıyor gibi geliyor sürekli gözüm bişeyler arıyor😂

Selam kızlar bir sorum olacak. Ben dondurulmuş transfer olucam ama sizin reglinin kaçıncı günü oldu ilk muayeneniz?
Canım ben yumurta toplamadan 6 gün sonra regl oldum. Reglin 2.günü ya da 3. Günü demişti doktor 2.günü 1 Mayıs'a denk geldiği için 3. Günü gitmiştim o gün ilaçlara başladım

Okadar haklısın ki bende kasık ağrım olunca heveslenıyorum bebeğim yerleşmeye çalışıyor gibi geliyor sürekli gözüm bişeyler arıyor😂
Ay ne kadar da ben 😅😅 ben transferden bi kaç gün önce kendimi kontrol ettim sürekli hangi ağrı hangi sancı oluyor şuan ben de onu transferden sonra belirti sanmayım diye😅😅

Kızlar selam bana da yardımcı olurmusunuz ilk bugün yumurta toplama oldu yumurta toplamadan sonra ne yapmam lazım ne iyi gelir nasıl hızlı toparlarım yardım edin 🥹
Canım ilk iki gün istirahat et çok eğilip kalkma ağır kaldırma beslenmeme dikkat et bol su tüket. Ben ekstra olarak avokado ananas falan yedim eşim güldü bana ananasla mı doğdun diye😅 bi süre gaz olabilir ben de bi kaç gün olmuştu sonra zaten normale dönüyorsun sadece kendini yorma. İnşallah güzel sonuçlar alırız🥰🌸

Bu 3. Transferim daha önce bu göbekten yapılan Progestan beni hiç böyle zorlamamıştı,morarsalar yaparken acımalar… fitil kullanan var mı o nasıl?

Bu 3. Transferim daha önce bu göbekten yapılan Progestan beni hiç böyle zorlamamıştı,morarsalar yaparken acımalar… fitil kullanan var mı o nasıl?
Progestan fitil kullanıyorum ben canım prolutex iğne de var göbekten yapıyorum. Fitil günde 3 kez bazen bunalıyorum ama zor değil iğne kadar ama çamaşır sürekli batıyor🤦

Hımm ödem oldum sanırım ondan böyle oldu ama hem iğne hem fitil varsa demek ki mecbur kullanacağız

Kesinlikle öyle belirti arayınca daha çok stres oluyor insan. ilaçlar çok etkiliyor ben ilk transferimde belirti aradım hep belirtileri okumaktan araştırmaktan çok stres olmuştum gebelik belirtilerinin çoğunu da yaşamıştım ama malesef negatif olmuştu sonucum hayal kırıklığım büyük olmuştu🥹 o yüzden belirti aramayalım bence test gününe kadar sabırla bekleyelim günlük hayatımıza elimizden geldiği kadar devam edelim. Sonuç hepimiz için güzellik olsun inşallah🥰🙏🌸

Back