• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kesinlikle öyle belirti arayınca daha çok stres oluyor insan. ilaçlar çok etkiliyor ben ilk transferimde belirti aradım hep belirtileri okumaktan araştırmaktan çok stres olmuştum gebelik belirtilerinin çoğunu da yaşamıştım ama malesef negatif olmuştu sonucum hayal kırıklığım büyük olmuştu🥹 o yüzden belirti aramayalım bence test gününe kadar sabırla bekleyelim günlük hayatımıza elimizden geldiği kadar devam edelim. Sonuç hepimiz için güzellik olsun inşallah🥰🙏🌸
Katılıyorum size, aynı şeyleri yaşadım, lekelenmeden, idrar tahlilindeki silik çizgiye kadar hepsini yaşadım... Bu defa o kadar belirgin birşey yaşamıyorum. Bu sefer denemeyeceğim demiştim, ama dün burada geçen sefer silik çizgi çıkmasının sebebi çatlatma iğnesidir dediler. Bu defa dondurulmuş embriyo diye yine test alıp denedim, yine silik çizgi çıktı... Ama bu sefer asla kendimi olumluya yönlendirmiyorum sonra çok yıkılıyor insan...

Arkadaşlar yeni transfer olanlara hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza aldığınız günler olsun 🤲Benimde bugün transfer günü ile beraber 4. Günüm ilk günlerde de ara ara sağ kasığımda batma ağrı hissi oluyordu bugünde öyle belime ve kasığımda hissediyorum inşallah tutunma belirtileridir diyorum 🤲Rabbim emeklerimizin karşılığını verir insallah🥰

Transferden sonra nelere dikkat ediyorsunuz kızlar beslenme konusunda özellikle dikkat ettiğiniz yediğiniz şeyler var mı? Belki fikir olur paylaşırsak😊ev işi yapıyor musunuz ufak tefekte olsa mesela?günlük yürüyüşler önerdi doktorum bana.
1. de annemde kaldım sürekli yattım. Yemeğim ayağıma geliyordu falan şahane... Fakat sürekli yatmaktan insan kafada sürekli bir şeyler kuruyor, ağlamalar gereksiz depresyonlar falan... Şimdi ikincide ilk iki gün dinlendim, sonra bende yürüyüşlere çıktım, salı ve bugün de dersim vardı işe gittim. Normal hayatıma döndüm yani, ev işi de yapıyorum.. Yorulmak, strese girmekten daha iyi sanki :)

1. de annemde kaldım sürekli yattım. Yemeğim ayağıma geliyordu falan şahane... Fakat sürekli yatmaktan insan kafada sürekli bir şeyler kuruyor, ağlamalar gereksiz depresyonlar falan... Şimdi ikincide ilk iki gün dinlendim, sonra bende yürüyüşlere çıktım, salı ve bugün de dersim vardı işe gittim. Normal hayatıma döndüm yani, ev işi de yapıyorum.. Yorulmak, strese girmekten daha iyi sanki :)
Dediğiniz gibi 1.de bende hep yattım çok stres oldum sürekli kendimi dinliyordum belirtiler arıyordum sürekli bişeyler araştırıyordum falan çok bunalmıştım. Bugün transferimin ilk günü olduğu için dinleniyorum yarından itibaren günlük yürüyüşlere başlayım diyorum rutin işlerimi falan yapacağım..stres çok etkiliyor mümkün olduğunca uzak durmak lazım😊

Katılıyorum size, aynı şeyleri yaşadım, lekelenmeden, idrar tahlilindeki silik çizgiye kadar hepsini yaşadım... Bu defa o kadar belirgin birşey yaşamıyorum. Bu sefer denemeyeceğim demiştim, ama dün burada geçen sefer silik çizgi çıkmasının sebebi çatlatma iğnesidir dediler. Bu defa dondurulmuş embriyo diye yine test alıp denedim, yine silik çizgi çıktı... Ama bu sefer asla kendimi olumluya yönlendirmiyorum sonra çok yıkılıyor insan...
Hayırlısı olsun inşallah miniğiniz sımsıkı tutunsun bekleyelim görelim hepimiz sonuçları ozaman😊🥰🙏

Merhaba ben de başladım bu ay pazartesi muhtemelen yumurta toplama olacak ama 1 tane anca çıkar gibi 3 yumurta var biri diğerlerinden önde gidiyor o moral bozdu biraz açıkçası. Sonrasında da transfer için bekleyeceğiz bakalim dollenecek mi umarım kaliteli bir yumurtadır 🙏🏻🙏🏻 sizce o küçük yumurtalarım diğerine yetişme şansı var mı kaç mm olunca toplama olabiliyor ?

Kızlar ben adet olunca aradım transfer için adetimin 12.gününe ilk muayene tarihi verdi. Çoğunuza adetin 2. veya 3.günü çağırmışlar. Beni neden çağırmadı taa 12 gün sonra çağırıyor. Sadece telefonda corasprin ve vitamine başla dedi.

Dediğiniz gibi 1.de bende hep yattım çok stres oldum sürekli kendimi dinliyordum belirtiler arıyordum sürekli bişeyler araştırıyordum falan çok bunalmıştım. Bugün transferimin ilk günü olduğu için dinleniyorum yarından itibaren günlük yürüyüşlere başlayım diyorum rutin işlerimi falan yapacağım..stres çok etkiliyor mümkün olduğunca uzak durmak lazım😊
Aynen öyle, kendinizi çok sıkmayın, zaten yorulunca anlarsınız oturur bi yere dinlenirsiniz... İnsan temiz hava alıp şöyle bir etrafa bakınca bile rahatlıyor...

Bu 3. Transferim daha önce bu göbekten yapılan Progestan beni hiç böyle zorlamamıştı,morarsalar yaparken acımalar… fitil kullanan var mı o nasıl?
Fitil benim kullandığım en kötü ilaç..lutinus kullanıyorum ben transferde, aparatıyla koyuluyor ama yerleştirmeyi sıkıntı biraz..sonrasında uzanmak gerekiyor ilaç geri gelmesin diye..o da oomple erimiyor mutlaka bir kısmı dışarı geliyor..sürekli bir akıntı hali

Merhaba ben de başladım bu ay pazartesi muhtemelen yumurta toplama olacak ama 1 tane anca çıkar gibi 3 yumurta var biri diğerlerinden önde gidiyor o moral bozdu biraz açıkçası. Sonrasında da transfer için bekleyeceğiz bakalim dollenecek mi umarım kaliteli bir yumurtadır 🙏🏻🙏🏻 sizce o küçük yumurtalarım diğerine yetişme şansı var mı kaç mm olunca toplama olabiliyor ?
Var mı acaba bir fikri olan 🙏🏻

Back