Valla hem fitil hem iğne iksiide zor yatmadan yapacağım geriliyorum.Bu 3. Transferim daha önce bu göbekten yapılan Progestan beni hiç böyle zorlamamıştı,morarsalar yaparken acımalar… fitil kullanan var mı o nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla hem fitil hem iğne iksiide zor yatmadan yapacağım geriliyorum.Bu 3. Transferim daha önce bu göbekten yapılan Progestan beni hiç böyle zorlamamıştı,morarsalar yaparken acımalar… fitil kullanan var mı o nasıl?
Aaaa benim zaten 3-4 gün sürüyor senelerdir regl dönemim... Ama her doktorun yöntemi farklı demek ki...Yaa bana 6. Gün dediler
Katılıyorum size, aynı şeyleri yaşadım, lekelenmeden, idrar tahlilindeki silik çizgiye kadar hepsini yaşadım... Bu defa o kadar belirgin birşey yaşamıyorum. Bu sefer denemeyeceğim demiştim, ama dün burada geçen sefer silik çizgi çıkmasının sebebi çatlatma iğnesidir dediler. Bu defa dondurulmuş embriyo diye yine test alıp denedim, yine silik çizgi çıktı... Ama bu sefer asla kendimi olumluya yönlendirmiyorum sonra çok yıkılıyor insan...Kesinlikle öyle belirti arayınca daha çok stres oluyor insan. ilaçlar çok etkiliyor ben ilk transferimde belirti aradım hep belirtileri okumaktan araştırmaktan çok stres olmuştum gebelik belirtilerinin çoğunu da yaşamıştım ama malesef negatif olmuştu sonucum hayal kırıklığım büyük olmuştu o yüzden belirti aramayalım bence test gününe kadar sabırla bekleyelim günlük hayatımıza elimizden geldiği kadar devam edelim. Sonuç hepimiz için güzellik olsun inşallah
Her doktor farklımı çalışıyo acaba bana 5 yada 6 dedilerCanım ben yumurta toplamadan 6 gün sonra regl oldum. Reglin 2.günü ya da 3. Günü demişti doktor 2.günü 1 Mayıs'a denk geldiği için 3. Günü gitmiştim o gün ilaçlara başladım
Benim 7 sürüyo ama ilaçlarada geç başlamış olucamAaaa benim zaten 3-4 gün sürüyor senelerdir regl dönemim... Ama her doktorun yöntemi farklı demek ki...
1. de annemde kaldım sürekli yattım. Yemeğim ayağıma geliyordu falan şahane... Fakat sürekli yatmaktan insan kafada sürekli bir şeyler kuruyor, ağlamalar gereksiz depresyonlar falan... Şimdi ikincide ilk iki gün dinlendim, sonra bende yürüyüşlere çıktım, salı ve bugün de dersim vardı işe gittim. Normal hayatıma döndüm yani, ev işi de yapıyorum.. Yorulmak, strese girmekten daha iyi sanki :)Transferden sonra nelere dikkat ediyorsunuz kızlar beslenme konusunda özellikle dikkat ettiğiniz yediğiniz şeyler var mı? Belki fikir olur paylaşırsakev işi yapıyor musunuz ufak tefekte olsa mesela?günlük yürüyüşler önerdi doktorum bana.
Israrla 6. Gün dedilerse vardır bi sebebi canım takılma bence hayırla sonuçlansın inşallahHer doktor farklımı çalışıyo acaba bana 5 yada 6 dediler
Dediğiniz gibi 1.de bende hep yattım çok stres oldum sürekli kendimi dinliyordum belirtiler arıyordum sürekli bişeyler araştırıyordum falan çok bunalmıştım. Bugün transferimin ilk günü olduğu için dinleniyorum yarından itibaren günlük yürüyüşlere başlayım diyorum rutin işlerimi falan yapacağım..stres çok etkiliyor mümkün olduğunca uzak durmak lazım1. de annemde kaldım sürekli yattım. Yemeğim ayağıma geliyordu falan şahane... Fakat sürekli yatmaktan insan kafada sürekli bir şeyler kuruyor, ağlamalar gereksiz depresyonlar falan... Şimdi ikincide ilk iki gün dinlendim, sonra bende yürüyüşlere çıktım, salı ve bugün de dersim vardı işe gittim. Normal hayatıma döndüm yani, ev işi de yapıyorum.. Yorulmak, strese girmekten daha iyi sanki :)
Hayırlısı olsun inşallah miniğiniz sımsıkı tutunsun bekleyelim görelim hepimiz sonuçları ozamanKatılıyorum size, aynı şeyleri yaşadım, lekelenmeden, idrar tahlilindeki silik çizgiye kadar hepsini yaşadım... Bu defa o kadar belirgin birşey yaşamıyorum. Bu sefer denemeyeceğim demiştim, ama dün burada geçen sefer silik çizgi çıkmasının sebebi çatlatma iğnesidir dediler. Bu defa dondurulmuş embriyo diye yine test alıp denedim, yine silik çizgi çıktı... Ama bu sefer asla kendimi olumluya yönlendirmiyorum sonra çok yıkılıyor insan...
Aynen öyle, kendinizi çok sıkmayın, zaten yorulunca anlarsınız oturur bi yere dinlenirsiniz... İnsan temiz hava alıp şöyle bir etrafa bakınca bile rahatlıyor...Dediğiniz gibi 1.de bende hep yattım çok stres oldum sürekli kendimi dinliyordum belirtiler arıyordum sürekli bişeyler araştırıyordum falan çok bunalmıştım. Bugün transferimin ilk günü olduğu için dinleniyorum yarından itibaren günlük yürüyüşlere başlayım diyorum rutin işlerimi falan yapacağım..stres çok etkiliyor mümkün olduğunca uzak durmak lazım
İnşallah, hepimiz için çok güzel olur sonu.Hayırlısı olsun inşallah miniğiniz sımsıkı tutunsun bekleyelim görelim hepimiz sonuçları ozaman
Aminn canım inşallah hepimizeEn azından doğal yolla gebe kalabilmişsiniz problem çözülmüş,güzel bir embriyo inşallah size can olur
Progesteronun etkisiyle oluyor canım yükseldikçe böyle etkisi olacakKızlar ya benim göğüslerim hafiften ağrımaya başladı uçlarıda inanılmaz hassaslaştı daha dün transfer oldum çok erken değil mi
O zaman doğal siklus transferi planlıyor olabilir..ilaçsız muhtemelenYaa bana 6. Gün dediler
Fitil benim kullandığım en kötü ilaç..lutinus kullanıyorum ben transferde, aparatıyla koyuluyor ama yerleştirmeyi sıkıntı biraz..sonrasında uzanmak gerekiyor ilaç geri gelmesin diye..o da oomple erimiyor mutlaka bir kısmı dışarı geliyor..sürekli bir akıntı haliBu 3. Transferim daha önce bu göbekten yapılan Progestan beni hiç böyle zorlamamıştı,morarsalar yaparken acımalar… fitil kullanan var mı o nasıl?
Teşekkür ederim canım Allah yardımcımız olsunProgesteronun etkisiyle oluyor canım yükseldikçe böyle etkisi olacak
Var mı acaba bir fikri olanMerhaba ben de başladım bu ay pazartesi muhtemelen yumurta toplama olacak ama 1 tane anca çıkar gibi 3 yumurta var biri diğerlerinden önde gidiyor o moral bozdu biraz açıkçası. Sonrasında da transfer için bekleyeceğiz bakalim dollenecek mi umarım kaliteli bir yumurtadır sizce o küçük yumurtalarım diğerine yetişme şansı var mı kaç mm olunca toplama olabiliyor ?