Benim 4mg ve 5doz16 mg yazıyor.
Merhaba sizinle farklı Bi gönderi de konuşmuştuk aynı gün opu olduk. Hayırlı olsun transfer olmuşsunuz. Kaç embriyonuz oldu ve kaçı transfer edildiKızlar prednol tam olarak ne için alınıyor ne işe yarıyor yani bilen var mı ?
inşallah olmaz çocuğu öyle bir adamdan ve o kadının da hayatı kurtulurKızlar bugün merkezde sıramı beklerken bir kadınla tanıştım Mardin'den geliyorlarmis çok kez denemişler 47 yaşında anesteziliydi opumu oldunuz dedim yumurtalarim tembel o yüzden kan verildi dedi sanırım yumurtaliga kök hücre tedavisi gibi bişey yapıldı sanırım ben bilmiyordum böyle bişey olduğunu eşim bosanacak bu seferde olmazda dedi ağladı falan üzüldüm bayadualarinizda yer verirmisiniz. Aklıma şimdi geldi.
Teşekkür ederim 2 embriyom kaldı 3. Güne diğerleri 3. Gün gitmiş biri iyi diğeri orta kalite 2 embriyo transferi yapıldı.Merhaba sizinle farklı Bi gönderi de konuşmuştuk aynı gün opu olduk. Hayırlı olsun transfer olmuşsunuz. Kaç embriyonuz oldu ve kaçı transfer edildi
Okuma yazması bile yoktu canım yani cidden üzüldüm içimden de dedim eğer verecekse Rabbim senin için versin o adam için değil dedim. Evlat hasreti için.inşallah olmaz çocuğu öyle bir adamdan ve o kadının da hayatı kurtulurTabi kadın güçlüyse ayakta durabilirse yoksa bizim kadınlar alışkın hep boyun eğmeye ezilmeye !
Güzel haberlerinizi bekliyorum. Hayırlı olsun.Teşekkür ederim 2 embriyom kaldı 3. Güne diğerleri 3. Gün gitmiş biri iyi diğeri orta kalite 2 embriyo transferi yapıldı.
Çok teşekkür ederim inşallah bende diliyorum hepimiz güzel haberler alalımGüzel haberlerinizi bekliyorum. Hayırlı olsun.
Yaaa niye içine attın ki..ben dışarıdakileri bayılttımahahah aynen aynen, tıkalıydı diye bana da basınçla verdi, tam ayılmıştım yine bayıldım orda...
Tamam..günde bir kere mi içiyorsun16 mg yazıyor.
Hakkında hayırlısı olsun…bu arada sende kasıklarında doygunluk gibi bişey hissediyor musun? Ben fazla takıldım galiba offOkuma yazması bile yoktu canım yani cidden üzüldüm içimden de dedim eğer verecekse Rabbim senin için versin o adam için değil dedim. Evlat hasreti için.
Teşekkür ederim geçti gitti evet çok şükür..ondan sonra gebe kaldım ama düşük olduO zaman normal ağrımasıçok geçmiş olsun
Ben ilkinde aşırı sağlıklı beslendim takıntı olmuştu hatta şimdi daha rahatım sebze ağırlıklı hafif şeyler ve sulu beslenmeye çalışıyorum kuruyemiş meyve o tarz çikolata paketli gıdalar yemiyorum. Bugün istirahatteyim yarın yürüyüşe başlayacağım bende inşallah.Transferden sonra nelere dikkat ediyorsunuz kızlar beslenme konusunda özellikle dikkat ettiğiniz yediğiniz şeyler var mı? Belki fikir olur paylaşırsakev işi yapıyor musunuz ufak tefekte olsa mesela?günlük yürüyüşler önerdi doktorum bana.
Ay tabiiki, rabbim isteyen herkese versin, o ablaya da versin evlat, bozulmasın yuvasıKızlar bugün merkezde sıramı beklerken bir kadınla tanıştım Mardin'den geliyorlarmis çok kez denemişler 47 yaşında anesteziliydi opumu oldunuz dedim yumurtalarim tembel o yüzden kan verildi dedi sanırım yumurtaliga kök hücre tedavisi gibi bişey yapıldı sanırım ben bilmiyordum böyle bişey olduğunu eşim bosanacak bu seferde olmazda dedi ağladı falan üzüldüm bayadualarinizda yer verirmisiniz. Aklıma şimdi geldi.
Yok canım bende yanaklarım kızarık annem geldi hatta ateşime baktı yok ama içten ateş basıyor ilaçlardan heraldeHakkında hayırlısı olsun…bu arada sende kasıklarında doygunluk gibi bişey hissediyor musun? Ben fazla takıldım galiba off
4 mg günde kaç kere alıyorsunBenim 4mg ve 5doz
En azından doğal yolla gebe kalabilmişsiniz problem çözülmüş,güzel bir embriyo inşallah size can olurTeşekkür ederim geçti gitti evet çok şükür..ondan sonra gebe kaldım ama düşük oldu
Evet gece yatmadanTamam..günde bir kere mi içiyorsun
Evet bende öyle olmuştum ilk transferimde stresli geçmişti biraz fazla takılmıştım herşeyeBen ilkinde aşırı sağlıklı beslendim takıntı olmuştu hatta şimdi daha rahatım sebze ağırlıklı hafif şeyler ve sulu beslenmeye çalışıyorum kuruyemiş meyve o tarz çikolata paketli gıdalar yemiyorum. Bugün istirahatteyim yarın yürüyüşe başlayacağım bende inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?