2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar bugün merkezde sıramı beklerken bir kadınla tanıştım Mardin'den geliyorlarmis çok kez denemişler 47 yaşında anesteziliydi opumu oldunuz dedim yumurtalarim tembel o yüzden kan verildi dedi sanırım yumurtaliga kök hücre tedavisi gibi bişey yapıldı sanırım ben bilmiyordum böyle bişey olduğunu eşim bosanacak bu seferde olmazda dedi ağladı falan üzüldüm baya dualarinizda yer verirmisiniz. Aklıma şimdi geldi.

Kızlar prednol tam olarak ne için alınıyor ne işe yarıyor yani bilen var mı ?
Merhaba sizinle farklı Bi gönderi de konuşmuştuk aynı gün opu olduk. Hayırlı olsun transfer olmuşsunuz. Kaç embriyonuz oldu ve kaçı transfer edildi

inşallah olmaz çocuğu öyle bir adamdan ve o kadının da hayatı kurtulur Tabi kadın güçlüyse ayakta durabilirse yoksa bizim kadınlar alışkın hep boyun eğmeye ezilmeye !

Merhaba sizinle farklı Bi gönderi de konuşmuştuk aynı gün opu olduk. Hayırlı olsun transfer olmuşsunuz. Kaç embriyonuz oldu ve kaçı transfer edildi
Teşekkür ederim 2 embriyom kaldı 3. Güne diğerleri 3. Gün gitmiş biri iyi diğeri orta kalite 2 embriyo transferi yapıldı.

inşallah olmaz çocuğu öyle bir adamdan ve o kadının da hayatı kurtulur Tabi kadın güçlüyse ayakta durabilirse yoksa bizim kadınlar alışkın hep boyun eğmeye ezilmeye !
Okuma yazması bile yoktu canım yani cidden üzüldüm içimden de dedim eğer verecekse Rabbim senin için versin o adam için değil dedim. Evlat hasreti için.

Transferden sonra nelere dikkat ediyorsunuz kızlar beslenme konusunda özellikle dikkat ettiğiniz yediğiniz şeyler var mı? Belki fikir olur paylaşırsakev işi yapıyor musunuz ufak tefekte olsa mesela?günlük yürüyüşler önerdi doktorum bana.

Okuma yazması bile yoktu canım yani cidden üzüldüm içimden de dedim eğer verecekse Rabbim senin için versin o adam için değil dedim. Evlat hasreti için.
Hakkında hayırlısı olsun…bu arada sende kasıklarında doygunluk gibi bişey hissediyor musun? Ben fazla takıldım galiba off

Ben ilkinde aşırı sağlıklı beslendim takıntı olmuştu hatta şimdi daha rahatım sebze ağırlıklı hafif şeyler ve sulu beslenmeye çalışıyorum kuruyemiş meyve o tarz çikolata paketli gıdalar yemiyorum. Bugün istirahatteyim yarın yürüyüşe başlayacağım bende inşallah.

Ay tabiiki, rabbim isteyen herkese versin, o ablaya da versin evlat, bozulmasın yuvası

Evet bende öyle olmuştum ilk transferimde stresli geçmişti biraz fazla takılmıştım herşeyebende dikkat ediyorum elimden geldiği kadar çiğ kabak çekirdeği yiyorum kuruyemiş meyve kahvaltıda avokado yiyorum. bugün dinlenme günümüz oldu yarın yürüyüşler başlasın o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…