Olumlamanız adına teşekkür ederim burada herkesin ihtiyacı olan şeylerden ilki moral zatenTransfer günü sayılmaz normalde..korkma canım, bebeğin içerde çok güvenli bir yerde..belirti de arama kendinde..normal hayatına devam et güzel beslen..erken test yapma, doktorunun dediği tarihte testini yaptır canım, geç tutunma olursa boşuna moralini bozarsan.. inşallah sımsıkı tutunur bebişin canım
Aldığımız progestandan iğnelerden zaten vücut tepkiler veriyor canım benım belirti olarak bu tarz şeyler aramamak lazım göğüs hassasiyeti yaşamayanlarda yaşayanlarda pozitifi görebilir:)Kızlar ya benim göğüslerim hafiften ağrımaya başladı uçlarıda inanılmaz hassaslaştı daha dün transfer oldum çok erken değil mi
Bütün dengemiz bozuldu ya hangisi neyin belirtisi hangisine ne sebep oluyor birbirine karıştıAldığımız progestandan iğnelerden zaten vücut tepkiler veriyor canım benım belirti olarak bu tarz şeyler aramamak lazım göğüs hassasiyeti yaşamayanlarda yaşayanlarda pozitifi görebilir:)
Yaa bana 6. Gün dedilerİkinci günü çağırdı beni doktor
Ya bana 5 yada 6 dediler ama şehr dışından hafta içi gitmek zor oluyo diye haftasonu geleyim dedim olmaz dediler cumartesi 3. Günüm olacaktıBen ikinci günü gittim..2, 3 veya 4.gün oluyor ilk muayene
Okadar haklısın ki bende kasık ağrım olunca heveslenıyorum bebeğim yerleşmeye çalışıyor gibi geliyor sürekli gözüm bişeyler arıyorBütün dengemiz bozuldu ya hangisi neyin belirtisi hangisine ne sebep oluyor birbirine karıştı
Canım ben yumurta toplamadan 6 gün sonra regl oldum. Reglin 2.günü ya da 3. Günü demişti doktor 2.günü 1 Mayıs'a denk geldiği için 3. Günü gitmiştim o gün ilaçlara başladımSelam kızlar bir sorum olacak. Ben dondurulmuş transfer olucam ama sizin reglinin kaçıncı günü oldu ilk muayeneniz?
Ay ne kadar da benOkadar haklısın ki bende kasık ağrım olunca heveslenıyorum bebeğim yerleşmeye çalışıyor gibi geliyor sürekli gözüm bişeyler arıyor
Canım ilk iki gün istirahat et çok eğilip kalkma ağır kaldırma beslenmeme dikkat et bol su tüket. Ben ekstra olarak avokado ananas falan yedim eşim güldü bana ananasla mı doğdun diyeKızlar selam bana da yardımcı olurmusunuz ilk bugün yumurta toplama oldu yumurta toplamadan sonra ne yapmam lazım ne iyi gelir nasıl hızlı toparlarım yardım edin
Ay ne kadar da benben transferden bi kaç gün önce kendimi kontrol ettim sürekli hangi ağrı hangi sancı oluyor şuan ben de onu transferden sonra belirti sanmayım diye
Reglimin 2. günü muayene olmuştum bende genelde 2 yada 3. gün çağırıyorlar muayeneye bildiğim kadarıylaSelam kızlar bir sorum olacak. Ben dondurulmuş transfer olucam ama sizin reglinin kaçıncı günü oldu ilk muayeneniz?
Progestan fitil kullanıyorum ben canım prolutex iğne de var göbekten yapıyorum. Fitil günde 3 kez bazen bunalıyorum ama zor değil iğne kadar ama çamaşır sürekli batıyorBu 3. Transferim daha önce bu göbekten yapılan Progestan beni hiç böyle zorlamamıştı,morarsalar yaparken acımalar… fitil kullanan var mı o nasıl?
Progestan fitil kullanıyorum ben canım prolutex iğne de var göbekten yapıyorum. Fitil günde 3 kez bazen bunalıyorum ama zor değil iğne kadar ama çamaşır sürekli batıyor
Benim göbekten iğne ve 3 günde 1 kalçadanProgestan fitil kullanıyorum ben canım prolutex iğne de var göbekten yapıyorum. Fitil günde 3 kez bazen bunalıyorum ama zor değil iğne kadar ama çamaşır sürekli batıyor
12.haftaya kadar mı o daBenim göbekten iğne ve 3 günde 1 kalçadan
Kesinlikle öyle belirti arayınca daha çok stres oluyor insan. ilaçlar çok etkiliyor ben ilk transferimde belirti aradım hep belirtileri okumaktan araştırmaktan çok stres olmuştum gebelik belirtilerinin çoğunu da yaşamıştım ama malesef negatif olmuştu sonucum hayal kırıklığım büyük olmuştuAldığımız progestandan iğnelerden zaten vücut tepkiler veriyor canım benım belirti olarak bu tarz şeyler aramamak lazım göğüs hassasiyeti yaşamayanlarda yaşayanlarda pozitifi görebilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?