Bol suyla için prednolü, mideyi mahvediyor..mümkünse yemekten sonra bol suyla içinBanada sorun yok dedi sadece progestan dex iğne olarak prednol çok acı içinde kendime gelemiyorum bir süre
Aynen dediğin gibiBağışıklığı baskılıyor vücut embriyoyu yabancı sanıp atmasın diye
Doktorum şey dedi ilk gebeliğimde de vermiş bu ilacı şimdi hatırladım ben hatta test pozitif çıkınca bırakmistim organ nakli hastalarınada veriliyormus sanırım dediğiniz gibi vücut yabancı bir şey sanıp atmasın diyeBildiğim kadarıyla rahim embriyoyu yabancı sanıp atmasın diye veriliyor..işe yarar diye veriliyor, kanıtlanmış bir şey yok..bazı doktorlar vermiyor bazıları veriyor
Hsg baya ağrılı bir işlem ama, ağrı duymaman için sedasyonla yapmaları lazımBenim ilk denememde 1 litre içmiştim, fakat transfer öncesi yeterince dolu değil dediler, sonda ile sıvı doldurmuşlardı mesaneme. İkinci de 2,5 litre içtim bu defa :) Fakat her ikisinde de transfer biter bitmez sonda ile mesane mi boşaltıyorlar böylece ayağa hiç kalkmam gerekmedi bir saat kadar. Okuduğum kadarı ile, kimse transfer esnasında ağrı yaşamamış. Ben rahim içinde embriyo enjekte edilirken baya ağrı yaşadım her ikisinde de. Alet takılırken ilkinde çok rahat olmuştu, ikincisinde hafif canım yandı ama embriyonun girişi bende ciddi ağrı ve acı yarattı her ikisinde de... Benim regl dönemlerim de hep böyle çok aşırı ağrılı geçerdi, HSG filmi çektirdiğim zaman (güya ağrısız yere gittim) ağrıdan bayılmıştım film çekilirken. Acaba kendimi fazla mı sıkıyorum?
Aynen vardır bir bildiği ama en iğrenç ilaçtı yutamıyordum bile yapışıyordu sonra çok kötü bir tat bırakıyorduTest gününe kadar yazmış doktorum bar bir bildiği demek
Ben hsg yi sıfır acıyla çektirdim doktorum çok iyiydi sağolsunHsg baya ağrılı bir işlem ama, ağrı duymaman için sedasyonla yapmaları lazım
Çok geniş kullanım alanı var prednolün..sağlıkla ilgili her bölümde kullanılıyorDoktorum şey dedi ilk gebeliğimde de vermiş bu ilacı şimdi hatırladım ben hatta test pozitif çıkınca bırakmistim organ nakli hastalarınada veriliyormus sanırım dediğiniz gibi vücut yabancı bir şey sanıp atmasın diye
Sol tarafa tutunsun ve orayı hiç bırakmasın inşallahBitti transferim sanki sol tarafta
Benim de yer gök inledi resmenBen hsg yi sıfır acıyla çektirdim doktorum çok iyiydi sağolsun
Sağol güzel dileklerin içinSol tarafa tutunsun ve orayı hiç bırakmasın inşallah
Transfer günü sayılmaz normalde..korkma canım, bebeğin içerde çok güvenli bir yerde..belirti de arama kendinde..normal hayatına devam et güzel beslen..erken test yapma, doktorunun dediği tarihte testini yaptır canım, geç tutunma olursa boşuna moralini bozarsan.. inşallah sımsıkı tutunur bebişin canımKızlar transfer dahil 6. Günüm ama ben ilk günü saymadan 5. Günüm diyorum şuan rahimde mi diyeyıö böyle alt tarafta pıtpıt bişey atar ya mani olamıyorum bişey atıyor orada biraz korktum da suda çok içiyorum aslında gergin 2litre kadar böyle bişey hisseden varmı
Atlattık artık tüp tıkalı olunca ağrı oluyor diye biliyorum ama belki acı eşiği düşük olunca da ağrıyordurBenim de yer gök inledi resmen
Hayırlı olsun canım, tüm yumurtaların olgundur inşallah ve hepsi embriyo oluşturur inşallahKızlar selam bana da yardımcı olurmusunuz ilk bugün yumurta toplama oldu yumurta toplamadan sonra ne yapmam lazım ne iyi gelir nasıl hızlı toparlarım yardım edin
Ben ikinci günü gittim..2, 3 veya 4.gün oluyor ilk muayeneSelam kızlar bir sorum olacak. Ben dondurulmuş transfer olucam ama sizin reglinin kaçıncı günü oldu ilk muayeneniz?
Benim tüp tıkalıydı hatta açılsın diye ikinci ilacı verdi ve baya basınçlı verdim dedi..Allahhh hastane yıkıldıAtlattık artık tüp tıkalı olunca ağrı oluyor diye biliyorum ama belki acı eşiği düşük olunca da ağrıyordur
Kaç miligram kullanıyorsunTest gününe kadar yazmış doktorum bar bir bildiği demek
Ben sessiz sakin kendi halimde bayıldım... birde beklemiyordum, saf saf ağrısızmış bu diye gittim... Sıramı beklerken benden önceki kız çıktı iki büklüm... zar zor yürüyor... Orda bi kıllandım..Benim de yer gök inledi resmen
ahahah aynen aynen, tıkalıydı diye bana da basınçla verdi, tam ayılmıştım yine bayıldım orda...Benim tüp tıkalıydı hatta açılsın diye ikinci ilacı verdi ve baya basınçlı verdim dedi..Allahhh hastane yıkıldı
16 mg yazıyor.Kaç miligram kullanıyorsun
O zaman normal ağrımasıBenim tüp tıkalıydı hatta açılsın diye ikinci ilacı verdi ve baya basınçlı verdim dedi..Allahhh hastane yıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?