• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar transfer dahil 6. Günüm ama ben ilk günü saymadan 5. Günüm diyorum şuan rahimde mi diyeyıö böyle alt tarafta pıtpıt bişey atar ya mani olamıyorum bişey atıyor orada biraz korktum da suda çok içiyorum aslında gergin 2litre kadar böyle bişey hisseden varmı

Ben ilkinde resmen embriyoların düştüğünü gördüm bir tanesi yıldız kayar gibi olmuştu bu sefer ekran bana dönük değildi ve net görünmüyordu görüntü.
Yaaaa ne kadar güzel ben bilseydim o kadar net göreceğimi kesin bakardım hatta üzüldüm şuan

Benim transferimde bittiii evimize geldik çok şükür🙏🥰10-15 dk kadar sürdü benimde. 4AA kalitede 2 tane 5.gün embriyom transfer edildi. 29 Mayıs'ta kan vereceğim test için. Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için miniklerimiz sıkı sıkı tutunsun bize🥰🙏
hayırlı olsun rabbim yüzünüzü güldürsün pozitifi görürsünüz inşallah ☺️

Kızlar transfer dahil 6. Günüm ama ben ilk günü saymadan 5. Günüm diyorum şuan rahimde mi diyeyıö böyle alt tarafta pıtpıt bişey atar ya mani olamıyorum bişey atıyor orada biraz korktum da suda çok içiyorum aslında gergin 2litre kadar böyle bişey hisseden varmı
birinizin başına gelen yok mu acaba

Çok benzer şeyler yaşamışız. Aynı şekilde bana da sürekli uyarıda bulundular kasma rahat ol diye, hatta bi ara hemşire tamam bitiyor sakin ol deyince, siz beni umursamayın, ben kendi kendime bağırıyorum öyle dedim, o da güldü tamam dedi. Sanırım dediğiniz gibi kasılmak ağrıyı gerçekten arttırıyor.
Ne kadar da kendimi gördüm 🤭 aynen aynen biz bi tık daha fazla hissetmenize sebep oluyoruz ama elde de değil napalım 😬 Allah yardımcımız olsun 🤲

Kızlar selam bana da yardımcı olurmusunuz ilk bugün yumurta toplama oldu yumurta toplamadan sonra ne yapmam lazım ne iyi gelir nasıl hızlı toparlarım yardım edin 🥹

Back