• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

merhaba kızlar benimde kısmetse 22 Mayıs ta transferim olacak 2 gündür yazdıklarınızı okuyorum şimdiden heyecan bastı benim rabbim isteyen herkese hayırlı şekilde nasip etsin pozitiflere hayırlı olsun darısı bizlere olsun inşallah ☺️
Amiinn inşallah..güzel birntransfer olur ve bebişin sımsıkı tutunur sana🤲🥰

Kızlar 26 mayısta randevum var transfer günü için konuşacak doktor. Bana hangi testleri yapar kandan nelere bakacak? Rahim kalınlığıma bakar başka neler önemli? Bi de sizce 26sından kaç gün sonraya verir transfer tarihini sizce?
Benden 1 gün sonrasın sanırım..rahim kalınlığına bakacak, uygunsa 5 gün sonraya randevu verebilir..ilaçları da değiştirecek tabii..Hayırlı olsun inşallah 🤲

Ben az önce transfer oldum bugün bitmiş normalde Prednol ama bende dikkat etmediğim için içmişim 6 gün içmiş oldum yani.
Hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebişin🤲🤲🤲..canım prednol 6 gün olumsuz durum yaratmaz.. bazı doktorlar daha uzun süre kullandırıyor

Bende dün transfer oldum 2 tane 3.gun embriyo, transfer öncesi progesteron ve e2 bakıldı. Transfer sonrasi yarım saat yattım sonra 2 saat araba yolculuğu ile eve geldim. Dr sabah aradı Progesteron 0.17 çıkmış. Fitili 3 çıkarttı ve kalça iğnesini geçirdi hemen. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı? Tutunmama ihtimali mi var anlamadım çok panik yaptım.
Panik yapma canım, bebeğin tutunması için yüksek doz progesteron alacaksın sadece ki doktorun da vermiş..araba yolculuğu etkilemez canım korkma..inşallah sımsıkı tutunacak bebişin🤲🤲🤲

Benim transferimde bittiii evimize geldik çok şükür🙏🥰10-15 dk kadar sürdü benimde. 4AA kalitede 2 tane 5.gün embriyom transfer edildi. 29 Mayıs'ta kan vereceğim test için. Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için miniklerimiz sıkı sıkı tutunsun bize🥰🙏
Bugün ne çok transfer olan oldu bereketli olsun inşallah sonuçlarımiz gül olsun amiinnn🙏🥰🥰

Bana 500 ml yeterli geldi ya da belki çok beklediğimden dolayı idrar birikti bilemiyorum çünkü yaklaşık 3 saatten fazla lavabo ihtiyacı gidermemişti . Transfer sırasında benim de canım yandı ama öyle çok fazla değil. üç dört sefer kendini kasma rahat bırak diye uyardılar. Bi ara hemşirenin kolunu tutacak gibi oldum hem stres hem acı üst üste geldiği için böyle oluyor bence. Hsg çekiminde aynen ben de ağrısız diye özel bi görüntüleme merkezinde yaptırdım ama çok benim de canım acıdı baya en son tansiyonum düştü baygınlık geçirdim. Sizi çok iyi anlıyorum bazen kendimizi fazlasıyla strese sokuyoruz ve ağrıyı daha fazla hissediyoruz.
Çok benzer şeyler yaşamışız. Aynı şekilde bana da sürekli uyarıda bulundular kasma rahat ol diye, hatta bi ara hemşire tamam bitiyor sakin ol deyince, siz beni umursamayın, ben kendi kendime bağırıyorum öyle dedim, o da güldü tamam dedi. Sanırım dediğiniz gibi kasılmak ağrıyı gerçekten arttırıyor.

Şöyle olabilir mi? Su içmişsinizdir ama tam aşağı inmemiştir henüz çünkü benim ilk transferde öyle olmuştu bu yüzden hemen aşağı insin diye iğne yapmışlardı.Embriyo transferini nasıl hissettiniz şaşırdım doğrusu.Dediğiniz gibi çok sıkıyorsanız kendinizi belki ondandır
Muhtemelen dediğiniz gibi oldu ikinci defa çok içtim baya sıkışmış durumdaydım. İnanın bende bilmiyorum nasıl bu kadar hissediyorum. Yani regl ağrısının baya şiddetlisi gibi düşünebilirsiniz. Sanki büyük bir basınç ve dizlerime vuran ağrı oluyor. Hsg çektirdim, t formunda rahim vardı onun için ameliyat oldum başka bir problem olsa şimdiye kadar çıkardı diye düşünüyorum. Kasların kasılması demekki ağrı yaratıyor.

Back