2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar transfer dahil 6. Günüm ama ben ilk günü saymadan 5. Günüm diyorum şuan rahimde mi diyeyıö böyle alt tarafta pıtpıt bişey atar ya mani olamıyorum bişey atıyor orada biraz korktum da suda çok içiyorum aslında gergin 2litre kadar böyle bişey hisseden varmı

Ekrana son anda baktım doktor hemşireye göster derken ama anlamadım zaten
Ben ilkinde resmen embriyoların düştüğünü gördüm bir tanesi yıldız kayar gibi olmuştu bu sefer ekran bana dönük değildi ve net görünmüyordu görüntü.

Ben ilkinde resmen embriyoların düştüğünü gördüm bir tanesi yıldız kayar gibi olmuştu bu sefer ekran bana dönük değildi ve net görünmüyordu görüntü.
Yaaaa ne kadar güzel ben bilseydim o kadar net göreceğimi kesin bakardım hatta üzüldüm şuan

hayırlı olsun rabbim yüzünüzü güldürsün pozitifi görürsünüz inşallah

birinizin başına gelen yok mu acaba

Ne kadar da kendimi gördüm aynen aynen biz bi tık daha fazla hissetmenize sebep oluyoruz ama elde de değil napalım Allah yardımcımız olsun

Kızlar selam bana da yardımcı olurmusunuz ilk bugün yumurta toplama oldu yumurta toplamadan sonra ne yapmam lazım ne iyi gelir nasıl hızlı toparlarım yardım edin

Kızlar prednol tam olarak ne için alınıyor ne işe yarıyor yani bilen var mı ?
Bildiğim kadarıyla rahim embriyoyu yabancı sanıp atmasın diye veriliyor..işe yarar diye veriliyor, kanıtlanmış bir şey yok..bazı doktorlar vermiyor bazıları veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…