Transfer yaparken baktın mı sen canım ben göremedim ilkinde bakmıştım.
Ekrana son anda baktım doktor hemşireye göster derken ama anlamadım zatenTransfer yaparken baktın mı sen canım ben göremedim ilkinde bakmıştım.
Yalnız sol tarafımda gariplik hissediyorumTransfer yaparken baktın mı sen canım ben göremedim ilkinde bakmıştım.
Ben ilkinde resmen embriyoların düştüğünü gördüm bir tanesi yıldız kayar gibi olmuştu bu sefer ekran bana dönük değildi ve net görünmüyordu görüntü.Ekrana son anda baktım doktor hemşireye göster derken ama anlamadım zaten
Gizel bir transfer olur, bebişin sımsıkı tutunur sana inşallahben henüz transfer olmadım ama benimde pregesteron 0.4 çıktı günde 3 defa fitil 1 defa da iğne var kalçadan 22 Mayıs'ta transfer olacam inşallah
Ben hiç bişey hissetmiyorum şuan genel bir segirme var pıt pıt. Şuan bu herşeyden olabilir ama bence şu fitil yapma işi beni geriyor çok. Sevmiyorum zaten .Yalnız sol tarafımda gariplik hissediyorum
hayırlı olsun pozitifi görürsünüz inşallahTeşekkürler aldık bebişi 2 dakika herşeyi nasıl değiştiriyordinleniyorum şimdi gerisayıma başladık
Yaaaa ne kadar güzel ben bilseydim o kadar net göreceğimi kesin bakardım hatta üzüldüm şuanBen ilkinde resmen embriyoların düştüğünü gördüm bir tanesi yıldız kayar gibi olmuştu bu sefer ekran bana dönük değildi ve net görünmüyordu görüntü.
Teşekkürler dileyen herkese nasip olur inşallahhayırlı olsun pozitifi görürsünüz inşallah
hayırlı olsun rabbim yüzünüzü güldürsün pozitifi görürsünüz inşallahBenim transferimde bittiii evimize geldik çok şükür10-15 dk kadar sürdü benimde. 4AA kalitede 2 tane 5.gün embriyom transfer edildi. 29 Mayıs'ta kan vereceğim test için. Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için miniklerimiz sıkı sıkı tutunsun bize
birinizin başına gelen yok mu acabaKızlar transfer dahil 6. Günüm ama ben ilk günü saymadan 5. Günüm diyorum şuan rahimde mi diyeyıö böyle alt tarafta pıtpıt bişey atar ya mani olamıyorum bişey atıyor orada biraz korktum da suda çok içiyorum aslında gergin 2litre kadar böyle bişey hisseden varmı
Ne kadar da kendimi gördümÇok benzer şeyler yaşamışız. Aynı şekilde bana da sürekli uyarıda bulundular kasma rahat ol diye, hatta bi ara hemşire tamam bitiyor sakin ol deyince, siz beni umursamayın, ben kendi kendime bağırıyorum öyle dedim, o da güldü tamam dedi. Sanırım dediğiniz gibi kasılmak ağrıyı gerçekten arttırıyor.
İkinci günü çağırdı beni doktorSelam kızlar bir sorum olacak. Ben dondurulmuş transfer olucam ama sizin reglinin kaçıncı günü oldu ilk muayeneniz?
Aminnn güzel haberi bekleyen herkese nasip olsun inşallah pozitif sonuçlarhayırlı olsun rabbim yüzünüzü güldürsün pozitifi görürsünüz inşallah
Selam kızlar bir sorum olacak. Ben dondurulmuş transfer olucam ama sizin reglinin kaçıncı günü oldu ilk muayeneniz?
Dönüş yaptılar mıBende opudan beri 6 gün içmişim sordum şimdi Kac gün daha içmeliyim transferden sonra diye.
Yok bekliyorumDönüş yaptılar mı
Test gününe kadar yazmış doktorum bar bir bildiği demekDönüş yaptılar mı
Bildiğim kadarıyla rahim embriyoyu yabancı sanıp atmasın diye veriliyor..işe yarar diye veriliyor, kanıtlanmış bir şey yok..bazı doktorlar vermiyor bazıları veriyorKızlar prednol tam olarak ne için alınıyor ne işe yarıyor yani bilen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?