2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Amiinn inşallah..güzel birntransfer olur ve bebişin sımsıkı tutunur sana

Benden 1 gün sonrasın sanırım..rahim kalınlığına bakacak, uygunsa 5 gün sonraya randevu verebilir..ilaçları da değiştirecek tabii..Hayırlı olsun inşallah

Ben az önce transfer oldum bugün bitmiş normalde Prednol ama bende dikkat etmediğim için içmişim 6 gün içmiş oldum yani.
Hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebişin..canım prednol 6 gün olumsuz durum yaratmaz.. bazı doktorlar daha uzun süre kullandırıyor

Kızlar transfer işlemim bitti 10 dakika kadar sürdü toplamda 1 iyi kalitede 1 orta kalitede 2 transfer yapıldım. Yarım saat yatırdılar toplamda. İyi geçti Rabbim tekrar nasip etsin inşallah aynı duyguları
İnsallah sımsıkı tutunsunlar canım

Panik yapma canım, bebeğin tutunması için yüksek doz progesteron alacaksın sadece ki doktorun da vermiş..araba yolculuğu etkilemez canım korkma..inşallah sımsıkı tutunacak bebişin

Bugün ne çok transfer olan oldu bereketli olsun inşallah sonuçlarımiz gül olsun amiinnn

Çok benzer şeyler yaşamışız. Aynı şekilde bana da sürekli uyarıda bulundular kasma rahat ol diye, hatta bi ara hemşire tamam bitiyor sakin ol deyince, siz beni umursamayın, ben kendi kendime bağırıyorum öyle dedim, o da güldü tamam dedi. Sanırım dediğiniz gibi kasılmak ağrıyı gerçekten arttırıyor.

Muhtemelen dediğiniz gibi oldu ikinci defa çok içtim baya sıkışmış durumdaydım. İnanın bende bilmiyorum nasıl bu kadar hissediyorum. Yani regl ağrısının baya şiddetlisi gibi düşünebilirsiniz. Sanki büyük bir basınç ve dizlerime vuran ağrı oluyor. Hsg çektirdim, t formunda rahim vardı onun için ameliyat oldum başka bir problem olsa şimdiye kadar çıkardı diye düşünüyorum. Kasların kasılması demekki ağrı yaratıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…