• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Benim doktorum bana progestan degerimden hiç bahsetmedi hem fitil hem iğne verdi göbekten yapılandan verdi sadece opudan önce baktık sorun yok dedi sonra bir daha bakmadı 29 una kadar kullan dedi sadece tüm ilaçları prednolu hiç sevmiyorum onuda kullanacağım.
Predanol bana da 5 gün içeceksin diye verdi iğne olarak ne kullanıyorsun canım. Değerlerde bi sıkıntı olsa zaten söylerdi bana da değerlmi söylemedi ben kan sonuçlarıma kendim bakıyorum çok merak ederim yoksa 🤭 sonuçlar güzel diyor sadece

Predanol bana da 5 gün içeceksin diye verdi iğne olarak ne kullanıyorsun canım. Değerlerde bi sıkıntı olsa zaten söylerdi bana da değerlmi söylemedi ben kan sonuçlarıma kendim bakıyorum çok merak ederim yoksa 🤭 sonuçlar güzel diyor sadece
Banada sorun yok dedi sadece progestan dex iğne olarak prednol çok acı içinde kendime gelemiyorum bir süre 🫠😀

Hımm bana 5gün dedi 🤷🤷 koskoca doktor olmuşlar vaardır bir bildikleri ya 😅
Banada 5 gün demişti anesteziyi üzerimizden atmamz için kullanıyoruz daha sonra bırakıyoruz yeterli geliyor antıbıyotıklerle birlikte alındığından dolayı

Banada 5 gün demişti anesteziyi üzerimizden atmamz için kullanıyoruz daha sonra bırakıyoruz yeterli geliyor antıbıyotıklerle birlikte alındığından dolayı
Ben opu sonrası kullandım bu arada transfer sonrasında değil

Teşekkür ederim 🌸 eşim çok kızıyor bana her şeyi okuyup kendini stres yapıyorsun diye ama bilmiyor ki burada sizin gibi Kader ortaklarımla bilgilenip stresim azalıyor😅

Ben ölü sonrası kullandım bu arada transfer sonrasında
Teşekkür ederim 🌸 eşim çok kızıyor bana her şeyi okuyup kendini stres yapıyorsun diye ama bilmiyor ki burada sizin gibi Kader ortaklarımla bilgilenip stresim azalıyor😅
Benımkide bana diyordu 😂😂

Kızlar 26 mayısta randevum var transfer günü için konuşacak doktor. Bana hangi testleri yapar kandan nelere bakacak? Rahim kalınlığıma bakar başka neler önemli? Bi de sizce 26sından kaç gün sonraya verir transfer tarihini sizce?

Kızlar günaydın.Bugün transferin 15.günü.Bu gece adet ağrısına benzer karın ağrısı ve kasılma ile uyandım 5 dk içinde geçti sonra, gaz ağrısı da olabilir tam Emin olamıyorum.Hatta kanamam oldu diye çok korktum ama çok şükür birşey yoktu.Bir kaç gece önce de yine böyle bir durum yaşadım.Benim gibi böyle adet sancısı yaşayan varmı normal mi bilemedim 🥺
Canım duydum öyle şeyler burada hatta hem sancı hem kanama olan da oldu ama çok şükür sıkıntıları olmadı, keseyi gördüler ultrasonda..bebeğin seninle, korkma ve bebişini de korkutma canim🥰

Prednol kesin 5 gün devam etmeyin sonrasında doktorunuza danışabilirsiniz hatta transfer oldum az önce hemşire bastıra bastıra söyledi Prednol sadece 5 gün
Geçmiş olsun bebişim aldın sonucu da güzel olsun inşallah 🌸Nasıl geçti transferin

Kızlar 26 mayısta randevum var transfer günü için konuşacak doktor. Bana hangi testleri yapar kandan nelere bakacak? Rahim kalınlığıma bakar başka neler önemli? Bi de sizce 26sından kaç gün sonraya verir transfer tarihini sizce?
Progesteron ve e2 değerine bakılmıştı benim transferi de rahim kontolü yapınca 5gün sonrasına vermişti canım aşağı yukarı adetten 17-22gğn arasına veriliyormuş sanırım benim 17.gün oldu transferim

Progesteron ve e2 değerine bakılmıştı benim transferi de rahim kontolü yapınca 5gün sonrasına vermişti canım aşağı yukarı adetten 17-22gğn arasına veriliyormuş sanırım benim 17.gün oldu transferim
Anladım canım benim de tahminim o aralarda. Çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz için her şey yolunda gider

Back