2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Benim ilk denememde 1 litre içmiştim, fakat transfer öncesi yeterince dolu değil dediler, sonda ile sıvı doldurmuşlardı mesaneme. İkinci de 2,5 litre içtim bu defa :) Fakat her ikisinde de transfer biter bitmez sonda ile mesane mi boşaltıyorlar böylece ayağa hiç kalkmam gerekmedi bir saat kadar. Okuduğum kadarı ile, kimse transfer esnasında ağrı yaşamamış. Ben rahim içinde embriyo enjekte edilirken baya ağrı yaşadım her ikisinde de. Alet takılırken ilkinde çok rahat olmuştu, ikincisinde hafif canım yandı ama embriyonun girişi bende ciddi ağrı ve acı yarattı her ikisinde de... Benim regl dönemlerim de hep böyle çok aşırı ağrılı geçerdi, HSG filmi çektirdiğim zaman (güya ağrısız yere gittim) ağrıdan bayılmıştım film çekilirken. Acaba kendimi fazla mı sıkıyorum?

Şöyle olabilir mi? Su içmişsinizdir ama tam aşağı inmemiştir henüz çünkü benim ilk transferde öyle olmuştu bu yüzden hemen aşağı insin diye iğne yapmışlardı.Embriyo transferini nasıl hissettiniz şaşırdım doğrusu.Dediğiniz gibi çok sıkıyorsanız kendinizi belki ondandır

Bana 500 ml yeterli geldi ya da belki çok beklediğimden dolayı idrar birikti bilemiyorum çünkü yaklaşık 3 saatten fazla lavabo ihtiyacı gidermemişti . Transfer sırasında benim de canım yandı ama öyle çok fazla değil. üç dört sefer kendini kasma rahat bırak diye uyardılar. Bi ara hemşirenin kolunu tutacak gibi oldum hem stres hem acı üst üste geldiği için böyle oluyor bence. Hsg çekiminde aynen ben de ağrısız diye özel bi görüntüleme merkezinde yaptırdım ama çok benim de canım acıdı baya en son tansiyonum düştü baygınlık geçirdim. Sizi çok iyi anlıyorum bazen kendimizi fazlasıyla strese sokuyoruz ve ağrıyı daha fazla hissediyoruz.

Teşekkürler aldık bebişi 2 dakika herşeyi nasıl değiştiriyor dinleniyorum şimdi gerisayıma başladık
Maşallah ya ne güzel bi his. hadi bakalım hep birlikte belirtilerimizi sıralarken test gününü bekliyoruz heyecanla bebişlerimiz bize sımsıkı tutunsunlar inşallah

Kızlar transfer işlemim bitti 10 dakika kadar sürdü toplamda 1 iyi kalitede 1 orta kalitede 2 transfer yapıldım. Yarım saat yatırdılar toplamda. İyi geçti Rabbim tekrar nasip etsin inşallah aynı duyguları
Benim transferimde bittiii evimize geldik çok şükür10-15 dk kadar sürdü benimde. 4AA kalitede 2 tane 5.gün embriyom transfer edildi. 29 Mayıs'ta kan vereceğim test için. Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için miniklerimiz sıkı sıkı tutunsun bize

Bence de sizin dediğiniz gibi olmuştur. su tam inince ben zaten imdat çığlığı ile lavaboya koştum embriyo transferinde uzun şırınga gibi alet var ya ben de biraz hissettim aslında ama tabi embriyonun sakınma anını hissetmedim keşke hissedilebilse

Allah'ım hayırla pozitif görmenizi nasip etsin Aynı gün test verecek ne kadar da çok kişi olduk çok güzel ya çok heyecanlı

Aminn canım tedavin hayırlı olsun..olgun kaliteli yumoşların olsun inşallah, sonucunda bebişini kucağına alırsın inşallah

Beni de laboratuvardan aradılar Salı günü 2 tane 3. Gün çözdürmüşlerdi onları yarına kadar devam ettireceklermiş,başka dondurulmuş 5. Gün transfer edilecekmiş 14.00 da offf çok stresli yaaa
Hadi hayırlısıyla transferin gerçekleşsin inşallah

kızlar bir soru ile geliyorum, haftaya salı veya çarşamba işler yolunda giderse yumurta toplama olucak, o zaman hemen dölleme yapıolar mı biliyor musunuz ?
Evet eşinle birlikte gideceksiniz, o gün embriyoları olusturacaklar ve takibe alacaklar..hayırlısıyla olgun çok yumurta çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…