Ayy çok şükür kuzum benim çok çok sevindim herşey yolunda görünüyor Progesteronu arttırır muhtemelen495 çıkmış doktorumu arayacağım şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok şükür kuzum benim çok çok sevindim herşey yolunda görünüyor Progesteronu arttırır muhtemelen495 çıkmış doktorumu arayacağım şimdi
Ay süper süper maşallah hayırlı olsun canım benim Rabbim kucağına da almayı nasip etsin495 çıkmış doktorumu arayacağım şimdi
Ohh maşallah şimdi seni çok güzel bir süreç bekliyor tatlımEcopirin vardı kan sulandırıcı onu kes dedi doktorum, yerleşmeden kaynaklı olabilir dedi beta artışın iyi dedi hayırlı olsun dedi sağ Salim kucağımıza da almak nasip olur inşallah hepimizin
Ay süper canım maşallah ben de yarın vereceğim artışa bakmak için bakalım nasıl olacak Kese için ne zaman çağırıyorEcopirin vardı kan sulandırıcı onu kes dedi doktorum, yerleşmeden kaynaklı olabilir dedi beta artışın iyi dedi hayırlı olsun dedi sağ Salim kucağımıza da almak nasip olur inşallah hepimizin
Senden de güzel haberleri alırız inşallah hemşiresi 20 gün sonra dedi bikaç gün sonra arayacağım yanlış duymuş olma ihtimalime karşı, çok uzun geldi 20 günAy süper canım maşallah ben de yarın vereceğim artışa bakmak için bakalım nasıl olacak Kese için ne zaman çağırıyor
İnşallah bu güzel günleri tüm isteyenlere yaşatsın RabbimOhh maşallah şimdi seni çok güzel bir süreç bekliyor tatlım
İnşallah kuzum benim 20 gün müüüü Direkt kalp atışı duymaya çağırıyorlar galiba Önden kese görseydik ya Sen de çift trasnferdin dimi kuzumSenden de güzel haberleri alırız inşallah hemşiresi 20 gün sonra dedi bikaç gün sonra arayacağım yanlış duymuş olma ihtimalime karşı, çok uzun geldi 20 gün
Canm geç döllenme mi acaba hayırlısı olsun inşallah güzel güzel artarKizlar bugun kendi hastanemi arayip dun kan verdgmi 2 ciktigni ve birz lekelenmem oldgnu siyledim gel br bakalm dedilee gittm kan verdim 7.45 cikti ultrasonla muayene etti rahim kalinligin gayet guzel suan hersey normal dedu
Aynen ya bende anlamadım gerçekten çok uzun bi süre çift evetİnşallah kuzum benim 20 gün müüüü Direkt kalp atışı duymaya çağırıyorlar galiba Önden kese görseydik ya Sen de çift trasnferdin dimi kuzum
Galiba oyle yani asil gunum yarin gitseydim demek ki 30 filan cikcakti kendi kendimi korkutup 2 gundur moralimi bozdum smdi de kanamam vr diye bozuyorumCanm geç döllenme mi acaba hayırlısı olsun inşallah güzel güzel artar
Ayni ben bnmde 3.gun embriyosu dun 10.gundu 2 cikmisti ve cok moealim bozuldu bugn kendi hastaneme gittm 7.45 cikti carsamba tekrsr cairdi 3.gun embriyorlari oldugu icin normal dedi ama benm kanamam var birz insaAllah sennki oyle olmaz ki ben evde yaptigm testlerde negatifiMerhabalar, benden de aralık ayında yumurta toplandı. 26 yumurtadan sadece 4 tanesi döllendi. Doktorum 2 ay aşırı uyarılma sendromu olmasın diye transferi bekletti. 4 martta 3.gün dondurulmuş 2 adet embriyo transferi yapıldı(8 hücreli idi). 3 adet erken gebelik testim pozitif çıkmıştı ama bugün yani 9.gün dayanamadım ve kan verdim. Değerim 2,79 çıktı. Doktor yükselme var ama henüz erken dedi. Bende biliyorum erken ama mutlaka benim gibi bugünlerde test yaptıranlar vardır. Sonuçlarınız ne çıktı sonra yükselme oldu mu? Moralim çok bozuldu.
Çok şükür inşallah herşey çok güzel olur çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah.Kizlar bugun kendi hastanemi arayip dun kan verdgmi 2 ciktigni ve birz lekelenmem oldgnu siyledim gel br bakalm dedilee gittm kan verdim 7.45 cikti ultrasonla muayene etti rahim kalinligin gayet guzel suan hersey normal dedu
Allah'ım çok şükür kuzum çok şükür sağlıkla artsın değer sağlıkla ilerlesin tutunsun sana bebeğin inşallahKizlar bugun kendi hastanemi arayip dun kan verdgmi 2 ciktigni ve birz lekelenmem oldgnu siyledim gel br bakalm dedilee gittm kan verdim 7.45 cikti ultrasonla muayene etti rahim kalinligin gayet guzel suan hersey normal dedu
Kuzum kalçadan progesteron kesiyor kanamayı vermez mi acaba doktor kalçadan yaptırsan hemenAma kanamam hala devam ediyor yerlesme kanamaai olabilir yarinda takip et eger artis olyrsa habee ver yoksa carsamva gel tekrar kan ver bemmki 3.gun oldugu icin normalmis