• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ecopirin vardı kan sulandırıcı onu kes dedi doktorum, yerleşmeden kaynaklı olabilir dedi beta artışın iyi dedi hayırlı olsun dedi 🤭 sağ Salim kucağımıza da almak nasip olur inşallah hepimizin 🤲🏻
Ay süper canım maşallah ben de yarın vereceğim artışa bakmak için bakalım nasıl olacak 🙈 Kese için ne zaman çağırıyor

Ay süper canım maşallah ben de yarın vereceğim artışa bakmak için bakalım nasıl olacak 🙈 Kese için ne zaman çağırıyor
Senden de güzel haberleri alırız inşallah 🤲🏻 hemşiresi 20 gün sonra dedi 😁 bikaç gün sonra arayacağım yanlış duymuş olma ihtimalime karşı, çok uzun geldi 20 gün 🙈

Kizlar bugun kendi hastanemi arayip dun kan verdgmi 2 ciktigni ve birz lekelenmem oldgnu siyledim gel br bakalm dedilee gittm kan verdim 7.45 cikti 😲😲 ultrasonla muayene etti rahim kalinligin gayet guzel suan hersey normal dedu 😲

Ama kanamam hala devam ediyor yerlesme kanamaai olabilir yarinda takip et eger artis olyrsa habee ver yoksa carsamva gel tekrar kan ver bemmki 3.gun oldugu icin normalmis

Senden de güzel haberleri alırız inşallah 🤲🏻 hemşiresi 20 gün sonra dedi 😁 bikaç gün sonra arayacağım yanlış duymuş olma ihtimalime karşı, çok uzun geldi 20 gün 🙈
İnşallah kuzum benim ❤️ 20 gün müüüü 🤧🤒🤕 Direkt kalp atışı duymaya çağırıyorlar galiba 😅 Önden kese görseydik ya 😅 Sen de çift trasnferdin dimi kuzum

Kizlar bugun kendi hastanemi arayip dun kan verdgmi 2 ciktigni ve birz lekelenmem oldgnu siyledim gel br bakalm dedilee gittm kan verdim 7.45 cikti 😲😲 ultrasonla muayene etti rahim kalinligin gayet guzel suan hersey normal dedu 😲
Canm geç döllenme mi acaba hayırlısı olsun inşallah güzel güzel artar 🥰

Merhabalar, benden de aralık ayında yumurta toplandı. 26 yumurtadan sadece 4 tanesi döllendi. Doktorum 2 ay aşırı uyarılma sendromu olmasın diye transferi bekletti. 4 martta 3.gün dondurulmuş 2 adet embriyo transferi yapıldı(8 hücreli idi). 3 adet erken gebelik testim pozitif çıkmıştı ama bugün yani 9.gün dayanamadım ve kan verdim. Değerim 2,79 çıktı. Doktor yükselme var ama henüz erken dedi. Bende biliyorum erken ama mutlaka benim gibi bugünlerde test yaptıranlar vardır. Sonuçlarınız ne çıktı sonra yükselme oldu mu? Moralim çok bozuldu.

Merhabalar, benden de aralık ayında yumurta toplandı. 26 yumurtadan sadece 4 tanesi döllendi. Doktorum 2 ay aşırı uyarılma sendromu olmasın diye transferi bekletti. 4 martta 3.gün dondurulmuş 2 adet embriyo transferi yapıldı(8 hücreli idi). 3 adet erken gebelik testim pozitif çıkmıştı ama bugün yani 9.gün dayanamadım ve kan verdim. Değerim 2,79 çıktı. Doktor yükselme var ama henüz erken dedi. Bende biliyorum erken ama mutlaka benim gibi bugünlerde test yaptıranlar vardır. Sonuçlarınız ne çıktı sonra yükselme oldu mu? Moralim çok bozuldu.
Ayni ben bnmde 3.gun embriyosu dun 10.gundu 2 cikmisti ve cok moealim bozuldu bugn kendi hastaneme gittm 7.45 cikti carsamba tekrsr cairdi 3.gun embriyorlari oldugu icin normal dedi ama benm kanamam var birz insaAllah sennki oyle olmaz ki ben evde yaptigm testlerde negatifi

Çok şükür inşallah herşey çok güzel olur çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah.

Benim kanamam falan yok henüz umarım olmaz da. Sadece ara ara bel ağrısı ve kasık ağrılarım var. Bir de ilaçlardan mı bilmiyorum çok gergin ve sinirli hissediyorum kendimi. İnşallah değerim yükselir :( Senin de umarım kanaman durur ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın :)

Allah'ım çok şükür kuzum çok şükür sağlıkla artsın değer sağlıkla ilerlesin tutunsun sana bebeğin inşallah 🤲🏻❤️😍

Ama kanamam hala devam ediyor yerlesme kanamaai olabilir yarinda takip et eger artis olyrsa habee ver yoksa carsamva gel tekrar kan ver bemmki 3.gun oldugu icin normalmis
Kuzum kalçadan progesteron kesiyor kanamayı vermez mi acaba doktor kalçadan yaptırsan hemen

Back