• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Günaydın güne güzel haberler ile uyanmak ne kadar güzel pozitif gören arkadaşlarımı tebrik ediyorum maşallah supanallah 🧿 darısı bekleyen arkadaşlarımıza inşallah 🤲🏻 nasılsınız nasıl durumlar

Lavobaya da çıkınca acaba dedim biraz daha mı sıksaydim dişimi benim ilk tedavim bilmediğimden sanırım takıyorum her okuduğum yorumları ben yanlış mı yaptım diyorum😅
Canım hiç alakası yok ben transfer öncesi mesanemi boşaltma rağmen transferden sonra yine geldi bende 20 dakika sonra kalktım hatta bana 15 dakikada da kalkabilir son dayanamazsan dediler gidip geldikten sonra uzandım toplam 1 saat yani uzandım lavaboya gittim yinede ☺️

Günaydın güne güzel haberler ile uyanmak ne kadar güzel pozitif gören arkadaşlarımı tebrik ediyorum maşallah supanallah 🧿 darısı bekleyen arkadaşlarımıza inşallah 🤲🏻 nasılsınız nasıl durumlar
Ben iyiyim kuzum çok şükür yarını bekliyorum hayırlısıyla artışı görmek için ☺️ Sen de durumlar nasıl ☺️

Kızlar neler yapıyorsunuz ben yarın kan vericem her ne kadar tesste pozitif gorsemde kan testi daha heyecan veriyor sizde durumlar neler ☺️
Ah sorma kuzum nasıl bekledim bende dün çok heyecanlı.Şimdide değer arttı mı heyecanı var bakalım yarını bekliyorum bende ☺️

Canım hiç alakası yok ben transfer öncesi mesanemi boşaltma rağmen transferden sonra yine geldi bende 20 dakika sonra kalktım hatta bana 15 dakikada da kalkabilir son dayanamazsan dediler gidip geldikten sonra uzandım toplam 1 saat yani uzandım lavaboya gittim yinede ☺️
Oh içim rahatladı kızlar ya birde pıhtılaşma varsa bana sulandırıcı vermedi diye korkmuştum bugün transferden sonra coraspin verdi içim rahatladı biraz 😊

İyiyim bende canım düne nazaran bugün herhangi bir ağrım sızım yok bugün tamamen normalim dün biraz belim ağrıyordu bi ara da sağ ve sol kaldığıma ayrı ayrı bıçak saplanır gibi anlık ağrılar girmişti bugün bişeyim yok artık beşinci günüm bugün tutundu tutundu 😂 tutunmak istemiyorsa kendi bilir 😂😂 siz hangi gün başlamıştınız testlere

İyiyim bende canım düne nazaran bugün herhangi bir ağrım sızım yok bugün tamamen normalim dün biraz belim ağrıyordu bi ara da sağ ve sol kaldığıma ayrı ayrı bıçak saplanır gibi anlık ağrılar girmişti bugün bişeyim yok artık beşinci günüm bugün tutundu tutundu 😂 tutunmak istemiyorsa kendi bilir 😂😂 siz hangi gün başlamıştınız testlere
Hadi inşallah canım benim ❤️ Ben 7. Gün erken gebelik testi yaptım kuzum

Oh içim rahatladı kızlar ya birde pıhtılaşma varsa bana sulandırıcı vermedi diye korkmuştum bugün transferden sonra coraspin verdi içim rahatladı biraz 😊
Sıkma canını strese sokma hiç kendini ☺️ Ben kendimde pıhtılaşma olduğunu hiç bilmiyordum halada bilmiyorum da banada doktorum hem ilaç olarak hem iğne olarak verdi ☺️ galiba daha rahat tutunsun diyemi bilmiyorum ki

Tutunmustur inşallah canım benim benimde ağrılarım aynıydı arada geçiyordu arada devam birde bende göğüs ağrısı vardı. Ben 7.gunun akşamı normal kaset test yaptım silik çıktı 8.gun sabah ilk idrarla yapınca erken gebelik testiyle net çıktı onda kuzum ☺️

Amin kuzum inşallah ❤️ Yarın ki artıştan sonra kese günü için randevu vereceklermiş canım.Muhtemelen haftaya gün verecekler
Ay çok heyecanlı durumlar inşallah sağ salim alırız kucaklarimiza bu yolda olan olmayan herkesede rabbim nasip etsin ❤️

Göğüs hassasiyetim ilk günden beri bende hep var özellikle yan kısımları hareket esnasında kolum değiyor bazen ah oluyorum hemen acıyorlar artık bakalım nasip bugün tam kritik gün 5.günde artık tutunma işlemi bitiyormuş bugün biraz yatış modu yapayım dedim kendime

Back