Canım hayırlı olsun sağlıkla tutunsunGünaydın kızlar bende bebisimi alıp geldim inşallah sımsıkı tutunur çok heycanliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı olsun sağlıkla tutunsunGünaydın kızlar bende bebisimi alıp geldim inşallah sımsıkı tutunur çok heycanliyim
Canım hayırlı olsunKızlar oldu sonunda sonucum 85.90 çıkmış perşembe bir daha kan vericem. Aldığım serumdan bir daha vereceklermiş
Aminn canım Allah razı olsunCanım hayırlı olsun sağlıkla tutunsun
Benim fazla baş ağrısı yapmadı ama göğüslerimde Bi ağrı varBende mart 2023 olacaktım ama estrofem çok baş ağrısı yaptı tedaviyi kestik nasıl olur artık bakıcaz ümidim azalıyor
Canım hiç alakası yok ben transfer öncesi mesanemi boşaltma rağmen transferden sonra yine geldi bende 20 dakika sonra kalktım hatta bana 15 dakikada da kalkabilir son dayanamazsan dediler gidip geldikten sonra uzandım toplam 1 saat yani uzandım lavaboya gittim yinedeLavobaya da çıkınca acaba dedim biraz daha mı sıksaydim dişimi benim ilk tedavim bilmediğimden sanırım takıyorum her okuduğum yorumları ben yanlış mı yaptım diyorum
Ben iyiyim kuzum çok şükür yarını bekliyorum hayırlısıyla artışı görmek için Sen de durumlar nasılGünaydın güne güzel haberler ile uyanmak ne kadar güzel pozitif gören arkadaşlarımı tebrik ediyorum maşallah supanallah darısı bekleyen arkadaşlarımıza inşallah nasılsınız nasıl durumlar
Ah sorma kuzum nasıl bekledim bende dün çok heyecanlı.Şimdide değer arttı mı heyecanı var bakalım yarını bekliyorum bendeKızlar neler yapıyorsunuz ben yarın kan vericem her ne kadar tesste pozitif gorsemde kan testi daha heyecan veriyor sizde durumlar neler
Oh içim rahatladı kızlar ya birde pıhtılaşma varsa bana sulandırıcı vermedi diye korkmuştum bugün transferden sonra coraspin verdi içim rahatladı birazCanım hiç alakası yok ben transfer öncesi mesanemi boşaltma rağmen transferden sonra yine geldi bende 20 dakika sonra kalktım hatta bana 15 dakikada da kalkabilir son dayanamazsan dediler gidip geldikten sonra uzandım toplam 1 saat yani uzandım lavaboya gittim yinede
Ay inşallah sağlıkla artar kuzum doktora ne zaman muayne olucaksin bu arada doktorun soyledimiAh sorma kuzum nasıl bekledim bende dün çok heyecanlı.Şimdide değer arttı mı heyecanı var bakalım yarını bekliyorum bende
Hadi inşallah canım benim Ben 7. Gün erken gebelik testi yaptım kuzumİyiyim bende canım düne nazaran bugün herhangi bir ağrım sızım yok bugün tamamen normalim dün biraz belim ağrıyordu bi ara da sağ ve sol kaldığıma ayrı ayrı bıçak saplanır gibi anlık ağrılar girmişti bugün bişeyim yok artık beşinci günüm bugün tutundu tutundu tutunmak istemiyorsa kendi bilir siz hangi gün başlamıştınız testlere
Sıkma canını strese sokma hiç kendini Ben kendimde pıhtılaşma olduğunu hiç bilmiyordum halada bilmiyorum da banada doktorum hem ilaç olarak hem iğne olarak verdi galiba daha rahat tutunsun diyemi bilmiyorum kiOh içim rahatladı kızlar ya birde pıhtılaşma varsa bana sulandırıcı vermedi diye korkmuştum bugün transferden sonra coraspin verdi içim rahatladı biraz
Amin kuzum inşallah Yarın ki artıştan sonra kese günü için randevu vereceklermiş canım.Muhtemelen haftaya gün vereceklerAy inşallah sağlıkla artar kuzum doktora ne zaman muayne olucaksin bu arada doktorun soyledimi
Tutunmustur inşallah canım benim benimde ağrılarım aynıydı arada geçiyordu arada devam birde bende göğüs ağrısı vardı. Ben 7.gunun akşamı normal kaset test yaptım silik çıktı 8.gun sabah ilk idrarla yapınca erken gebelik testiyle net çıktı onda kuzumİyiyim bende canım düne nazaran bugün herhangi bir ağrım sızım yok bugün tamamen normalim dün biraz belim ağrıyordu bi ara da sağ ve sol kaldığıma ayrı ayrı bıçak saplanır gibi anlık ağrılar girmişti bugün bişeyim yok artık beşinci günüm bugün tutundu tutundu tutunmak istemiyorsa kendi bilir siz hangi gün başlamıştınız testlere
Ay çok heyecanlı durumlar inşallah sağ salim alırız kucaklarimiza bu yolda olan olmayan herkesede rabbim nasip etsinAmin kuzum inşallah Yarın ki artıştan sonra kese günü için randevu vereceklermiş canım.Muhtemelen haftaya gün verecekler
Amin canım benim inşallah Allahım Rabbim kimseye evlat hasreti yaşatmasın inşallah Sabah kaçta vereceksin kanıAy çok heyecanlı durumlar inşallah sağ salim alırız kucaklarimiza bu yolda olan olmayan herkesede rabbim nasip etsin