2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Bn sonucum pozitif olsun ilk 3 ay elimi hc brseye surmicem
Valla en iyisi kuzum bu kez acaba birşey olur mu diye kendimi yedim sonra dedim ki ya millet haberi olmadan koltuk kaldırıyor nasipte varsa olur diyorum ama gebelik netleşsin bende öyle normal hayatıma devam edeceğimde birşey kaldır ittir hiç birşey yapmıycam

Milletin gecmisiyle bizimki br deil oyle dusunme ben bir dusuk br negatif yasadim sende br kimyasal soncta bizim hassas bunyelrriz

Milletin gecmisiyle bizimki br deil oyle dusunme ben bir dusuk br negatif yasadim sende br kimyasal soncta bizim hassas bunyelrriz
Ay doğru diyorsun kuzum ya .Bak pişman oldum şimdi öyle birşey yaptığıma Allah korusun

Olabilir kuzum benimkinin markası da yazıyor kenarda ama benimki normal test erken gebelik değil. Masaallah minikler yerlesiyor amin insaallah

Bn resmen 15 dk br tuvalete gidiyorum dusunmeye calis meshur sesi dusun
O kadar dandik bir test ki çıkmayacak sandım 10-15 sn de belirdi kuzum çok şükür Allah'ım sizlere de nasip etsin Rabbim inşaallah

Eklentiler

• 16785299323236213209820103941663.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…