Valla en iyisi kuzum bu kez acaba birşey olur mu diye kendimi yedim sonra dedim ki ya millet haberi olmadan koltuk kaldırıyor nasipte varsa olur diyorum ama gebelik netleşsin bende öyle normal hayatıma devam edeceğimde birşey kaldır ittir hiç birşey yapmıycamBn sonucum pozitif olsun ilk 3 ay elimi hc brseye surmicem
Milletin gecmisiyle bizimki br deil oyle dusunme ben bir dusuk br negatif yasadim sende br kimyasal soncta bizim hassas bunyelrrizValla en iyisi kuzum bu kez acaba birşey olur mu diye kendimi yedim sonra dedim ki ya millet haberi olmadan koltuk kaldırıyor nasipte varsa olur diyorum ama gebelik netleşsin bende öyle normal hayatıma devam edeceğimde birşey kaldır ittir hiç birşey yapmıycam
Ay doğru diyorsun kuzum ya .Bak pişman oldum şimdi öyle birşey yaptığıma Allah korusunMilletin gecmisiyle bizimki br deil oyle dusunme ben bir dusuk br negatif yasadim sende br kimyasal soncta bizim hassas bunyelrriz
Ay şimdi yapsam kaset test nasıl çıkar acabaMilletin gecmisiyle bizimki br deil oyle dusunme ben bir dusuk br negatif yasadim sende br kimyasal soncta bizim hassas bunyelrriz
Yok yok hdmen brsey olmazAy doğru diyorsun kuzum ya .Bak pişman oldum şimdi öyle birşey yaptığıma Allah korusun
Bence cikar cunki erken gebelikte baya kyu hadu yapta gelAy şimdi yapsam kaset test nasıl çıkar acaba
Ay şimdi de tuvaletim gelmez kesinBence cikar cunki erken gebelikte baya kyu hadu yapta gel
Bn resmen 15 dk br tuvalete gidiyorumAy şimdi de tuvaletim gelmez kesinDur bakalım yüriyim azıcık
Olabilir kuzum benimkinin markası da yazıyor kenarda ama benimki normal test erken gebelik değil. Masaallah minikler yerlesiyorMaşallah gayet iyi kuzum bizim test şekilleri benziyor seninle aynı mı acabaBu da benim 8. Gün testim di bunlar erken gebelik yarın kaset testle yapcam bakalım nasıl çıkacak Allah'ım hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah
O kadar dandik bir test ki çıkmayacak sandımBn resmen 15 dk br tuvalete gidiyorumdusunmeye calis meshur sesi dusun
Cok mutlu oldum senin icin basindan beri soyluyorum pozitidsi diyeO kadar dandik bir test ki çıkmayacak sandım10-15 sn de belirdi kuzum çok şükür Allah'ım sizlere de nasip etsin Rabbim inşaallah
Normal kuzum benim de şddetli ağrılarım oldu.İlaç kullanırken adet gelmiyor merak etmeKızlar benim Kasık ağrım arttı bu kadar erken adet olabilir mi ya
Ya canım hayırlı olsun sağlıkla sihatle kucağına al insallahO kadar dandik bir test ki çıkmayacak sandım10-15 sn de belirdi kuzum çok şükür Allah'ım sizlere de nasip etsin Rabbim inşaallah
Sdnin Kcimci gun bugun cNmKızlar benim Kasık ağrım arttı bu kadar erken adet olabilir mi ya
Ay maşallah kuzum o zaman çok daha iyi böyle belirgin olmasıOlabilir kuzum benimkinin markası da yazıyor kenarda ama benimki normal test erken gebelik değil. Masaallah minikler yerlesiyoramin insaallah
Transfer günü hariç 7.gunum canımSdnin Kcimci gun bugun cNm
Kuzum benim Allah'ım inşallah senle birlikte test yapmayı bekleyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin bunu inşallahCok mutlu oldum senin icin basindan beri soyluyorum pozitidsi diye
Kotuyu dusunme daha vaktin var bile cokTransfer günü hariç 7.gunum canım
Amin kuzum Allah razı olsunYa canım hayırlı olsun sağlıkla sihatle kucağına al insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?