Benim adetim düzenlidir kuzum 27-28 günde bir oluyorum çoğunlukla.Adetin 20. Günü transfer oldum ya 8 .9. günler adetime denk geliyor o yüzdenBnm normal sartlar olsaydi adet gunum haftaya persembe oluyor yani kan sonucundan sonra anlamadim hc brsey siiznki nasl transfer surecine denk geliyor
Ne iğnesi kullanıyordun canım bende şuan iğne kullaniyorumOnda cok igne kullaniyordum sabah aksam bu sefer sadece fitil estrofem ve coraspin o kdr digerinde hic belirtm olmadi
Allah razı olsun kuzum Rabbim sizlerede nasip etsin hep duamdasınızRenge baksana kopuskoyu masaAllah ❤
Bmmde ilk trasnfere kadar cok duzenliydi saatini bilirdim hatta kasimda br tranasfer oldum sonra herey drgistiBenim adetim düzenlidir kuzum 27-28 günde bir oluyorum çoğunlukla.Adetin 20. Günü transfer oldum ya 8 .9. günler adetime denk geliyor o yüzden
Bende pek dikkat etmedim listeni bize de yolla bakalım benim dr hic bise demediAman ye ya nolcak ben ful yedimdoktorum istediğini ye dedi yasaklı liste verdi orda cafein yasak bitki çayları işte çay kahve söktürücü özelliği olan sebze meyveler sadece
Olsun kuzum düzenli olsa bile birşey değişmiyor hepimiz aynı süreçteyiz kuzum benimBmmde ilk trasnfere kadar cok duzenliydi saatini bilirdim hatta kasimda br tranasfer oldum sonra herey drgisti
Canm sabahlari 3 estrofem 1 folik asit 1 disphaton hap 1 tane corasipn 1 tane prograstan fitil bir de progesran dex igne 2 aksamda bir oksapar kan sulandirici haftada 1 de prednol igne vuruluyordumNe iğnesi kullanıyordun canım bende şuan iğne kullaniyorum
Sabah mi yapacaksin kaset testi canimAllah razı olsun kuzum Rabbim sizlerede nasip etsin hep duamdasınızBakalım kaset de nasıl çıkacak yarın belli olacak bakalım
İnsaallah canım benimYaaaa cok guzelsaglkla kucagina alicaksin allahin izniyle
Bende pek dikkat etmedim listeni bize de yolla bakalım benim dr hic bise demedi
Anladım canım farklıymış iğnelerimizCanm sabahlari 3 estrofem 1 folik asit 1 disphaton hap 1 tane corasipn 1 tane prograstan fitil bir de progesran dex igne 2 aksamda bir oksapar kan sulandirici haftada 1 de prednol igne vuruluyordum
Ama bu transferimde sadece fitil -estrofem ve coraspin o kdrAnladım canım farklıymış iğnelerimiz
Evet kuzum kaset test ya ilk idrarla yapıyım dedimSabah mi yapacaksin kaset testi canim
Tamam kuzum benim bende senin güzel haberini bekliyorum inşallahHadi bakalim sabah 7 de bekliyorm
Anladm ben günde Multi folik asit 1 tane. Günde 3 kere estrofem 3 kere duphaston günde 6 tane progestan fitil günde 1 kere clexane iğne ve günde 1 tane ecopirin iciyorumAma bu transferimde sadece fitil -estrofem ve coraspin o kdr
InsaAllah yarin cikmazsa uzulmemde pazartesi cikmazsa dogrudur artik dicemTamam kuzum benim bende senin güzel haberini bekliyorum inşallah
Yarın olsun bakalımInsaAllah yarin cikmazsa uzulmemde pazartesi cikmazsa dogrudur artik dicem
Bn sonucum pozitif olsun ilk 3 ay elimi hc brseye surmicemBen arada unutum ittirdim birşeylerAllah'a emanetiz bir kan sonucunu verelimde hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?