2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Bnm normal sartlar olsaydi adet gunum haftaya persembe oluyor yani kan sonucundan sonra anlamadim hc brsey siiznki nasl transfer surecine denk geliyor
Benim adetim düzenlidir kuzum 27-28 günde bir oluyorum çoğunlukla.Adetin 20. Günü transfer oldum ya 8 .9. günler adetime denk geliyor o yüzden

Benim adetim düzenlidir kuzum 27-28 günde bir oluyorum çoğunlukla.Adetin 20. Günü transfer oldum ya 8 .9. günler adetime denk geliyor o yüzden
Bmmde ilk trasnfere kadar cok duzenliydi saatini bilirdim hatta kasimda br tranasfer oldum sonra herey drgisti

Ne iğnesi kullanıyordun canım bende şuan iğne kullaniyorum
Canm sabahlari 3 estrofem 1 folik asit 1 disphaton hap 1 tane corasipn 1 tane prograstan fitil bir de progesran dex igne 2 aksamda bir oksapar kan sulandirici haftada 1 de prednol igne vuruluyordum

Canm sabahlari 3 estrofem 1 folik asit 1 disphaton hap 1 tane corasipn 1 tane prograstan fitil bir de progesran dex igne 2 aksamda bir oksapar kan sulandirici haftada 1 de prednol igne vuruluyordum
Anladım canım farklıymış iğnelerimiz

Ama bu transferimde sadece fitil -estrofem ve coraspin o kdr
Anladm ben günde Multi folik asit 1 tane. Günde 3 kere estrofem 3 kere duphaston günde 6 tane progestan fitil günde 1 kere clexane iğne ve günde 1 tane ecopirin iciyorum

Ben arada unutum ittirdim birşeyler Allah'a emanetiz bir kan sonucunu verelimde hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…