Ahh keşke işe gitsem ne güzel olurdu :) 6 ay oluyor işten çıktığım iş arıyorum bi yandan bi yandan da hazır boşluktayken bu işi halledeyim dedim annemle aramda biraz mesafe var ilk üç gün önemli deyince doktor dedim bari anneme geleyim :) yok yok zaten hareketsiz kalmıyorum evin içinde geziniyorum üst katta sayım oturuyor yengeme çıkıyorum iniyorum açıyorum kendimiBen ilkinde yemek tuvalet disinda hc brsy yapmamistm sonuc negatifbunda dikkat ediyorm ama artk ise gidiyorum yarimgun filan hareketsiz kalmakta kotu oluyor
Ya üzülürüm galiba hiç cesaret edemiyorum şuan. Birde bel ağrım ve kasık ağrım göğüs ağrım var anlamiyomki bunlar ne belirtisi göğüs 2 gündür basladiUzulmiceksen yap uzulurm dersen bekle saliya kdrben biraz kendimi alistirdim br kere aglarim sonra kalkarim ayaga
İnsaallah canım benim. İyi seninde cogu gitmiş azı kalmıs ama ben kesin dayanamaz yapardımYa çok sevindim sağ salim kucağına al inşallah. Transfer günü hariç 7.gunum bugün canım ne gibi belirtilerin oldu
Ay bende 3 gündür gribim ya perişan haldeyim ne ilaç icebiliyoruz ne bitkisel öyle bekliyorum geçmesiniİnsaallah canım benim. İyi seninde cogu gitmiş azı kalmıs ama ben kesin dayanamaz yapardımaslında pek belirtim olmadı ara ara kasık ağrıları ve batmalar oldu 3 gundur de agır gribim benim ilk hamilelikte de boyleydi cok hasta olmustum ve alt bel agrım cok fazlaydı
Ben arada agzıma atıyorum ama cok degilYa siz cikolata yiyormusnz canm gofret cekti yesem mi
En iyisni yapyorsn yatica insan hep tutxakms hamileymis gbi hissediyor obur turlu pek dusunmuyorsnAhh keşke işe gitsem ne güzel olurdu :) 6 ay oluyor işten çıktığım iş arıyorum bi yandan bi yandan da hazır boşluktayken bu işi halledeyim dedim annemle aramda biraz mesafe var ilk üç gün önemli deyince doktor dedim bari anneme geleyim :) yok yok zaten hareketsiz kalmıyorum evin içinde geziniyorum üst katta sayım oturuyor yengeme çıkıyorum iniyorum açıyorum kendimi
o zaman yapma bekle sen ya Allah de gir kanini ver oyle ogren ben ilkinde de br gun once kaset yapmstm negatifti kanda negatif oldu brz bliyordm ama insan yine blmek istmeiyor tabiYa üzülürüm galiba hiç cesaret edemiyorum şuan. Birde bel ağrım ve kasık ağrım göğüs ağrım var anlamiyomki bunlar ne belirtisi göğüs 2 gündür basladi
Gofretin yarisini yedim yarisni braktmBen arada agzıma atıyorum ama cok degil
İnşallah bu sefer görürsün pozitifi canım benim. Onda hiç belirtin yoktu o zaman galibao zaman yapma bekle sen ya Allah de gir kanini ver oyle ogren ben ilkinde de br gun once kaset yapmstm negatifti kanda negatif oldu brz bliyordm ama insan yine blmek istmeiyor tabi
Aynen al benden de o kadar c vit ve multi vit bi de çam kozalagı pekmezi içiyorum üst solunum yollarına iyi geliyormus Herzaman kullanırım onu zaten cocuk için de. Bide çörek otu yağı içerdim arada ama simdi onu içemiyorum iyi degilmiş gebelikte.Ay bende 3 gündür gribim ya perişan haldeyim ne ilaç icebiliyoruz ne bitkisel öyle bekliyorum geçmesinibenimde kasıklarımda ağrı batma belim ağrıyor ve 2 gündür göğüslerim çok agriyor
Dün akşam oldu kuzum ya bugün adet günüm normalde ona bağlıyorum.Sabah geçti çok şükür ara ara hafif oluyor yine.Muhtemelen benim dünkü leke fitil koyarken biraz uğraştım dün elimle koyduğum için vajina içi tahriş oldu sanırım ona bağlıyorum Bir daha gelmedi çünküSende yok dimi agri sizi filan yerlesti sukud
Ay kuzum inşallah kan sonucu jr olacak merak içerisindeyim idrar testinden sonra zaman geçmemeye başladıÇok sukur kuzum lekelenme oldu herhalde sende korkma hiç normal 2 bebis buyuyecek orda
Kıyamam ya neyse yemis oldun azcık da olsaGofretin yarisini yedim yarisni braktmben yemiyorum ya hc yemedim cikolata
Ay kuzum eşim geçen almış ben yemedimYa siz cikolata yiyormusnz canm gofret cekti yesem mi
Onda cok igne kullaniyordum sabah aksam bu sefer sadece fitil estrofem ve coraspin o kdr digerinde hic belirtm olmadiİnşallah bu sefer görürsün pozitifi canım benim. Onda hiç belirtin yoktu o zaman galiba
Maşallah gayet iyi kuzum bizim test şekilleri benziyor seninle aynı mı acaba8.gün yani dun, soldaki ilk 10 dk, sağdaki bikaç saat beklemiş hali. İnsaallah guzel ilerliyordur
Bnm normal sartlar olsaydi adet gunum haftaya persembe oluyor yani kan sonucundan sonra anlamadim hc brsey siiznki nasl transfer surecine denk geliyorDün akşam oldu kuzum ya bugün adet günüm normalde ona bağlıyorum.Sabah geçti çok şükür ara ara hafif oluyor yine.Muhtemelen benim dünkü leke fitil koyarken biraz uğraştım dün elimle koyduğum için vajina içi tahriş oldu sanırım ona bağlıyorum Bir daha gelmedi çünkü
Icerdeki varsa onun hatrina yedim yokss yemezdimKıyamam ya neyse yemis oldun azcık da olsa
Ay inşallah canım benim yaAynen al benden de o kadar c vit ve multi vit bi de çam kozalagı pekmezi içiyorum üst solunum yollarına iyi geliyormus Herzaman kullanırım onu zaten cocuk için de. Bide çörek otu yağı içerdim arada ama simdi onu içemiyorum iyi degilmiş gebelikte.
Kız sende de var bişiler hadi hayırlısı
Renge baksana kopuskoyu masaAllah ❤Maşallah gayet iyi kuzum bizim test şekilleri benziyor seninle aynı mı acabaBu da benim 8. Gün testim di bunlar erken gebelik yarın kaset testle yapcam bakalım nasıl çıkacak Allah'ım hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?