2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ben ilkinde yemek tuvalet disinda hc brsy yapmamistm sonuc negatif bunda dikkat ediyorm ama artk ise gidiyorum yarimgun filan hareketsiz kalmakta kotu oluyor
Ahh keşke işe gitsem ne güzel olurdu :) 6 ay oluyor işten çıktığım iş arıyorum bi yandan bi yandan da hazır boşluktayken bu işi halledeyim dedim annemle aramda biraz mesafe var ilk üç gün önemli deyince doktor dedim bari anneme geleyim :) yok yok zaten hareketsiz kalmıyorum evin içinde geziniyorum üst katta sayım oturuyor yengeme çıkıyorum iniyorum açıyorum kendimi

Uzulmiceksen yap uzulurm dersen bekle saliya kdr ben biraz kendimi alistirdim br kere aglarim sonra kalkarim ayaga
Ya üzülürüm galiba hiç cesaret edemiyorum şuan. Birde bel ağrım ve kasık ağrım göğüs ağrım var anlamiyomki bunlar ne belirtisi göğüs 2 gündür basladi

Ya çok sevindim sağ salim kucağına al inşallah. Transfer günü hariç 7.gunum bugün canım ne gibi belirtilerin oldu
İnsaallah canım benim. İyi seninde cogu gitmiş azı kalmıs ama ben kesin dayanamaz yapardım aslında pek belirtim olmadı ara ara kasık ağrıları ve batmalar oldu 3 gundur de agır gribim benim ilk hamilelikte de boyleydi cok hasta olmustum ve alt bel agrım cok fazlaydı

Ay bende 3 gündür gribim ya perişan haldeyim ne ilaç icebiliyoruz ne bitkisel öyle bekliyorum geçmesini benimde kasıklarımda ağrı batma belim ağrıyor ve 2 gündür göğüslerim çok agriyor

En iyisni yapyorsn yatica insan hep tutxakms hamileymis gbi hissediyor obur turlu pek dusunmuyorsn

Ya üzülürüm galiba hiç cesaret edemiyorum şuan. Birde bel ağrım ve kasık ağrım göğüs ağrım var anlamiyomki bunlar ne belirtisi göğüs 2 gündür basladi
o zaman yapma bekle sen ya Allah de gir kanini ver oyle ogren ben ilkinde de br gun once kaset yapmstm negatifti kanda negatif oldu brz bliyordm ama insan yine blmek istmeiyor tabi

o zaman yapma bekle sen ya Allah de gir kanini ver oyle ogren ben ilkinde de br gun once kaset yapmstm negatifti kanda negatif oldu brz bliyordm ama insan yine blmek istmeiyor tabi
İnşallah bu sefer görürsün pozitifi canım benim. Onda hiç belirtin yoktu o zaman galiba

Ay bende 3 gündür gribim ya perişan haldeyim ne ilaç icebiliyoruz ne bitkisel öyle bekliyorum geçmesini benimde kasıklarımda ağrı batma belim ağrıyor ve 2 gündür göğüslerim çok agriyor
Aynen al benden de o kadar c vit ve multi vit bi de çam kozalagı pekmezi içiyorum üst solunum yollarına iyi geliyormus Herzaman kullanırım onu zaten cocuk için de. Bide çörek otu yağı içerdim arada ama simdi onu içemiyorum iyi degilmiş gebelikte.
Kız sende de var bişiler hadi hayırlısı

Sende yok dimi agri sizi filan yerlesti sukud
Dün akşam oldu kuzum ya bugün adet günüm normalde ona bağlıyorum.Sabah geçti çok şükür ara ara hafif oluyor yine.Muhtemelen benim dünkü leke fitil koyarken biraz uğraştım dün elimle koyduğum için vajina içi tahriş oldu sanırım ona bağlıyorum Bir daha gelmedi çünkü

8.gün yani dun, soldaki ilk 10 dk, sağdaki bikaç saat beklemiş hali. İnsaallah guzel ilerliyordur
Maşallah gayet iyi kuzum bizim test şekilleri benziyor seninle aynı mı acaba Bu da benim 8. Gün testim di bunlar erken gebelik yarın kaset testle yapcam bakalım nasıl çıkacak Allah'ım hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularımızı inşallah

Eklentiler

• IMG_20230310_091820.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 49
Bnm normal sartlar olsaydi adet gunum haftaya persembe oluyor yani kan sonucundan sonra anlamadim hc brsey siiznki nasl transfer surecine denk geliyor

Ay inşallah canım benim ya senn neler yapıyorsun kan değerin kaç cikti

Renge baksana kopuskoyu masaAllah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…