- 2 Ekim 2018
- 573
- 574
- 103
- 33
Çok sukur kuzum lekelenme oldu herhalde sende korkma hiç normal 2 bebis buyuyecek ordaGebelikte oluyor diyorlar kuzum.Bol portakal kivi ye ben öyle toparladım ilk bir kaç gün grip olacaktım bende.Normalde bugün adet günüm akşam hep ağrım oldu ama geçti çok şükür
Ay kız yapaydın azcık daha vardır biseylerAslinda bende bu sabah erken test yapaym diye dusundum ama sabah 6 da kalkip tuvaletimi yapmistim 7 de kalktgmda brsey kalmamistir diye yapmadm
Ama erken yapmışsın neyse az daha dayanalim surda kaç gün kaldı sanki ben de kan günü sabah kalktığımda belki idrar testi yaparım kan vermedenPürü pak br tek cizgi
Kalcanın hemen üstü müSol tarafimin alti gibi tarif edeym edeblrsem
Testimi ziyan etmeyeym onemli sunlarde dedmAy kız yapaydın azcık daha vardır biseylerAllah da seni güldürsün kuzum benim yaa❤
Sen saliya kadar tutcakmissn kendini ben yarindan itinaren aabahlari erken gebelik aksamlari kaset testi yaparim ne olcak sanki tekcizgi gormeye alistkAma erken yapmışsın neyse az daha dayanalim surda kaç gün kaldı sanki ben de kan günü sabah kalktığımda belki idrar testi yaparım kan vermeden
Evet evet o civarlar senindemi oyleKalcanın hemen üstü mü
Sen iyi dayanmıssın masaallahAma erken yapmışsın neyse az daha dayanalim surda kaç gün kaldı sanki ben de kan günü sabah kalktığımda belki idrar testi yaparım kan vermeden
Oh iyi iyi iyiye isaret olabilirEvet evet o civarlar senindemi oylesen testi yeniledinmi tekrar
Tutucam galiba ya eninde değilim evde testim yok ona güveniyorum birazSen saliya kadar tutcakmissn kendini ben yarindan itinaren aabahlari erken gebelik aksamlari kaset testi yaparim ne olcak sanki tekcizgi gormeye alistk
Ya çok sevindim sağ salim kucağına al inşallah. Transfer günü hariç 7.gunum bugün canım ne gibi belirtilerin olduSen iyi dayanmıssın masaallahbenimki de 5.günmüs haberim yok kızlarla istişare yapınca anladım ben 5. Günden itibaren basladım dusun erken gebelik twstinde çok siliknde olsa cıktı inanamadım guvenemedim ama sonra 7.gunde kaset test yaptım onda da cıktı cok sukur darısı sizlere senin kacıncı gunun bugun?
Yok kuzum bekle senAslinda bende bu sabah erken test yapaym diye dusundum ama sabah 6 da kalkip tuvaletimi yapmistim 7 de kalktgmda brsey kalmamistir diye yapmadm
Etmaaaa beni umutlandirmaaaOh iyi iyi iyiye isaret olabilirevet dun yaptım bugun yapmadım artık yarın asıl test gunum yarın yaparım yine
Ben gecen 5 tane kaset dunde 3 tane erken aldmTutucam galiba ya eninde değilim evde testim yok ona güveniyorum biraz
Ya siz cikolata yiyormusnz canm gofret cekti yesem miYok kuzum bekle sen
Aman ye ya nolcak ben ful yedimYa siz cikolata yiyormusnz canm gofret cekti yesem mi
Bak heveslendiriyorsun beni ama nöbetçi eczane lazımBen gecen 5 tane kaset dunde 3 tane erken aldm
Yaaaa cok guzel8.gün yani dun, soldaki ilk 10 dk, sağdaki bikaç saat beklemiş hali. İnsaallah guzel ilerliyordur
Uzulmiceksen yap uzulurm dersen bekle saliya kdrBak heveslendiriyorsun beni ama nöbetçi eczane lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?