2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Gebelikte oluyor diyorlar kuzum.Bol portakal kivi ye ben öyle toparladım ilk bir kaç gün grip olacaktım bende.Normalde bugün adet günüm akşam hep ağrım oldu ama geçti çok şükür
Çok sukur kuzum lekelenme oldu herhalde sende korkma hiç normal 2 bebis buyuyecek orda

Ama erken yapmışsın neyse az daha dayanalim surda kaç gün kaldı sanki ben de kan günü sabah kalktığımda belki idrar testi yaparım kan vermeden
Sen saliya kadar tutcakmissn kendini ben yarindan itinaren aabahlari erken gebelik aksamlari kaset testi yaparim ne olcak sanki tekcizgi gormeye alistk

Ama erken yapmışsın neyse az daha dayanalim surda kaç gün kaldı sanki ben de kan günü sabah kalktığımda belki idrar testi yaparım kan vermeden
Sen iyi dayanmıssın masaallah benimki de 5.günmüs haberim yok kızlarla istişare yapınca anladım ben 5. Günden itibaren basladım dusun erken gebelik twstinde çok siliknde olsa cıktı inanamadım guvenemedim ama sonra 7.gunde kaset test yaptım onda da cıktı cok sukur darısı sizlere senin kacıncı gunun bugun?

Ya çok sevindim sağ salim kucağına al inşallah. Transfer günü hariç 7.gunum bugün canım ne gibi belirtilerin oldu

8.gün yani dun, soldaki ilk 10 dk, sağdaki bikaç saat beklemiş hali. İnsaallah guzel ilerliyordur

Eklentiler

• IMG_20230310_063803.jpg
    152,4 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20230310_082819.jpg
    228,1 KB · Görüntüleme: 48
Ya siz cikolata yiyormusnz canm gofret cekti yesem mi
Aman ye ya nolcak ben ful yedim doktorum istediğini ye dedi yasaklı liste verdi orda cafein yasak bitki çayları işte çay kahve söktürücü özelliği olan sebze meyveler sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…