2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Sende durumlar nasil canim
İyi diyelim sukur bagısıklıgım dustu herhalde ki grip gibi hastayım ama agır bas agrısı kulaklar bogaz dis etlerime kadar agrıyo ve alt bel kalca agrım coktu 2 gundur hic bi turlu gecmiyo bide yatıyom agrıyo kalkıyom agrıyo ama bugun biraz hafiflemis sanki onun dısında iyiyim kuzum senin de guzel haberlerini alırsam daha iyi olacagım

Aman dikkat et bol bol beslenmeni eksik etme ☺ erken gebelik testlerimi erken yapip harcamayaym dedim sanki pozitif cikcagi garanti de hayitlisi diyorum arik benmde dun bugun kasik agrim gitti tik yok br endise sardi belim agriyor bugun cik

Canım benimde göğüs hassasiyetim çok arttı ama benim transferden sonra 5.gunde hafif hafif başladı git gide arttı. İlaçtan olsa bastada olur diye düşünüyorum. Hangi ilaçları kullanıyorsun bu arada kuzum

Protestan fitil gece yatarken
Climara bant
Duphaston sabah akşam
Cipro antibiyotik yarın bitiyor penisiline karış alerjim var o yüzden bu antibiyotiği kullanıyorum
Enox iğne günde 1 kere
Prednol günde 1 kere
Bunlar canım ekstra olarak folik asit kullanıyorum

İnşallah tarih yazmanı bekliyoruz tatlım :) adet olmayı unut öyle bişey yok hiç olmadı o da neki biz öyle bişey bilmiyoruz

Canm valla bn daha pozitifi gormedim yarin sabah baslicam bmm 3.gun embriyosu 2.gunden itibaren adet olucak agrilari cektim yogun sekil dunden beride tik yok bel agrim var bugun ya adet olucam ya tarih yazicam
Ahahha inşallah bebişin tutunmustur canım benim

İnşallah tarih yazmanı bekliyoruz tatlım :) adet olmayı unut öyle bişey yok hiç olmadı o da neki biz öyle bişey bilmiyoruz
Valla bende oyle cok istiyorum ama obur turlu olma ohtimalinide kendimi cok uzak tutmuyorum ne olur ne olmaz diye

Aynen her sonuca kendimizi hazırlamamız lazım bende dalgaya vuruyorum o yüzden aklıma getirmemeye çalışıyorum annemde kalıyorum bu süreçte ben ameliyat olmuşum gibi hareketler yapıyorum güldürüyorum onları oh diyorum ye iç yat en sevdiğim hayat falan diyorum birazcık kendimi o düşüncelerden uzak tutmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…