- 2 Ekim 2018
- 573
- 574
- 103
- 33
Daha erken ama kuzum benimSAbah kaset test yaptim ak pak cikti
Yarin sabah erken gebelikle baslicam bugun kaset testler durttu onlardan yaptimDaha erken ama kuzum benim
Sende durumlar nasil canimDaha erken ama kuzum benim
Aynen vazgeciremedik seni kaset testtenYarin sabah erken gebelikle baslicam bugun kaset testler durttu onlardan yaptim
İyi diyelim sukur bagısıklıgım dustu herhalde ki grip gibi hastayım ama agır bas agrısı kulaklar bogaz dis etlerime kadar agrıyo ve alt bel kalca agrım coktu 2 gundur hic bi turlu gecmiyo bide yatıyom agrıyo kalkıyom agrıyo ama bugun biraz hafiflemis sanki onun dısında iyiyim kuzumSende durumlar nasil canim
Aman dikkat et bol bol beslenmeni eksik etme ☺ erken gebelik testlerimi erken yapip harcamayaym dedim sanki pozitif cikcagi garanti de hayitlisi diyorum arikİyi diyelim sukur bagısıklıgım dustu herhalde ki grip gibi hastayım ama agır bas agrısı kulaklar bogaz dis etlerime kadar agrıyo ve alt bel kalca agrım coktu 2 gundur hic bi turlu gecmiyo bide yatıyom agrıyo kalkıyom agrıyo ama bugun biraz hafiflemis sanki onun dısında iyiyim kuzumsenin de guzel haberlerini alırsam daha iyi olacagım
Muhtemelen canımMuhtemelen çok sıkıştırdığın için olmuştur canım benim
Canım benimde göğüs hassasiyetim çok arttı ama benim transferden sonra 5.gunde hafif hafif başladı git gide arttı. İlaçtan olsa bastada olur diye düşünüyorum. Hangi ilaçları kullanıyorsun bu arada kuzumBakalım bende o günlere gelince bir belirti olacak mı bakalım bende göğüs hassasiyeti var sadece ama oda ilaçlardandır diye düşünüyorum ikinci günüm çünkü belirtiler için erken bide benim adetim normalde bu Salı gününe denk geliyor test tarihim cumartesi heralde tutarsa da olmam gibime geliyor durumlar değişik
Canım bende 14 Mart'ta kan günüm şuan nasılsın neler var belirti olarakBen 14 martta kan sonucum var bakalim beklemedeyim suan
Ay inşallah. Allah razı olsun
Canm valla bn daha pozitifi gormedim yarin sabah baslicam bmm 3.gun embriyosu 2.gunden itibaren adet olucak agrilari cektim yogun sekil dunden beride tik yok bel agrim var bugun ya adet olucam ya tarih yazicamCanım bende 14 Mart'ta kan günüm şuan nasılsın neler var belirti olarak
Ahahha inşallah bebişin tutunmustur canım benimCanm valla bn daha pozitifi gormedim yarin sabah baslicam bmm 3.gun embriyosu 2.gunden itibaren adet olucak agrilari cektim yogun sekil dunden beride tik yok bel agrim var bugun ya adet olucam ya tarih yazicam
Valla bende oyle cok istiyorum ama obur turlu olma ohtimalinide kendimi cok uzak tutmuyorum ne olur ne olmaz diyeİnşallah tarih yazmanı bekliyoruz tatlım :) adet olmayı unut öyle bişey yok hiç olmadı o da nekibiz öyle bişey bilmiyoruz
Ay insaAllah ya bakalm sali gunu dananin kuyrugu kesin kopcakAhahha inşallah bebişin tutunmustur canım benim
Evet ya ben hala idrar testi yapmaya cesaret edemiyorum heralde o an bayılırımAy insaAllah ya bakalm sali gunu dananin kuyrugu kesin kopcak
Günaydın kuzum hayırlı sabahlar nasılsınGunaydin kizlarrr hayirli sabahlar ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?