2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Merhaba canım hayırlı olsun sağlıkla hayırla ilerlesin insaallah hamileliğin yukselmeyi takip etmek için yeniden istemiştir
Teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inş. Ama benim hala endişem var bu süreçte bu değer normal mi bi de doktorum henüz her şey çok normal diyemeyiz dedi telefonda

Teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inş. Ama benim hala endişem var bu süreçte bu değer normal mi bi de doktorum henüz her şey çok normal diyemeyiz dedi telefonda
Amin insaallah. Ay bu doktorlar da varya normal olmasa bile insan der ki yani takip edecegiz ona göre durumu degerlendirecegiz der. Belki çok guzel yukselecek bunu kimse bilemez. Sen suan bunları dusunme canım pozitif bir sonuc almıssın sonucta

Canım merhaba bana transfer öncesi de sonrası da yasaklanmadı yinede doktoruna danışmalısın bence

Teşekkür ederim canım benim inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız

Teorik ederim canım benim 7. Gün için çok güzel çıkmış değerim

Gunaydın canımm❤ iyiyim ben cok sukur ara ara kasık agrım var arada belime de vuruyo gibi sen nasılsın
Bende iyiyim çok şükür kuzum iğne yerlerim dışında benim de Kasım ağrım oluyor ara ara sabırla beklemeye devam .Bugün tam 7 gün oldu umarım içerde herşey yolundadır

Teorik ederim canım benim 7. Gün için çok güzel çıkmış değerim
Yaa sahiden mi ay Vala umut oluyorsunuz ya yüzüm güldü sayenizde teşekkür ederim hepinize iyi ki üye olmuşum Rabbim devamını getirmeyi sağlıkla kucaklarımızı doldurmayı nasip etsin inşallah

Yaa sahiden mi ay Vala umut oluyorsunuz ya yüzüm güldü sayenizde teşekkür ederim hepinize iyi ki üye olmuşum Rabbim devamını getirmeyi sağlıkla kucaklarımızı doldurmayı nasip etsin inşallah
Amin canım benim inşallah Ne kadar yüksek de çıksa değer doktorlar tedbir amaçlı 2. Bir test istiyor zaten artış için .Sağlıkla ilerlesin inşallah

Günaydın kızlar 7. Gün sabahı test yapan var mı benden başka silik çizgiyi gördüm şükür inşallah hepimizin tutar ve sağlıkla ilerler
ben yaptım 7. günden başladım bugün 9. gün hep negatif 5. gün embriyosu. yarın kan verixem olmadı sanırım benim. inşallah sizlerin sonuçları güzel olur kızlar

Günaydın kızlar 7. Gün sabahı test yapan var mı benden başka silik çizgiyi gördüm şükür inşallah hepimizin tutar ve sağlıkla ilerler
Aiiiy tebrik ederim canım benim Aynı gün transfer olduk dimi biz Yok kuzum ya ben sabırla 14 mart ı bekliyorum

gunaydin kizlar nasilsiniz bugun
Hapsirmaktan korkuyorum resmen biz onlari el bebek gül bebek buyutecegiz insallah siz nasilsiniz

Ben adetliyken gittiğimde ilişki olabilir demişti daha sonraki kontrolumde yani transferden 5 gün öncesi artık ilişki Yasak demisti

ben yaptım 7. günden başladım bugün 9. gün hep negatif 5. gün embriyosu. yarın kan verixem olmadı sanırım benim. inşallah sizlerin sonuçları güzel olur kızlar
Umudunu kaybetme canım ilaçlarını kullan gerisi Allah'ın takdiri biz elimizden geleni yapıyoruz sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…