Blmiym ki sormadm ki 5.gun ya embriyosu normalde cikar diye dusunddmİyiymis kız erken gebelik de alaydın onlar ne kadar
Tamam canımEvt sabah ilk idrarinla yap canim
Tabi canim sonucbelliyse er yada gec ogrencz en azindan hazrlkli olrum birdahakineHahahah valla bizim kafalar aynıyarın da ondan al nolduysa oldu artık
Ay ben onu da bilmiyorum sormadık söylemediler de kacıncı gn embriyosu bilmiyorum hiçBlmiym ki sormadm ki 5.gun ya embriyosu normalde cikar diye dusunddm
Aynen en iyisiTabi canim sonucbelliyse er yada gec ogrencz en azindan hazrlkli olrum birdahakine
Dondurulmustu dimi senjn onlar daha once cikar diyorlar ne kdr dogru blmiyorumAy ben onu da bilmiyorum sormadık söylemediler de kacıncı gn embriyosu bilmiyorum hiç
Onu yazmıyorda kuzum idrarda 10 ml ve yukarısını tespit ediyormuş öyle yazıyordu.Bem muhtemelen kanda pozitif çıkarsa idrar testi yaparımOh iyi iyi dursun kac gün önceden gösterebiliyormus
Valla ben kem gözlerden korkuyorum biraz benim cevrem çok meraklıdırAmin kuzum benim hepimize inşallahBizim bebek istediğimizi ve olmadığını biliyor yakınlarımız kuzum o yüzden söyleriz muhtemelen ama bilmeselerdi bende 3 ayı beklerdim muhakkak
Evet kuzum dondurulmusDondurulmustu dimi senjn onlar daha once cikar diyorlar ne kdr dogru blmiyorum
Kanda poztifi ciktiktan sonra idrarda daha niye yapiyorsn deliOnu yazmıyorda kuzum idrarda 10 ml ve yukarısını tespit ediyormuş öyle yazıyordu.Bem muhtemelen kanda pozitif çıkarsa idrar testi yaparım
Anlasıldı sen test yapmamaya cok kararlısınOnu yazmıyorda kuzum idrarda 10 ml ve yukarısını tespit ediyormuş öyle yazıyordu.Bem muhtemelen kanda pozitif çıkarsa idrar testi yaparım
canım merhaba benim de dondurulmuş transfer edildi 7 günü bugün. transferden önce bir devlette yaptırdım e2 onda 51 di. sonuç çıkmayınca özelde 98 çıktı. düşük mü oluyor transfer öncesi kalınlık için bişey denmediCanım benim E2 153 çıktıDoktorum problem yok dedi sende kafana takma
Çift çizgi görmek için hayalim oKanda poztifi ciktiktan sonra idrarda daha niye yapiyorsn deli
Evet kuzum ya dilim yandı bir kereAnlasıldı sen test yapmamaya cok kararlısın
Hayırlı olsun kuzum.Benim sonucun trasnferden bir gün önceydi canım doktorum normal dedi bana.Açıkcası sonuçlarla alakalı hiç bir bilgim yokcanım merhaba benim de dondurulmuş transfer edildi 7 günü bugün. transferden önce bir devlette yaptırdım e2 onda 51 di. sonuç çıkmayınca özelde 98 çıktı. düşük mü oluyor transfer öncesi kalınlık için bişey denmedi
Hadi bakalim bizde bekliyoruz cift cizgiyiÇift çizgi görmek için hayalim o
Kasık ağrın ne durumda .Maşallah benim bugün arttı baya uzanıyorum sürekliHadi bakalim bizde bekliyoruz cift cizgiyi
Ben yapmayı düşünmüyorum kuzum ama yaparsan at burayaanladım 7 günü erken gebelik vs fln yapan var mı aranızda ben de bugün yapicam kargonun getirmesini bekliyorum
gelse bir getiremediler hala. yapınca atarım canım. ama ovulasyon testi vardı ondan deniyim dedim silik bile çıkmadi. bakalım hayırlısıBen yapmayı düşünmüyorum kuzum ama yaparsan at buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?