Ovulasyon testi lh gösteriyor zaten kuzum ona aldanma .En sağlıklısı gebelik testi bekliyoruz güzel haberlerinigelse bir getiremediler hala. yapınca atarım canım. ama ovulasyon testi vardı ondan deniyim dedim silik bile çıkmadi. bakalım hayırlısı
Hahah cok iyiÇift çizgi görmek için hayalim o
İnsaallah kuuzm benim burda hep birlikte görelim insaallah o beklenen cift cizgiyi❤❤Evet kuzum ya dilim yandı bir kere14 Mart miladım olsun
7. Günü bekleyemeden yapanlar var mesela benanladım 7 günü erken gebelik vs fln yapan var mı aranızda ben de bugün yapicam kargonun getirmesini bekliyorum
Sabahtan baya vardi ama suan br ise ugramk icn evden ciktm programci bilgisayara baglancakmsKasık ağrın ne durumda .Maşallah benim bugün arttı baya uzanıyorum sürekli
Bmmde 5. Gun az once yaptm ak pak br test olduanladım 7 günü erken gebelik vs fln yapan var mı aranızda ben de bugün yapicam kargonun getirmesini bekliyorum
elimde 1 tane vardı 4. günü yaptım daha ama bişey çıkmadi tabi7. Günü bekleyemeden yapanlar var mesela benbugun 5. Günüm. Seninki daha guzel kuzum yapınca at buraya
Amin kuzum inşallahİnsaallah kuuzm benim burda hep birlikte görelim insaallah o beklenen cift cizgiyi❤❤
Ay aynı ben kuzum ya uzandım bende bir de bugün bir halsizlik var yarın işe gidicem bir kaç saatliğine ütü yapmam lazım yok kalkmak istemiyorum.Akşam dersim var yok telefonu açık bırakıp uzancam heraldeSabahtan baya vardi ama suan br ise ugramk icn evden ciktm programci bilgisayara baglancakmso yuzdrn pek hissetmiyorm ama adet oncesi gibi kasiklarim agriyor
Senin ki kaset test onu saymıyoruzBmmde 5. Gun az once yaptm ak pak br test oldu
Pek değil kuzum çok hafif ama sürekli değil. sanki hafif de batmalar hissediyorum aradaAmin kuzum inşallahSenin kasık ağrın oluyor mu ya
Evet bencedeSenin ki kaset test onu saymıyoruz
Bnm digerinde hic boyle agrilar cekmedim adet olcakmis gbi yoktu asla ignelerdenmiydi acaba bilmiyorm ama bunda bildigin adet oldum olucam gbi agrilarim akintim var sankiAy aynı ben kuzum ya uzandım bende bir de bugün bir halsizlik var yarın işe gidicem bir kaç saatliğine ütü yapmam lazım yok kalkmak istemiyorum.Akşam dersim var yok telefonu açık bırakıp uzancam heraldeBenim de normalde biraz ağrır geçerdi ama ince ince hep ağrıdı.Hayır olsun inşallah saat 5 de iğnem var onu vurunca azalır belki
Zaten 5. Gun cikmayacgmi bliyordm meraktan yaptm ama anlamis oldm ki ignenin etkisi gecmisSenin ki kaset test onu saymıyoruz
Ay hadi İnşallah kuzumPek değil kuzum çok hafif ama sürekli değil. sanki hafif de batmalar hissediyorum arada
E EsrSvm bn bildigin adet agrisi cekiyorm S Sneeuwvlok sennki hissrttirmiyor demekki kendiniPek değil kuzum çok hafif ama sürekli değil. sanki hafif de batmalar hissediyorum arada
Benim rahimde yanma var.Nasıl anlatabilirim bunu bilmiyorum ama benim adet öncesi her ay olmaz bazı aylar 1 hafta ya da 1-2 gün önce ağrım başlar sonra sökülür.Böyle rahmim yara olmuşta sızlıyor gibi bir yandan da adet sancım gbi bacaklarıma da vuruyor.İlk trasnferim olsa çok üzülürdüm ama o zaman da böyle ağrım olmuştu ama pozitifti lakin kimyasal oldu.O yüzden moral bozmuyorum.Sabah yoktu mesela neden ağrımıyor acaba oldum şimdi de neden ağrıyor diyorum biraz nankörlük var galibaBnm digerinde hic boyle agrilar cekmedim adet olcakmis gbi yoktu asla ignelerdenmiydi acaba bilmiyorm ama bunda bildigin adet oldum olucam gbi agrilarim akintim var sanki
Iyice deli sorularBenim rahimde yanma var.Nasıl anlatabilirim bunu bilmiyorum ama benim adet öncesi her ay olmaz bazı aylar 1 hafta ya da 1-2 gün önce ağrım başlar sonra sökülür.Böyle rahmim yara olmuşta sızlıyor gibi bir yandan da adet sancım gbi bacaklarıma da vuruyor.İlk trasnferim olsa çok üzülürdüm ama o zaman da böyle ağrım olmuştu ama pozitifti lakin kimyasal oldu.O yüzden moral bozmuyorum.Sabah yoktu mesela neden ağrımıyor acaba oldum şimdi de neden ağrıyor diyorum biraz nankörlük var galibaKişiden kişiye çok değişiyor bu süreç ya ben rahimde olan biteni biraz fazla hissediyorum sanırım.
Varsa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?