- 2 Ekim 2018
- 573
- 574
- 103
- 33
Evet kuzum aynı gundü transferimiz ama benim test günü 12 martAiiiyyy ne dyosuunnAynı günmüydü bizim transfer ay resim atsana kuzum
Neyse iğne etkisi yok enzından daha çok erken 7. Gün silik çizgi göreceğiz hatta 8. Gün yapsan süper olur ama ikna edemedim seniYok normal kaset testle yaptin 5 tane aldim eve gelirken br bakaym dedm ignenin etkisi gecmis mi diye gecmis sagolsn gostermedi cizgeyi bana musade etmedi
Aiiiy ben gölge gibi bir çizgi gördüm amaöğleden sonra yaptıgım bu fotoda pek belli değil gercekte aslında daha belirgin hayal görmüyorsam
Erken gebelik testi mi bu kuzumEvet kuzum aynı gundü transferimiz ama benim test günü 12 mart
Kız cidden kaset testle yapma bende ucuza buldum valla erken gebeliği aldım gitti o kadar ucuz ki yanlış olma ihtimali de yuksekYok normal kaset testle yaptin 5 tane aldim eve gelirken br bakaym dedm ignenin etkisi gecmis mi diye gecmis sagolsn gostermedi cizgeyi bana musade etmedi
Gördn dimi sende iyi bari kafayı yemedimAiiiy ben gölge gibi bir çizgi gördüm ama
Persembe sabah mubarek sabah ya persembe baslayaym diyorumNeyse iğne etkisi yok enzından daha çok erken 7. Gün silik çizgi göreceğiz hatta 8. Gün yapsan süper olur ama ikna edemedim seni
Evet kuzum 4 gün erkenmişErken gebelik testi mi bu kuzum
Ay kalbim pırpırGördn dimi sende iyi bari kafayı yemedimyarınki bakalım bembeyaz cıkıyomus
Aa bende gordum hayal meyal ama var birsey ay hadi insaAlahbyaaaGördn dimi sende iyi bari kafayı yemedimyarınki bakalım bembeyaz cıkıyomus
Allah'ım inşallah çift çizgi görmeyi nasip etsin kuzum benimPersembe sabah mubarek sabah ya persembe baslayaym diyorum
Eczaneye gittm 5 tane grbeleik testi aldm 50 lira vrrdim demek ki 10 liraymisKız cidden kaset testle yapma bende ucuza buldum valla erken gebeliği aldım gitti o kadar ucuz ki yanlış olma ihtimali de yuksek
Ay insaaallah kuzuummm insaallah cümlemize nasip etsin Allahım❤❤Ay kalbim pırpırAy hadi pozitifle yolu aç bize kuzum ya Vallah yakınlaştırıp baktım kuzum gölge çzgi gördüm ben ayy heyecanlandım
Bender taaa geçen ki transferden 2 tane erken gebelik testi almıştım internetten duruyor çekmecedeEczaneye gittm 5 tane grbeleik testi aldm 50 lira vrrdim demek ki 10 liraymis
Dimi kuzum valla bakalım yarın da böyle biseyler cıkarsa teste guvenebilirim yok bembeyaz cıkarsa test bozuk olabilirAa bende gordum hayal meyal ama var birsey ay hadi insaAlahbyaaa
Oh iyi iyi dursun kac gün önceden gösterebiliyormusBender taaa geçen ki transferden 2 tane erken gebelik testi almıştım internetten duruyor çekmecede
Erkn yok yarinda ondan alirimBender taaa geçen ki transferden 2 tane erken gebelik testi almıştım internetten duruyor çekmecede
İyiymis kız erken gebelik de alaydın onlar ne kadarEczaneye gittm 5 tane grbeleik testi aldm 50 lira vrrdim demek ki 10 liraymis
Evt sabah ilk idrarinla yap canimDimi kuzum valla bakalım yarın da böyle biseyler cıkarsa teste guvenebilirim yok bembeyaz cıkarsa test bozuk olabilir
Hahahah valla bizim kafalar aynıErkn yok yarinda ondan alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?