Oyy çok şükür kuzum çok sevindim gözünaydın sağlıkla büyüsün yavrular inşallah Sen nasılsın pekiYaa çok şükür kuzum haber geldi senden. Valla aklım sendeydi çok sevindim. Benim bebişte 8 gündür küvözdeydi çok şükür bugün eve çıktık
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Ocak 2023
- 959
- 1.207
- 33
- 27
Ben çok şükür toparlandım. Sezaryen ağrılarım da geçti. Tamamen bebeğe odakliyimOyy çok şükür kuzum çok sevindim gözünaydın sağlıkla büyüsün yavrular inşallah Sen nasılsın peki
Çok sevindim canımBen çok şükür toparlandım. Sezaryen ağrılarım da geçti. Tamamen bebeğe odakliyim
Esra senin ilk transfer ne oldu aynı zamanda yaptırmıştık ama benim 7 haftada düştü malesefKızlar Merhaba,
2. Transferim nasip olursa Mart başına denk gelecek gibi görünüyor Var mı benim gibi Mart ayını bekleyen
Kimyasal olmuştu canım.Ondam 5 ay sonra 2. Transferle hamile kalmıştım tekrarEsra senin ilk transfer ne oldu aynı zamanda yaptırmıştık ama benim 7 haftada düştü malesef
İyiki telefonu eline almamışsın, ilgini hiç dağıtmamışsın. MEvlam daha da güzel iyi günler versin inşallah. Benim doğum daha ufukta gözükmüyor. Bugün 37+4, beklemedeyiz. Son tarih aralık 2 gibi.Çok sağol canım benim.Bu süreçte pek telefonu elime almak istemedim şimdi çok daha iyiyiz .Sen nasılsın doğum oldu mu
Gözün aydın canım. Bebiş de evine hoş gelmiş. Mevlam hiç ayırmasın. Şimdi şenlik başladı desene :)Yaa çok şükür kuzum haber geldi senden. Valla aklım sendeydi çok sevindim. Benim bebişte 8 gündür küvözdeydi çok şükür bugün eve çıktık
- 19 Ocak 2023
- 959
- 1.207
- 33
- 27
Kaynanam sağ olsun şenlik yerine lohusa depresyonu başlamak üzereGözün aydın canım. Bebiş de evine hoş gelmiş. Mevlam hiç ayırmasın. Şimdi şenlik başladı desene :)
Şimdi nasılsınnnKimyasal olmuştu canım.Ondam 5 ay sonra 2. Transferle hamile kalmıştım tekrar
Amin canım benim inşallah Rabbim sana da kolay hayırlı doğumlar nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruzİyiki telefonu eline almamışsın, ilgini hiç dağıtmamışsın. MEvlam daha da güzel iyi günler versin inşallah. Benim doğum daha ufukta gözükmüyor. Bugün 37+4, beklemedeyiz. Son tarih aralık 2 gibi.
Ne diyorsun... Hayır olamazzzz :) bu kadar bekledik, sonunda hayalimiz gerçek oldu. Bu kadar kolay pes edemeyizzzzz xDKaynanam sağ olsun şenlik yerine lohusa depresyonu başlamak üzere
- 19 Ocak 2023
- 959
- 1.207
- 33
- 27
İşin içinden çıkamayınca kaynanayı gönderdim daha iyi her şeyNe diyorsun... Hayır olamazzzz :) bu kadar bekledik, sonunda hayalimiz gerçek oldu. Bu kadar kolay pes edemeyizzzzz xD
Çok mantıklı bir tercih olmuş. Emeğine sağlık kardeşim. Benzer şeyler yaşıyoruz diye bir ibare düşeyim :) xDİşin içinden çıkamayınca kaynanayı gönderdim daha iyi her şey
- 19 Ocak 2023
- 959
- 1.207
- 33
- 27
Tavsiye ederim mümkünse hayatından çıkarÇok mantıklı bir tercih olmuş. Emeğine sağlık kardeşim. Benzer şeyler yaşıyoruz diye bir ibare düşeyim :) xD
- 22 Mart 2023
- 54
- 70
- 3
- 28
Yaaa gözün aydın. Maşallah sana ve kızına. Mevla hayırlı uzun ömürler versin. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah. Darısı da başıma inşallah :)Merhaba Kızlar. Ben de bu gün doğum yaptım sezeryanla. 13 mart ta transfer olmuştum. 22 kasımda planlı sezeryanla 38+3haftalık doğdu güzel kızım. Darısı bekleyenlerin başına
- 19 Ocak 2023
- 959
- 1.207
- 33
- 27
Senin daha dogmadiı mı kuzum? Bebek sağ olsun o kadar zorluyor ki takip edemiyorumYaaa gözün aydın. Maşallah sana ve kızına. Mevla hayırlı uzun ömürler versin. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah. Darısı da başıma inşallah :)
Yok benimki daha içeride. Haftaya kadar gelmezse 40. hafta dolunca haftaya cuma ya da cumartesi alırız dedi doktor. Ama her halükarda sezaryen olacak gibi gözüküyor. Bebek 3.5 kiloyu geçti. Kemik yapıma uygun değilmiş. Heyecanla beklemedeyiz. En sona benimki kaldı sanırım :) Sana da mevlam kolaylıklar versin, evde durumlar nasıl? Yardım edenlerin vardır inşallah.Senin daha dogmadiı mı kuzum? Bebek sağ olsun o kadar zorluyor ki takip edemiyorum
- 19 Ocak 2023
- 959
- 1.207
- 33
- 27
Gerçekten de grupta en sona sen kaldın galiba. Maşallah kilosu falan da yerindeymiş. Sonunda sezeryan olacaksan neden bu kadar bekledi ki görümcem var yanımda kahvaltı temizlik falan yardım ediyor ama bebekle sadece benim ilgilenen.Yok benimki daha içeride. Haftaya kadar gelmezse 40. hafta dolunca haftaya cuma ya da cumartesi alırız dedi doktor. Ama her halükarda sezaryen olacak gibi gözüküyor. Bebek 3.5 kiloyu geçti. Kemik yapıma uygun değilmiş. Heyecanla beklemedeyiz. En sona benimki kaldı sanırım :) Sana da mevlam kolaylıklar versin, evde durumlar nasıl? Yardım edenlerin vardır inşallah.
- 22 Mart 2023
- 54
- 70
- 3
- 28
Amin canım inşallah sen de sağlıcakla kucağına al yavrunuYaaa gözün aydın. Maşallah sana ve kızına. Mevla hayırlı uzun ömürler versin. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah. Darısı da başıma inşallah :)