• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Çok sağol canım benim.Bu süreçte pek telefonu elime almak istemedim şimdi çok daha iyiyiz .Sen nasılsın doğum oldu mu ☺️
İyiki telefonu eline almamışsın, ilgini hiç dağıtmamışsın. MEvlam daha da güzel iyi günler versin inşallah. Benim doğum daha ufukta gözükmüyor. Bugün 37+4, beklemedeyiz. Son tarih aralık 2 gibi.

İyiki telefonu eline almamışsın, ilgini hiç dağıtmamışsın. MEvlam daha da güzel iyi günler versin inşallah. Benim doğum daha ufukta gözükmüyor. Bugün 37+4, beklemedeyiz. Son tarih aralık 2 gibi.
Amin canım benim inşallah 🤲🏻 Rabbim sana da kolay hayırlı doğumlar nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz ♥️

Merhaba Kızlar. Ben de bu gün doğum yaptım sezeryanla. 13 mart ta transfer olmuştum. 22 kasımda planlı sezeryanla 38+3haftalık doğdu güzel kızım. Darısı bekleyenlerin başına❤️🥰
Yaaa gözün aydın. Maşallah sana ve kızına. Mevla hayırlı uzun ömürler versin. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah. Darısı da başıma inşallah :)

Senin daha dogmadiı mı kuzum? Bebek sağ olsun o kadar zorluyor ki takip edemiyorum 😅
Yok benimki daha içeride. Haftaya kadar gelmezse 40. hafta dolunca haftaya cuma ya da cumartesi alırız dedi doktor. Ama her halükarda sezaryen olacak gibi gözüküyor. Bebek 3.5 kiloyu geçti. Kemik yapıma uygun değilmiş. Heyecanla beklemedeyiz. En sona benimki kaldı sanırım :) Sana da mevlam kolaylıklar versin, evde durumlar nasıl? Yardım edenlerin vardır inşallah.

Yok benimki daha içeride. Haftaya kadar gelmezse 40. hafta dolunca haftaya cuma ya da cumartesi alırız dedi doktor. Ama her halükarda sezaryen olacak gibi gözüküyor. Bebek 3.5 kiloyu geçti. Kemik yapıma uygun değilmiş. Heyecanla beklemedeyiz. En sona benimki kaldı sanırım :) Sana da mevlam kolaylıklar versin, evde durumlar nasıl? Yardım edenlerin vardır inşallah.
Gerçekten de grupta en sona sen kaldın galiba. Maşallah kilosu falan da yerindeymiş. Sonunda sezeryan olacaksan neden bu kadar bekledi ki 😅 görümcem var yanımda kahvaltı temizlik falan yardım ediyor ama bebekle sadece benim ilgilenen.

Back