2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Aynen canim sukur tahlillerom temiz ama bu cocuk niye durmuyor bende onu anlamiyorm yerinimi begenmiyor bilmiyorum
Ya deli Benim de öyleydi ki sen doğalda hamile kalıyorsun aslında şansın çok yüksek ben bir tek tüp bebekle kaldım.Bence sorun bağışıklık sende de tabi ki diğer testler çıksın genetik vs de belli olsun ortaya çıkacak kuzum inşallah

Kaldim da o da sansa oldu herhalde tum hakkimi onda kullandim galiba nasip canim hersey biliyorum nasibimde varsa dogru zamanda gelicektir ama br an once gelse iyi olur annesinin yasinin gittgnden haberi yok henuz

Aynen kan çok artıyor ve östrojen çok artıyor benim kanama olmadan 1 gün önce sabah bir kalktım yüzüm tamamen kırmızı leke aşırı korktum doktoru aradım östrojen aşırı yükseldiği için leke atması çok normalmiş hamilelik lekesi deniyormus rengi git gide kahverengine dönecek dogurunca geçecek dedi umarım geçer yani kan basıncı felan dediğin gibi çok artıyor kuzum kan ilaci kullanıyoruz artı kan sulandirici birde

Kaldim da o da sansa oldu herhalde tum hakkimi onda kullandim galiba nasip canim hersey biliyorum nasibimde varsa dogru zamanda gelicektir ama br an once gelse iyi olur annesinin yasinin gittgnden haberi yok henuz
İnşallah kuzum benim

Öyle kuzum vallahi .Benim de sınavlar eğitimler taşınma derken 2 haftadır çok stresli ve yorucu geçiyor aklım hep yavrumda inşallah iyidir .Yarın saat 4 de kontrolüm var onun iyi olduğunu bilmek geliştiğini görmek bana iyi gelecek inşallah

Aynen oyle canim ama kader soze cekermis dilimizle neyi cok anarsak beynimizde ona inanir yaz geldi bosver tatil dusun kum deniz gunes dusun dondurma karpuz oh miss
Ay evet 2 haftadır o kadar stresim ki hep iyi mi acaba diye düşünüyorum dediğin gibi kuzum iyi düşünelim iyi olsun

Ay evet 2 haftadır o kadar stresim ki hep iyi mi acaba diye düşünüyorum dediğin gibi kuzum iyi düşünelim iyi olsun
Bizede haber var resmini at su zzamamda tasinmakta hem maddi manevu cok yipratici burda 10 dan asagi kira yok valla

Kesinlikle öyle insan sürekli merak ediyor görmek o kadar iyi geliyor ki normalde artık ayda 1 görmemiz lazım ama ben hemen hemen her hafta gidiyorum yada en kotu 2 haftada bir duramiyorum ya inşallah sağlıkla kucağımıza aliriz

Ben de öyleyim ya. Doktorum ayda bir gel diyor ben 10 günde bir devlete 10 günde bir de ozeldeki doktoruma gidiyorum. Sanki her an bir şey olacak gibi geliyor görmeyince içim huzursuz oluyor. Umarım ultrasona sık girmek tehlikeli değildir

Ay gerçekten hislerimi anlattın benimde direk huzursuz oluyor kuruyorumda kuruyorum içimde iyice. Umarım değildir sanmıyorum yani. Sağlıkla atlatalim inşallah vaktinde kucağımıza alalım

Bizede haber var resmini at su zzamamda tasinmakta hem maddi manevu cok yipratici burda 10 dan asagi kira yok valla
Haber veririm kuzum dualarınıza talbim bu süreçte Bizim ev sahibi de 12.000 düşünüyor, noluyoruz dedik bizi de .normalde Ekim e kadar sözleşmem var ama doğum o zamanlara geliyor diye ev bulmuşken taşınalım dedik .Kendi evimizin kentsel dönüşüme girmesini bekliyoruz çok karışık yani ev işleri Ne diyoruz her şey yoluna girecek hayatın akışına güveniyoruz , herşey hayrımıza gelişiyor

Bende doktora Max 3 hafta da 1 gelmek istediğimi söyleyeceğim Nasip olursa 10 temmuzda detaylı ultrason randevum da var heyecanlanıyorum ona da çok .Allah'ım hepimize sağlıkla hayırla kolaylıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah

Aynen oyle canim enerciiiiihayirlisi olsun kuzum benim hersy gonlunce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…