Ya deliAynen canim sukur tahlillerom temiz ama bu cocuk niye durmuyor bende onu anlamiyorm yerinimi begenmiyor bilmiyorum
Kaldim da o da sansa oldu herhalde tum hakkimi onda kullandim galibaYa deliBenim de öyleydi ki sen doğalda hamile kalıyorsun aslında şansın çok yüksek ben bir tek tüp bebekle kaldım.Bence sorun bağışıklık sende de tabi ki diğer testler çıksın genetik vs de belli olsun ortaya çıkacak kuzum inşallah
Evet evet zaten çok şükür kesildi hemen eski kan olduğu çok belli ama neyden bilmiyorumÇok şükür kuzum ya kanama alanı olmaması da avantaj
Aynen kan çok artıyor ve östrojen çok artıyor benim kanama olmadan 1 gün önce sabah bir kalktım yüzüm tamamen kırmızı leke aşırı korktum doktoru aradım östrojen aşırı yükseldiği için leke atması çok normalmiş hamilelik lekesi deniyormus rengi git gide kahverengine dönecek dogurunca geçecek dedi umarım geçer yani kan basıncı felan dediğin gibi çok artıyor kuzum kan ilaci kullanıyoruz artı kan sulandirici birdeAman çok şükür kuzum kan oranımız çok artıyor hamilelikte muhtemelen doktorum dediği gibi kılcal damar patladı bende de sol baldırımda hafif varis olmaya başlamış kan yoğunluğundan sanırım kılcal damarlar var küçücük
Cikasi gelmis yavrum vucuttan oyle dusun cokta kafani takma vucutta yer kaplamasin bosverEvet evet zaten çok şükür kesildi hemen eski kan olduğu çok belli ama neyden bilmiyorum
Hahah haklısın valla kuzum hamilelik tamamen korku endişe malesefCikasi gelmis yavrum vucuttan oyle dusun cokta kafani takma vucutta yer kaplamasin bosver
Aynen oyle canim ama kader soze cekermis dilimizle neyi cok anarsak beynimizde ona inanir yaz geldi bosver tatil dusun kum deniz gunes dusun dondurma karpuz oh missHahah haklısın valla kuzum hamilelik tamamen korku endişe malesef
Haklisin valla kuzum sende ne var ne yok neler yapiyosunAynen oyle canim ama kader soze cekermis dilimizle neyi cok anarsak beynimizde ona inanir yaz geldi bosver tatil dusun kum deniz gunes dusun dondurma karpuz oh miss
Napim canim calisiyorum is guc sicak dun nasilsa bugunde oyle pek brsey yaptigim yokHaklisin valla kuzum sende ne var ne yok neler yapiyosun
İnşallah kuzum benimKaldim da o da sansa oldu herhalde tum hakkimi onda kullandim galibanasip canim hersey biliyorum nasibimde varsa dogru zamanda gelicektir ama br an once gelse iyi olur annesinin yasinin gittgnden haberi yok henuz
Öyle kuzum vallahi .Benim de sınavlar eğitimler taşınma derken 2 haftadır çok stresli ve yorucu geçiyor aklım hep yavrumda inşallah iyidir .Yarın saat 4 de kontrolüm var onun iyi olduğunu bilmek geliştiğini görmek bana iyi gelecek inşallahAynen kan çok artıyor ve östrojen çok artıyor benim kanama olmadan 1 gün önce sabah bir kalktım yüzüm tamamen kırmızı leke aşırı korktum doktoru aradım östrojen aşırı yükseldiği için leke atması çok normalmiş hamilelik lekesi deniyormus rengi git gide kahverengine dönecek dogurunca geçecek dedi umarım geçer yani kan basıncı felan dediğin gibi çok artıyor kuzum kan ilaci kullanıyoruz artı kan sulandirici birde
Ay evet 2 haftadır o kadar stresim ki hep iyi mi acaba diye düşünüyorum dediğin gibi kuzum iyi düşünelim iyi olsunAynen oyle canim ama kader soze cekermis dilimizle neyi cok anarsak beynimizde ona inanir yaz geldi bosver tatil dusun kum deniz gunes dusun dondurma karpuz oh miss
Bizede haber var resmini atAy evet 2 haftadır o kadar stresim ki hep iyi mi acaba diye düşünüyorum dediğin gibi kuzum iyi düşünelim iyi olsun
Haklısın valla olsun en azından evde değilsinNapim canim calisiyorum is guc sicak dun nasilsa bugunde oyle pek brsey yaptigim yok
Kesinlikle öyle insan sürekli merak ediyor görmek o kadar iyi geliyor ki normalde artık ayda 1 görmemiz lazım ama ben hemen hemen her hafta gidiyorum yada en kotu 2 haftada bir duramiyorum ya inşallah sağlıkla kucağımıza alirizÖyle kuzum vallahi .Benim de sınavlar eğitimler taşınma derken 2 haftadır çok stresli ve yorucu geçiyor aklım hep yavrumda inşallah iyidir .Yarın saat 4 de kontrolüm var onun iyi olduğunu bilmek geliştiğini görmek bana iyi gelecek inşallah
Ben de öyleyim ya. Doktorum ayda bir gel diyor ben 10 günde bir devlete 10 günde bir de ozeldeki doktoruma gidiyorum. Sanki her an bir şey olacak gibi geliyor görmeyince içim huzursuz oluyor. Umarım ultrasona sık girmek tehlikeli değildirKesinlikle öyle insan sürekli merak ediyor görmek o kadar iyi geliyor ki normalde artık ayda 1 görmemiz lazım ama ben hemen hemen her hafta gidiyorum yada en kotu 2 haftada bir duramiyorum ya inşallah sağlıkla kucağımıza aliriz
Ay gerçekten hislerimi anlattın benimde direk huzursuz oluyor kuruyorumda kuruyorum içimde iyice. Umarım değildir sanmıyorum yani. Sağlıkla atlatalim inşallah vaktinde kucağımıza alalımBen de öyleyim ya. Doktorum ayda bir gel diyor ben 10 günde bir devlete 10 günde bir de ozeldeki doktoruma gidiyorum. Sanki her an bir şey olacak gibi geliyor görmeyince içim huzursuz oluyor. Umarım ultrasona sık girmek tehlikeli değildir
Haber veririm kuzum dualarınıza talbim bu süreçteBizede haber var resmini atsu zzamamda tasinmakta hem maddi manevu cok yipratici burda 10 dan asagi kira yok valla
Bende doktora Max 3 hafta da 1 gelmek istediğimi söyleyeceğimKesinlikle öyle insan sürekli merak ediyor görmek o kadar iyi geliyor ki normalde artık ayda 1 görmemiz lazım ama ben hemen hemen her hafta gidiyorum yada en kotu 2 haftada bir duramiyorum ya inşallah sağlıkla kucağımıza aliriz
Aynen oyle canim enerciiiiiHaber veririm kuzum dualarınıza talbim bu süreçteBizim ev sahibi de 12.000 düşünüyor, noluyoruz dedik bizi de .normalde Ekim e kadar sözleşmem var ama doğum o zamanlara geliyor diye ev bulmuşken taşınalım dedik .Kendi evimizin kentsel dönüşüme girmesini bekliyoruz çok karışık yani ev işleri Ne diyoruz her şey yoluna girecek hayatın akışına güveniyoruz , herşey hayrımıza gelişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?